Plats Trotting Masters » 9 sep. | Martin Engström - Travstugan.se

Plats Trotting Masters

Nere på Vincennes körs i eftermiddag storloppet Trotting Masters. Världens bästa gubben i lådan kör en intressant start.

Ja, det är ett riktigt fint fält som gör upp nere på kolstybben i eftermiddag och givna segerbudet är så klart Bold Eagle.
Bakom är det dock rätt öppet och det är inte helt omöjligt att svenska ekipagen kan strida mot Bold Eagle.

Örjan Kihlström sitter åter upp bakom evige storloppskämpen 13 Oasis Bi och jag kan därför inte hålla mig.
Oasis Bi gör ständigt ett gott arbete ute på banan och tillhör oftast de tre främsta när hästarna går i mål. Idag när Kihlström åter får sitta upp, på Vincennes som Oasis Bi trivts på förr, är det givet att lira en platspeng!

Martin Engström

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det var lurigt värre på Jägersro vid V75 i lördags och det kommer så vara även vid V64 under tisdagen. Vädret kan göra banan krävande och det är inte ... Läs travtips

Hallå där kära vänner Dags för en ny vecka och ytterligare smaskiga omgångar väntar. Denna onsdag ska vi besöka Åby och Solvalla och som vanligt ska ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips