Klassig V64 Express-kväll!

Det är en finfin V64 Express vi bjuds på denna fredag när Romme men framförallt Solvalla ger oss hög klass på sporten!

🔨 SPIKARNA

V64-1

Passande nog för en fredag har vi en dunderspik i omgången!

Robert Dunder kör ut med högkapabla 12 Kissinger Boko som dessutom har ett utmärkt läge i volten. Härifrån kommer Dunder vara rejält offensiv direkt och siktet kommer vara inställt mot ledningen. Jag tror ekipaget har sån stor respekt med sig att han når dit. I värsta fall blir det utvändigt ledaren, men Kissinger Boko är alldeles för bra mot de han ställs mot här.
Enda som kan fälla är möjlig trafikproblem, men i övrigt tror jag på mycket stark segerchans!

Ja, vi har 11 Ploquepin i loppet och så även 15 Bang Boomerang som är en mästare på att spurta, men jag tror ingen av dem tar ner Kissinger Boko.

V64-6

Riktigt läcker klass på Solvalla Grand Prix och den idén jag ofta har när hästen startar är 1 Asteroid!
Han gjorde det verkligen urtappert senast på Bjerke och den här uppgiften som han står framför nu är högintressant! Jag tror chansen är god att försvara innern och jag tycker Asteroid ska vara hästen att slå.

Sitter han i ledning in i första sväng tror jag han klarar av att stå emot hela vägen runt om och istället för att strecka mer än halva fältet så går jag på Asteroiden!

👌 ÖVRIGA

V64-2

Nej, det ville sig inte i comebacken för 3 Aetos Kronos som gjorde vad han kunde ute i spåren. Det gick egentligen inte att förvänta sig mer än det vi fick se av honom där. Genomköraren ska ha fört fram honom ytterligare och att Jerry Riordan skickar upp stjärnan till detta tuffa fältet och dessutom rycker skorna och sätter på jänkarvagnen visar på att han har Aetos Kronos precis där han vill ha honom. Knapp förstahäst!

1 Gooner är en riktig tuffing hos Daniel Wäjersten och det hade inte chockat mig om han testar försvara innern och kör! Givetvis är Gooner så pass bra att han kan lösa det. 4 Mister Hercules är givna trean i loppet och visst är detta ett lopp där dessa tre står ut.

V64-3

1 Dellenit försöker hålla upp innerspåret och sen sitta där hela vägen runt om, men jag litar på att Nathalie Blom är rejält framåt med sin 6 Guli Frodo och kamperar. 4 Lysjö Kasper var det visserligen ett tag sedan som vi såg toppen hans. Han möter klart enklare motstånd nu än tidigare tycker jag och bör räknas.

Som alltid är kallblodsloppen rena rama skrämselhickan för mig och skrällchansen är alltid stor ifall man inte spikar. En jätteskräll jag tror kan överraska är 7 Guli Vitus.

V64-4

5 Destino D.J. är en riktig tuffing som visat höga toppar den här säsongen och Jorma Kontio kommer självfallet försöka lifta med bakom startbilen och göra allt han kan för ledning. Når ekipaget dit är det rejäl toppchans - jag har dock stor tro på 2 The Eagle dels för dennes kapacitet och framförallt nu när spåret är perfekt. Liksom senast körs han av Calle Jepson och The Eagle reser till Solvalla i toppform!

Jag tror även 10 Reshevsky ska vara att se upp med. Hästen är rejält på gång och Kenneth Haugstad tror jag faktiskt inte räds någon i det här sällskapet och kommer vara väldigt offensiv.

V64-5

Den som visat bäst fartresurser har bakspår i form av 9 Courage och det här loppet bara stinker skräll så det sjunger om det. Det skiljer extremt lite mellan motbuden bakom The Courage så spara minsann inte på bläcket i pennan här när ni fyller i kupongen.

Peter Zadel med 1 Somethingroyal har god chans att hålla upp innern och där ska stoet sedan köras. Kan det månne bli första årssegern för stoet?! 2 M.T.Penelope är möjligen lite mer snabbare iväg och utmanar tidigt om positionen och en vars rad är missvisande är 8 Royal Vacation. Hästen ska helst inte ha utvändigt ledaren som senast - har även mött tuffare än dessa här så jag ramlar knappast av stolen om hon flyger fram sista biten.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredag inleds även denna helgen med Solvalla-besök och V65- och V4:an innehåller tycker jag två starka spikförslag!V65-1 Anders Eriksson har nu fått ... Läs travtips

Vi fortsätter nosa på de stora pengarna, 3 system med sex rätt i lördags på V75 igen, och ny åtta i onsdags. Åttor, sjuor och sexor till höger och ... Läs travtips

V75 besöker åter Åbytravet på lördag och det är hög klass på tävlingarna. Framförallt ser det oerhört öppet ut och sannolikheten ser hög ut för att ... Läs travtips

I lördags var man lite för laddad? Kanske krånglar man till det för mycket för jag hittade ingen spik men många som jag rankade som tvåa och trea. ... Läs travtips

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga ... Läs travtips