Plats: Tacksamt odds » 31 maj | Martin Engström - Travstugan.se

Plats: Tacksamt odds

I lopp 7 från Mantorp har Short In Cash stor segerchans, men bakom får man se upp! Där finns ett ekipage som ger honom en match!

Björn Goop har troligen en straffspark om Short In Cash bara tar sig iväg från startvolten - men det är ingen jag kommer spika. Där finns för mig ett måstestreck bakom!

Petri Salmelas hästar går riktigt bra och bakom storstjärnan Makethemark har han Zinco Jet som man definitivt inte ska nonchalera.
Hästen håller väldigt hög kapacitet och såg lysande ut senast.

Ulf Ohlsson sitter åter upp, som känner hästen utan och innan, och även han vet om kapaciteten i hästen. Jag tror han kommer vara riktigt bra i det här loppet och en topp 3-placering känns mycket rimligt!

Spela plats här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips