Lunch-V4: Talangen löser det » 3 juni | Martin Engström -…

Lunch-V4: Talangen löser det

Lunchen spenderas på Jägersro i Malmö där stall Luguaer visar upp sin jättetalang på V4-spelet!

V4-1

1 Sevilla är den självklara favoriten i inledningen och V75-hästen ska givetvis vara hästen att slå. Däremot har insatserna på slutet varit ett klart frågetecken och ajg tycker inte att han för dagen är något att lita på riktigt.

John Köhler sätter fart på loppet med 6 Winston Laser och tycker 3 Beatriz var klart positiv som trea på Odense senast. Känns som hon kan profitera på farten i loppet.

V4-2

Bakspår över kort distans på Jägersro är ingen enkel uppgift, men 9 Cesare Borgia är en jättetalang. Jag tror han vinner det här ändå.

Tycker inte några av motbuden är av samma klass och främsta motbudet 6 Explosive Class har knappast sett något vidare vass ut på slutet. Litar på att Conrad Luguaer avancerar framåt i tidigt skede och Cesare Borgia ska ha med sig en rejäl respekt här.

V4-3

2 Frances Yoda har inte riktigt fått till det i år men nog ska det lossna snart för honom!? Tycker han är bättre än vad raden just nu utvisar och från det här läget ska han kunna segerstrida mot förstahästen 6 Infinitus
Felfri är denne inte enkel att stå emot, men han har väl inte visat någon lysande toppform på slutet.

Ovisst kort i leken är 1 Big Mac P.D. som gör blott 14:e starten i karriären och även fast han kanske inte är något hett segerbud så är han bra nog att kunna överraska i det här sällskapet och fårn innerspåret får han fin resa hela vägen.
V75-härdade 5 Sincerley Face går hela vägen in i mål!

V4-4

Avslutande stoloppet är väldigt öppet och ovisst - jag streckar på och hoppas sitta med tre rätt inför det här och jobba in storskräll!

Thomas Uhrberg sitter upp bakom egentränade 2 S.H.T.'s Piraya som ännu inte fått sätta nosen först. Känns som tidsfråga innan hon får det att lossna och från spår 2 över korta distansne ska hon kunna sluta långt framme här.
9 Betula Dream
var riktigt fin vid senaste Jägersbesökt i näst senaste starten och kommer gå riktigt vasst ute i spåren under slutvarvet. Annat ekipage som var fint senast var 5 Believe In Fate på just Jägers och avslutande halvvarvet var riktigt starkt levererat.

Ovisst hur 8 Carbon Crystal presterar som här Sverige-debuterar och se upp för 11 Aurore d'Inverne 

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen