Himmabanan med V86-kväll!

Ännu en onsdag och ännu en V86-omgång. Den här veckan är det himmabanan Jägers som styr omgången med Solvalla och i Malmö ser vi bland annat talangfullt treåringslopp i V86-3 med fina prispengar!

V86-1

Conrad Luguaer har största chansen till seger här med sin 2 Wolf of Wallstreet. Luguaer brukar ha sina hästar i ordning efter vila och lyckas de ta hand om ledningen här kommer det räcka mycket långt. Den emot som kan utmana är 7 Power Lane och det här låset känns väldigt starkt för att sätta fart på kvällen.

Reserven i loppet är 1 Goldfield som både får springa barfota runt om och äntligen har lite flax med spårlotten. Får ju fin resa härifrån och streckar du tre eller fler i loppet ska Goldfield med.

   V86-2

   • Visst, det finns ju ett par bra miljonärer i startfältet men det är inga som kommer göra loppet till en sevärd tillställning

   Daniel Redén-tränade 2 Summit In Sight har en topptoppchans och från ett alldeles perfekt läge kommer femåringen sitta i ledningen tidigt och jag är ledsen... Men det kommer inte hända särskilt mycket efter det. Hingsten är i toppform nu dessutom och vinner lätt.

   Ska du gardera? Glöm inte bort 6 Deede Star som är betydligt bättre än vad han visat på slutet och återkommer nu efter lite välbehövlig vila.

      V86-3

      • Treåringsstona tävlar om fina 125 000 kronor i förstapris och det ska bli ett sant nöje att se loppet!

      11 I.D.Excellent har verkligen höjt sig på sistone och frånsett näst senast i Oaks-uttagningen så har hon varit jättebra. Johan Untersteiner kör 4 Golden Rain men jag ser nästan andrahästen 5 Garden Leave som lite bättre chans. Båda två ska dock räknas. 
      Joakim Lövgrens 7 Callmefama Kronos tog karriärens första seger senast. Efter en bra andraplats på Jägers senast svarade stoet upp med en väldigt fin segerinsats på Kalmar och är i toppform nu!

       V86-4

       10 Muzzle The Yakker får åter på sig jänkarvagnen och jag tror stoet kommer gå ruggigt fort under sista 700 meterna av loppet. Återkommer nu efter lite mer än en månad ifrån och är hon som vid tidigare i somras tror jag hon kan vinna plättlätt.
       Det är väl främst dagsformen på henne som gör att jag inte vågar spika... 

       2 Bellis Frontline har fått rejäl fart under hovarna på slutet vilket vi inte minst fick se förra onsdagen. Stoet är i absolut toppform och ska givetvis räknas här igen. 6 Best In Show As och 11 Your Dreamlove är de andra två som jag rankar bland de högre i loppet. 12 Teton Miss Annie är normalt spårtorsk men sexåringen är förmodligen den mest formstarka i hela startfältet.

       Björn Goops 7 Myse d'Erpion tror jag behöver loppet och spår 7 är heller inget vidare. Jag står över henne här...

           V86-5

           Johan Untersteiner är den som den här gången sitter upp bakom 1 Bordeaux S. och även fast innerspåret för hästens del inte är något plus så tror jag ändå det kommer lösa sig för honom. Efter senaste insatsen tror jag väldigt mycket på femåringen som just nu är i fin författning.

           Jag kan dock inte sitta utan 6 Nero Maximus. Visst, han är knappast i någon toppform just nu efter varit ifrån sedan februari men grundkapaciteten är hög på honom och jag litar på att han är väl förberedd och de han ställs mot här ska han kunna matcha alla dagar i veckan.

               V86-6

               Stall Jörgen Westholm är rejält i fokus i V86-6 och många fastnar på 8 Silver Bullit från ett perfekt utgångsläge och som kommer sitta alldeles perfekt till tidigt. En riktig tuffing som William Ekberg lyckats väldigt bra med, framförallt senast!
               Jag är väl en av få som däremot tror på andrahästen, 9 Knifetown Lover, som Jörgen själv kör och som fått ett lopp i kroppen där han fick förvånansvärt bra för att varit ifrån elva månader. 

               Örjan Kihlström har intressant uppsittning i 2 Genie Am från startvolten och lita på att 5 Silvester kommer köras offensivt när det är besök till Solvalla. 4 Cobbys Nana har inte fått till det den här säsongen och stoet är en klassisk "bättre än raden"-häst just nu. 

               V86-7

               Flemming Jensen stänger kvällen på Jägers med en klaring och han gör det med 2 Billi Time. 
               När denna valacken är i ordning och på sin rätta nivå är han minst klassen bättre än dessa han ställs mot. Barbaresco V.W., Spartak Face, Hennesy Boko och Martin Tooma är säkerligen några som försöker tävla emot, men jag tycker Billi Time är den klart bästa hästen och förväntar mig att han vinner det här. 

               V86-8

               Sybille Tinter-stallet går väldigt bra för dagen och i avslutningen kan det vara just Tinter som besöker vinnarcirkeln.
               Hennes 5 Faith Trot kommer från det här läget att laddas vad som går med Jorma Kontio och det låter verkligen påställt på treåringsstoet. Baserat på senaste insatserna borde hon få vinna lopp snart igen och jag tror det kan bli nu!

               1 Southwind Sansa från innerspåret ska försöka svara ut Faith Trot och Björn Goop kan mycket väl testa stoet i ledningen här. 3 Loaded Leila är en väldigt stark treåring och Markus B Svedberg kommer inte bli särskilt brydd om det skulle bli utvändigt ledaren. 8 Fröken Fräken har tagit två raka segrar från ledningen vilket det knappast blir härifrån. Garderar man i loppet ska hon ändå med på lappen, trots spår 8!

               Bästa spelbolaget för travodds

               Bet365

               Bäst på fasta odds
               • Världens största spelsajt
               • Egna fasta travodds
               • Bra välkomsterbjudande
               • Inget poolspel
               Välkomstbonus
               1250 SEK i spelkrediter
               Hämta bonus Besök hemsidan

               Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

               Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
               Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

               Sammanfattning

               Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

               Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

               Läs hela recensionen

               Fler aktuella travtips

               Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

               Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

               Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

               Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

               Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

               Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

               Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

               Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips