Speltips: Race:ar till sig platsen » 31 maj | Martin Engström -…

Speltips: Race:ar till sig platsen

Strålande förutsättningar på Halmstadstravet ikväll och längs innerspåret hänger racing-hästen med till platsspelet!

I lopp 8 på Halmstad ikväll tror jag det främst står mellan bakspårshästarna Golden Guard och Peakadilly. På platsspelet lirar jag däremot en tredje!

Kevin Oscarsson sitter upp bakom 1 Borups Racing som gick riktigt bra senast på Jägersro och att vinna kanske blir svårt, men jag tror absolut att sjuåringen slutar bland de tre främsta ikväll.
Tränare Johan Andersson sätter dessutom på jänkarvagnen ikväll och med förra insatsen i kroppen tror jag Borups Racing är i toppform i afton.

Vinna? Nja, blir svårt, men topp 3 blir han. Jag lirar hos NordicBet till fast spelodds!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Royal Ascot 2021 Är Storbritanniens största tävling sett till prissumman och lockar flera av världens finaste tävlingshästar. Här tävlas ... Läs travtips

Vi borde ha en högintressant kväll framför oss när Gävle arrangerar tisdagens V64:a. Omgången känns väldigt klurig och jämn och således är det bäddat ... Läs travtips

Hej på er! 6st tappra andelsköpare fick under måndagen 446:- tillbaka på 65 kronor satsade på Niklas Power. Omgången blev dock tämligen ... Läs travtips