Mantorp med klassig V86-omgång! » 4 aug. | Martin Engström -…

Mantorp med klassig V86-omgång!

Mantorptravet får äran att arrangera V86 den här veckan och det är en klassig omgång vi får ta del av!

Andel i systemet kostar som vanligt 149 kronor - du löser den här!

MINA SPIKAR:

 • 6 Missle Hill V86-5

Med sina främsta konkurrenter från sämre lägen och där Missle Hill dessutom ser ut att få perfekt position tidigt av loppet, så ser det "dessvärre" väldigt upplagt ut för Elitloppshästen här. Jag har svårt att se någon i det här gänget som kan utmana honom.

 • 3 Aetos Kronos V86-6

Först och främst är det värt att poängtera att det här är ett riktigt fint lopp med flera topphästar!

Återigen är det så att 3 Aetos Kronos står lite i skuggan då loppet även innehåller Brother Bill. Aetos Kronos har varit toppenbra i större delen av karriärens starter och lyckades bland annat ta hem Kungapokalen tidigare i år.
Jag tar ställning för Jerry Riordans fyraåring här som tillhör de allra bästa i loppet och när procenten dessutom inte blir särskilt stor på honom så är det givet!

 • 6 Elegant Ima V86-8

Ja, jag är ju svag för segerstaplare. De är ju just detta av en anledning och Elegant Ima har sett ruggig ut i sina sex raka segrar. Han närmar sig givetvis första förlusten, men så länge han ser så fin ut som han gjort så finner jag ingen större anledning att gardera upp honom...

KORT OM ÖVRIGT:

 • V86-1 är klart streckkrävande och jag tycker det skiljer väldigt lite mellan hästarna här.
  8 Fredric Palema
  och 11 Royal Navy Neo är främsta segerbuden men vill även lyfta fram 9 Townsend Broline. Kom aldrig in i V75-loppet senast från vingligt läge men har före det två toppinsatser på raken.
 • 1 Prime Lini tror jag kan styra och ställa länge i V86-2 där så klart även 12 Oracle Tile är given och som varit strålande i år.
  Bakom de två varnar jag för 3 Knifetown Hall vars rad inte är någon munter läsning. Han kan bättre än så och testas nu med Örjan Kihlström!
 • 5 Dreammoko lär säkert släppas fram av stallkamraten i V86-4, men främsta segerbudet i loppet är så klart tuffe 8 Sorbet.
  10 Dear Friend
  är inte i någon toppform för dagen men är samtidigt ett stentufft sto som ska kunna utmana i detta fältet.
 • 2 Barbro Kronos spikade jag vid storslagna segern senast och nu är läget åter kanonbra så visst ska hon vara den att slå. Jag är däremot väldigt imponerad av inställningen från 8 Keira de Veluwe som verkar vara i betydligt bättre dagsform för dagen.
  Har en känsla av att det kan överraskas här!
 • 11 Ganga Bae är en topphäst så klart, men här är uppgiften knappast given för seger. 4 Tonique från ledningen står emot bra och en som är betydligt bättre än raden är 12 Alexi Quick. Björn Goop har löst det mesta och kan göra det igen...
Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V64 far upp till till Boden under torsdagen där jag tycker omgången, som är blandat av varm- och kallblodslopp, håller härlig klass! V64-1 Det ... Läs travtips

V75 1Jag inleder denna preliminära kupong med spik på 2 Harran Boko. Hästen vann från ledningen på ett mycket bra sätt senast och kommer med fin ... Läs travtips