Speltips: Balotelli är på Skellefteå! » 2 okt. | Martin Engström -…

Speltips: Balotelli är på Skellefteå!

Det kommer gå undan i avslutningen på Skellefteå - se upp för platsskrällen!

Jag tror det kommer gå undan rejält i avslutningen och flera kommer vara sugna på ledarpositionen. Jag vill lyfta fram 2 Balotelli Crown som ett kul platsbud.

Igår satt Procalate som ett pangbud på platsspelet och nu jagar vi in Balotelli Crown. Läget är perfekt, formen är på väg uppåt igen och framförallt slipper hästen göra något jobb i loppet.
När övriga kört klart och jobbar för att orka ta sig i mål kan en energisparande Balotelli Crown överraska och ta topp 3-placering.

Bet365 ger platsoddset 5.00!

  • Har du inte spelat hos Bet365 tidigare? Läs vår recension här, eller klicka på videon nedan. 
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips