Lunch-V4: Talangen löser det » 3 juni | Martin - Travstugan.se

Lunch-V4: Talangen löser det

Lunchen spenderas på Jägersro i Malmö där stall Luguaer visar upp sin jättetalang på V4-spelet!

V4-1

1 Sevilla är den självklara favoriten i inledningen och V75-hästen ska givetvis vara hästen att slå. Däremot har insatserna på slutet varit ett klart frågetecken och ajg tycker inte att han för dagen är något att lita på riktigt.

John Köhler sätter fart på loppet med 6 Winston Laser och tycker 3 Beatriz var klart positiv som trea på Odense senast. Känns som hon kan profitera på farten i loppet.

V4-2

Bakspår över kort distans på Jägersro är ingen enkel uppgift, men 9 Cesare Borgia är en jättetalang. Jag tror han vinner det här ändå.

Tycker inte några av motbuden är av samma klass och främsta motbudet 6 Explosive Class har knappast sett något vidare vass ut på slutet. Litar på att Conrad Luguaer avancerar framåt i tidigt skede och Cesare Borgia ska ha med sig en rejäl respekt här.

V4-3

2 Frances Yoda har inte riktigt fått till det i år men nog ska det lossna snart för honom!? Tycker han är bättre än vad raden just nu utvisar och från det här läget ska han kunna segerstrida mot förstahästen 6 Infinitus
Felfri är denne inte enkel att stå emot, men han har väl inte visat någon lysande toppform på slutet.

Ovisst kort i leken är 1 Big Mac P.D. som gör blott 14:e starten i karriären och även fast han kanske inte är något hett segerbud så är han bra nog att kunna överraska i det här sällskapet och fårn innerspåret får han fin resa hela vägen.
V75-härdade 5 Sincerley Face går hela vägen in i mål!

V4-4

Avslutande stoloppet är väldigt öppet och ovisst - jag streckar på och hoppas sitta med tre rätt inför det här och jobba in storskräll!

Thomas Uhrberg sitter upp bakom egentränade 2 S.H.T.'s Piraya som ännu inte fått sätta nosen först. Känns som tidsfråga innan hon får det att lossna och från spår 2 över korta distansne ska hon kunna sluta långt framme här.
9 Betula Dream
var riktigt fin vid senaste Jägersbesökt i näst senaste starten och kommer gå riktigt vasst ute i spåren under slutvarvet. Annat ekipage som var fint senast var 5 Believe In Fate på just Jägers och avslutande halvvarvet var riktigt starkt levererat.

Ovisst hur 8 Carbon Crystal presterar som här Sverige-debuterar och se upp för 11 Aurore d'Inverne 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Det är mycket som står på spel denna tisdag kväll från Solvalla. Uttagningar till Oaks och Kriteriet där de två främsta i varje lopp går ... Läs travtips

Lördagens V75 avgörs från Färjestad där det både ska tävlas i Unionskamp och där avslutningen kan bli en "perfect" sådan från bästa möjliga ... Läs travtips