Ny utmanande V86-omgång! » 10 feb. | Martin Engström - Travstugan.se

Ny utmanande V86-omgång!

V86 fortsätter med ännu en utmanande omgång, den här onsdagen från min himmabana Jägersro och så klart Solvalla! Jag tar nya tag med lågprocentare som spikas i V86-6!
Andel i systemet kostar 86 kr - klicka här!

V86-1

Det blev minst sagt lite väl tufft kört för 1 Slide So Easy senast. Nu tar tolvåringen nya tag på Jägersovalen och gör det från perfekt möjliga utgångsläge. Flemming Jensen kan leda hela vägen här tror jag och segerchansen ska vara mycket god.
Den jag har respekt för är kapable 3 Ferrari Sisu som fått rejält med träning i sig och är väl förberedd för att prestera direkt. Är inte alls i någon toppform men kapacitetsmässigt bra nog att kunna utmana Slide So Easy.

  V86-2

   4 Kinky Boots har verkligen varit imponerande. Fem segrar på nio starter ifjol var något extra och trots att han var ifrån i fyra månader kom han tillbaka 17 december och visade sin kapacitet direkt. Efter segern fick han ytterligare en månads paus och kunde senast 18 januari ha ny läcker uppvisning. Femåringen ska verkligen bli intressant att följa den här säsongen och han känns väldigt svårslagen, trots spår 4 i volten.

   V86-3

   2 Moofushi har kapacitet för att bjuda oss på en rejäl show här. Vad hon även har tendens för att göra är att falla som storfavorit. Felfritt råder det inget snack om att hon vinner, men det är fågel eller fisk som gäller här och jag kan bara inte spika henne...
   1 Mitos Dream Boy
   myser med från innerspåret och 6 Gypsie du Lupin tog karriärens första seger senast i mycket fint intryck. Ska bli intressant se hur stoet följer upp den insatsen här...

   V86-4

   Ja, alla begriper säkert att 7 Cactus bara är bäst men stoet är både i behov av lopp och går som bäst utan skor på hovarna. Därtill är det spår 7 bakom bilen. Visst kan hon vinna ändå, men hon är ett måste att gardera!
   De som fajtas mot henne är 1 Digital Class och 3 Up To Me. Framförallt sistnämnda gick strålande näst senast och var okej på V75 senast. Formen är där!

     V86-5

     Dansktränat är det som gäller i femte avdelningen när 9 Bugsy och 11 Excuse Me är de två som främst fångar mitt intresse. Bakom de två är tredjerankade även den från danskt håll i form av 7 Catch Me A Winner.
     Hemmatränaren Niklas Lindblad fick tur i spårlotten med 2 Forrest Hornline som initialt tar hand om ledningen. Lindblad kan säkert försöka testa därifrån, men det mest troliga är att han tar rygg på Catch Me A Winner och letar luckan sista 200 meterna.

      V86-6

      • Skam den som ger sig...!

      Förra onsdagen chansspikade jag 6 Worrywart och han gick väl ändå helt okej. Den här gången ställs han mot några rejäla tuffingar men skam den som ger sig. Jag går på Worrywart igen. Distansen är ett klart plus för honom, Örjan Kihlström sitter upp och sjuåringen kommer bli serverad en perfekt resa hela vägen. 
      Worrywart lär simma runt kring 10-12% på spelet.

      V86-7

      Pappa Peter får sitta upp bakom sonens 3 Quick Lane och med jänkarvagnen på är taktiken given att sitta i ledning hela vägen. Dock har vi en viss pånyttfödd 2 Julia af Solnäs och en 4 Racing Ribb som är på gång.
      Bäst i fältet tror jag Quick Lane är följt av 5 Aros Line - men ju mer man ögnar sig genom det här loppet desto öppnare blir det. Alla förutom 1 Julia Pellini har någon form av vinstchans, men skulle hon mot förmodan slå till hade jag aldrig förlåtit mig själv.... Jag tar alla!

       V86-8

       Jorma Kontio sitter förmodligen bakom loppets starkaste häst i 10 Marcos Gallon som jag håller som loppets givna segerbud och blir loppet bara kört något så när som Kontio vill det så kan ingen stå emot Marcos Gallon sista biten.

       Dela inlägg

       Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

       Bästa spelbolaget för travodds

       Bet365

       Bäst på fasta odds
       • Världens största spelsajt
       • Egna fasta travodds
       • Bra välkomsterbjudande
       • Inget poolspel
       Välkomstbonus
       1250 SEK i spelkrediter
       Hämta bonus Besök hemsidan

       Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

       Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
       Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

       Sammanfattning

       Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

       Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

       Läs hela recensionen

       Fler aktuella travtips

       Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

       Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

       Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

       Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

       Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips