Kall och varm V86:a! » 16 feb. | Martin Engström - Travstugan.se

Kall och varm V86:a!

Den här onsdagen är det V86 från Solvalla och norrlandsbanan Bergsåker. Ja, för en skåning är det där Norrland. Inom omgången är det både varm- och kallblod på kupongen som gäller!
Andel i mitt system kostar 86 kronor - klicka här!

V86-1

Tomas Pettersson får möjligheten att sitta upp bakom högkapable 10 Zidane D.E. och visst är det hästen som står ut i inledningen. Sexåringen är så pass bra att han kan runda det här och bjuda på uppvisning.

Möjligen är det skrämselhicka från mig eller feg-hantering som ändå garderar då det är första avdelningen... men 2 Exklusiva Liss från perfekt spår borde sitta i ledningen och utmanar först och främst.
Tuffingen 11 Totte C.D. testas med Emilia Leo den här gången och blir plötsligt lite bortglömd!

  V86-2

   Är man lillasyrra till Mellby Viking ter det sig normalt att vara uppmärksammad vid varje start. Här ser jag väldigt mycket fram emot att kolla in 9 Mellby Good. Stoet har nu fått en genomkörare efter 1,5 månads uppehåll och med tanke på att distansen är 2 640 meter har Jorma Kontio all tid i världen att ge sig in i matchen.

   Motståndet är inte det vassaste och jag tycker inga av de övriga är av riktigt samma hårdhet. Det här vinner Mellby Good!

   V86-3

   Jan-Olov Persson kör ut med 10 Prins C.K. och även fast det rör sig om årsdebut låter det verkligen bra ifrån Persson direkt. Sjuåringen hade ett lysande fjolår med sju segrar på sexton starter och är tveklöst bästa hästen i fältet här. 
   Kör bara Persson i tid så vinner Prins C.K. det här då jag dessutom inte tycker motståndet är det svettigaste direkt...

   V86-4

   De som tampas är 2 Battle Jack och 8 Showtimejackflower och bakom dessa ser jag inga som är riktigt lika tuffa att kunna göra upp om det. Det är lås här, som ni alla förstår. 

     V86-5

     • Hoppas på bättre respons den här gången...
      Jag tycker det här känns lite av kvällens roligaste lopp då det innehåller flera kul drag!

     Jag hoppas att 6 J.H.Respons är bättre den här gången, som i sin årsdebut senast till sist galopperade. Formen är ett enda stort frågetecken men det klassiska "i grunden" tycker jag han ska vara med och göra upp om segern här.
     9 Mellby Hoffa
     håller jag som ettan i loppet och den som häst mot häst är bäst och felfritt kan ekipaget troligen bli mycket tungt att stå emot.

      V86-6

      5 Smaragd Norrgård har gjort det väldigt bra i två raka segrar nu och ska givetvis ses med god chans återigen. Annan som gjort det bra är 7 Lyckans Cash som även hon stoltserar med två raka segrar. Läget är givetvis svårt, men Örjan Kihlström vet om det och placerar sig i slagläge och låter övriga bråka innan han testar sig framåt under slutvarvet.

      1 Inshallah känns intressant med två genomkörare i kroppen efter långt uppehåll. Inte helt omöjligt att Erik Adielsson testar att köra i ledningen hela vägen, men oavsett blir det perfekt resa hela vägen härifrån.

       V86-7

       1 Selmer I.H. i ledning runt om? Ja troligtvis, men inte vill Magnus A Djuse ge bort loppet och kommer göra allt för att snuva denne på ledningen med sin 6 Weekend Fun.
       3 J.H.Mannerheim
       känner jag lite samma som med stallkamraten J.H.Respons i V86-5. Han är bättre än vad han visat på slutet och har han bara en någorlunda bra kväll hävdar han sig mycket väl här.

       7 Apollon de Kacy är tillbaka i Sverige igen och ger sig in i loppet först över sista halvvarvet. Kan helt klart blåsa förbi allt!

        V86-8

        Jag satt länge och undrade hur det här skulle gå och var gång fastnade jag i att det ser ut som en toppuppgift för 2 Hazard Boko
        Läget kunde ju knappast bli bättre och Rikard N Skoglund kommer i tidigt skede koppla grepp om det här loppet. Även fast jag har respekt för 7 Global Undecided så landar jag ändå i att Hazard Boko närmast bör leda det här hela vägen.

        Dela inlägg

        Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

        Bästa spelbolaget för travodds

        Bet365

        Bäst på fasta odds
        • Världens största spelsajt
        • Egna fasta travodds
        • Bra välkomsterbjudande
        • Inget poolspel
        Välkomstbonus
        1250 SEK i spelkrediter
        Hämta bonus Besök hemsidan

        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

        Sammanfattning

        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

        Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

        Läs hela recensionen

        Fler aktuella travtips

        Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

        Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

        Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

        Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

        Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

        Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips