Speltips: Goldläge ikväll!

Flera orutinerade gör upp i kvällens lopp 5 på Mantorp. Mitt platsbud har goldläge i loppet!

Det är ett orutinerat treåringslopp som gör upp i kvällens lopp 5 (V64-2) på Mantorp och bakom 2 Red Rum har jag fastnat för 1 Velvet Gold.
Stoet har hunnit göra tre starter och galopperade tidigt bort sig senast men i sina två tidigare starter gjorde stoet väldigt väl ifrån sig från krångliga utgångslägen (för en orutinerad).

Ikväll startar stoet från spår 1 bakom bilen och som sämst hamnar ekipaget rygg ledaren. Jag tycker Velvet Gold ska räknas tidigt i kvällens race och jag tror att stoet med det här gold-läget kommer göra upp om främre placeringarna.
Platsoddset erbjuds till 2.25 hos Bet365 - det lirar jag!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips