Plats: Högoddsare platsar! » 15 maj | Martin Engström - Travstugan.se

Plats: Högoddsare platsar!

Lukas Zaz är stor favorit - men bakom finns där ett seriöst motbud jag tror slutar långt framme!

Lukas Zaz såg jättefin ut senast och är rättvis favorit i lopp 9 på Solvalla. Bakom tror jag Dashing Kimberley kan vara en rejäl överraskning!

Hästen har nu fått ett lopp i kroppen och bakom Lukas Zaz håller jag Dashing Kimberley som bland de tidiga som kan utmana.

Strykning gynnar rejält och det blir mer plats i volten nu. Dashing Kimberley är alldeles för underskattad och platsoddset är riktigt bra!

Spela plats här!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips