Läge för jackpot-party i Skellefteå!

Många finner V75-omgången från Skellefteå som spelmässigt iskall. Jag däremot kände redan när listorna släpptes i söndags att det kommer bli bra betalt.
Det är jackpot på V75 och jag tror det kan bli party i utdelningen! Häng med i systemet - klicka här!

V75-1

En av de jag ofta lyfter fram från startlistorna är 11 Kalashnikov. Efter sejouren i Frankrike och uppehåll har han behövt någon insats i kroppen och på slutet har det verkligen resulterat i succé. För tre starter sedan var han strålande, näst senast tapper från spår 12 och senast visade han åter styrkan han besitter.
Till den här starten körs han nu av Erik Adielsson och därtill planeras han springa barfota runt om, vilket han inte gjort på över ett år. Självfallet finner jag intresse i honom även här, då han står perfekt inne i Bronsklassen!

7 Showtimejackflower ska man ha tidigt åtanke den här gången. Från andra par utvändigt i finalerna i lördags tröttnade hästen framför rejält sista varvet och drog med sig Showtimejackflower i fallet. Ett lopp att glömma. Nu är det springspår med tränare Oskar Kylin Blom i sulkyn igen.
1 Harper Seabrook
tycker jag visat på sistone att han är i bra form för dagen.

V75-2

Det var en alldeles förträfflig 9 Tangen Haap som vann Unionskampen senast. Här körs han åter av Erik Adielsson vilket givetvis ska bli spännande. För loppets skull lottades ekipaget till bakspåret, men jag har svårt att se annat än att Adielsson testar sig framåt. Haapen har ju visat förr att han kan blåsa runt fältet ute i spåren i exempelvis Elitkampen. Det är en hårt betrodd herre det här men i absolut toppform!

  V75-3

  Robert Bergh kommer försöka göra loppet tämligen dramatiklöst med sin 1 Bird Lane som ensam på startvolten kommer styra fältet till en början. Det är ett relativt lågklassigt lopp det här tycker jag, så jag blir inte förvånad ifall treåringen lyckas hålla undan trots att hon är betydligt mindre rutinerad än konkurrenterna.

  Daniel Wäjerstens hästar går otroligt bra för dagen och här har han med 8 Diones Smaragd som fick utdelning senast och hon ska kunna göra upp om det även här. Hanna Olofsson lånar ut sin 9 Bag in Box till Erik Adielsson och stoet har visat toppform på slutet. Således är givetvis kuskändringen till Adielsson högintressant! Skulle jag våga chansa på nån i det här öppna stoloppet så är det nog Bag In Box!

  Stall Olofsson selar även ut 15 La Norna som stoltserar med två raka segrar, men som garanterat nu kommer få en del trafikproblem längs vägen.

   V75-4

   12 Kalmar visade riktigt fina takter under sommaren men har i två senaste starterna inte riktigt varit sig själv. I sina ljusa stunder är han väldigt bra och skulle han visa upp sitt rätta jag här tror jag han gör upp om det.
   Stall Öystein Tjomsland har två tuffa motbud i 11 Vimse Lars och 14 Grisleprinsen G.L. och från framspåret förväntar man sig mer av 7 Buska Blyg.

    V75-5

    Erik Adielsson förstärker en del hästar under dagen och så även här i form av 3 Xanthis Excalibur som även denne selas ut i toppform för dagen. För mig är det här ett av omgångens mest öppna lopp och det gör än mer att man vågar sticka ut. Jag fastande tidigt för Xanthis Excalibur och det kittlar så klart att Adielsson förstärker. Jag drämmer in chansspiken! 

      V75-6

      Sandra Eriksson imponerade med Swagger på Solvalla i lördags och kan göra det här med 5 Devils Tongue som är under en ruggig utveckling för dagen. Läget kunde knappast bli bättre över korta distansen och den här tuffe treåringen ska bli jättespännande att se. Kan helt klart leda runt om och jag förstår favoritskapet. Dock är det en orutinerad treåring mot äldre vilket gör att jag inte vågar spika... Kan så klart bi överlägsen seger - men vad fan...  

      7 Gurra Palema är en tuffing även han med fem segrar i årets tio starter - och jodå... Erik Adielsson sitter upp den här gången! Robert Bergh har fått bra fart på 10 Master Sånna och med tanke på insatserna sjuåringne gjort för regin så tror jag knappast Bergh är försiktig bak i kön. Här är det väl ändå tidigt avancemang som gäller?!
      Den rejäla smällen är 8 G.K.Justus som är en härdad V75-tävlare och som visserligen har blytungt spår här men totalt bortglömd och för mig hade det inte varit en jätteskräll ifall han lyckas smälla till.

      V75-7

      Äntligen gick det som planerat för 1 Even's Cool Boy senast som segrade och visade sin starka inställning igen. Oklart hur pass han öppnar härifrån, men lita på att Dunder kör ut med optimism.

      Robert Bergh sitter upp och drar även skorna runt om på 2 Van Gogh Z.S. som ska köras så det sjunger om det från det här utgångsläget. 7 Morotai Degato gjorde bra ifrån sig på Solvalla i helgen från tufft läge och kommer gå lika starkt den här gången.

      12 Spickleback Face regidebuterade för Daniel Wäjersten senast och såg bättre ut än någonsin. Läget här är hans främsta motståndare men skulle det bli något så när lågt tempo på det är Wäjersten tidigt framåt!

      5 The Bald Eagle har jag inte missat i loppet, men jag tror inte han kommer få det loppet han vill ha och behöver (tidig tätkänning) och för mig är han överstreckad. Står över.

      Bästa spelbolaget för travodds

      Bet365

      Bäst på fasta odds
      • Världens största spelsajt
      • Egna fasta travodds
      • Bra välkomsterbjudande
      • Inget poolspel
      Välkomstbonus
      1250 SEK i spelkrediter
      Hämta bonus Besök hemsidan

      Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

      Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
      Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

      Sammanfattning

      Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

      Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

      Läs hela recensionen

      Fler aktuella travtips

      Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

      Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

      Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

      Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

      Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

      Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

      Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

      Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips