Läcker finaldag på Solvalla!

Finns det något bättre än V75-finaler på Solvalla? Knappast! Det kommer vara gasglatt och tävling på hög nivå och dessutom en härlig jackpot att spela hem!
Jag vägrar spela som alla andra. Man måste våga gå annan väg för att sno åt sig lovorna. 

V75-1

 • Uppgiften ser lite mer lämplig ut för 5 Mellby Free den här gången. Stoet får åter springa barfota runt om och är favorit för ledarpositionen. Därifrån är hon mycket svår att ta ner i Stoeliten.

6 Kali Smart har vi inte sett sedan Kriteriehelgen. Fyraåringen är under en rejäl utveckling och har varit imponerande på slutet. Spännande se hur hon står sig den här gången. Som alltid har man respekt för tuffa 9 Hevin Boko och dessa tre står ut rejält i Stoeliten. 
8 Barbro Kronos gick jättefint i hennes debut i Stoeliten senast, men svårt begära stordåd härifrån.

    V75-2

    Adrian Kolgjini får åter uppdraget bakom 10 Processo som jag tycker är värd att nämnas först och främst. Efter en vass seger på V75 näst senast kunde femåringen senast övertyga än mer när han klev förbi Ture L.A. och vann plättlätt. I den starten fick han springa med skor och nu återgås det till barfota! Med det klivet som hästen visat upp kan han mycket väl bjuda på ny uppvisning.

    11 La Verite är ständigt aktuell i den här klassen och Jorma Kontio tar säkert gärna dödenspositionen. 2 Mister K.O.Z. är väl den från framspåret jag har respekt för - 6 Calmass? Njae, överstreckad i min bok men jag är ju inte stendum som vägrar honom när jag streckar fem eller fler...

      V75-3

      1 Milliondollarrhyme drog för en gång skull kanonläge i Gulddivisionens final. Hans avslutning nere på Vincennes senast var riktigt läcker och sjuåringen känns tidig den här gången! Det ska bli intressant se vilken resa Ulf Ohlsson väljer med formtoppade sjuåringen.
      5 Brother Bill
      var en av få som hanterade omstarterna senast och har nu briljerat i två raka segrar.

      9 Esprit Sisu har varit väldigt bra under hösten men att han tillsammans med 10 Milligan's School ska kunna segerstrida här bakifrån blir tufft... Garderar man ska de givetvis med på lappen. Jag gillar även tongångarna från Björn Goop på 3 Diamanten för dagen och ständigt underskattade 6 Global Adventure är inte mycket sämre än de andra.

        V75-4

        • Diamantstoet är öppet värre - jag jobbar in spiken trots att hon startar i Sundbyberg Centrum.

        15 Svecak Palema är troligen bäst i fältet fast med minsta strulet längs vägen härifrån kan göra att det blir för långt fram... Ja, men visst är det så. Mycket måste klaffa för att hon ska kunna runda allt härifrån men hon är en riktig tuffing. Jag tror mycket på det här järnstoet som kan det där med att avancera ute i spåren och kör bara Goop i tid utan att någon är i vägen så tror jag Svecak Palema kan lösa det här.

        7 Zante Grif är en ständig följeslagare och läget den här gången tycker jag ändå är väldigt spännande. Stoet kommer sitta perfekt till tidigt och är främsta konkurrenten tillsammans med 13 Unique Juni.

        V75-5

         Visst är det som så att 3 Admiral As helt enkelt är av annan klass än Silverdivisionen. Han är som gjord för Gulddivisionen och när utgångsläget den här gången dessutom blev alldeles perfekt så känns han onekligen mycket svårslagen. 
         Han kommer bli blytung favorit men jag tror det kommer bli en hel del som vill fälla honom. Slutligen kommer han nog ligga på en lagom hög procent och jag tror ju faktiskt han reder ut det här. Hur trist det än låter, damer och herrar. Spikar utan att tveka.

         4 Emoji är värst emot som mest fick en genomkörare i lördags från spår 12. Flemming Jensen såg aldrig ut att begära särskilt mycket av honom så tredjeplatsen var stort plus och framförallt avslutningen.

              V75-6

               • Äntligen läget med sig - men favoritskapet för stor...

               Jag har trott väldigt mycket på 2 Gooner i hans två senaste insatser på V75 fastän utgångslägena varit utmanande. Han har stått för två jättefina andraplaceringar och nu när han äntligen har läget med sig ska det bli högintressant i Bronsfinalen! Han blir dock alldeles för stor favorit och bakom är det verkligen vidöppet med flera bra hästar till låg procent.

               Utmanaren till Gooner är stallkamraten 1 Xanthis de Roi och åter blev det bakspår för 10 Moses som dock lyckades vinna från samma läge senast. 7 Oracle Tile får åter Örjan Kihlström i sulkyn. Femåringen trivdes ypperligt med Kihlström senast de tävlade ihop!
               Långskottet jag ofta vurmar för är 3 Great Winner!

                 V75-7

                 Det är givetvis klart gynnsamt att Erik Adielsson nu fått köra 7 Parker en gång och känner fyraåringen lite bättre till den här starten. Det verkar vara något extra i den här fyraåringen som trots spår 7 bakom bilen är tidig i segersurret. För mig är det stenklar förstahäst i loppet.

                 1 Bugatti Miles får testa på jänkarvagnen för blott andra gången i karriären och första gången i regi Daniel Redén. Jag tror på en bättre insats från honom den här gången från det här läget och är enda jag behöver bakom Parker.

                 8 Hipster Am är jag svag för och som jag rosat flera gånger om förr. Det gör givetvis "ont" att lämna honom utanför men förstareserv? Ja, det är klart han är.

                 Bästa spelbolaget för travodds

                 Bet365

                 Bäst på fasta odds
                 • Världens största spelsajt
                 • Egna fasta travodds
                 • Bra välkomsterbjudande
                 • Inget poolspel
                 Välkomstbonus
                 1250 SEK i spelkrediter
                 Hämta bonus Besök hemsidan

                 Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                 Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                 Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                 Sammanfattning

                 Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                 Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                 Läs hela recensionen

                 Fler aktuella travtips

                 Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

                 Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

                 Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

                 DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

                 Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips