GS75: Visar prov på gamla takter igen!?

Grand Slam 75 avgörs på söndagen från Sundbyholmstravet och Eskilstuna. I GS75-4 startar Zenit Brick som visat prov på gamla takter på slutet!

🔨 SPIKEN

GS-4

Det har varit kul att återse 6 Zenit Brick den här vintern när han verkligen visat prov på sina gamla takter från tiden hos Timo Nurmos.
Visst, 3 Doctor Doxey Zenz kommer så klart gasas framåt och försöka ge en match, men i ärlighetens namn möter Zenit Brick ett motstånd nu som han ska ta ner alla dagar i veckan.

Flera av konkurrenterna är inte närheten av någon form eller visat samma toppar som elvaåringen gjort. Ja, Zenit Brick bör vinna det här...

GS-5

Niclas Hammarström har givetvis ingen enkel uppgift här, men lita på att han kör loppets mest kapabla häst i 9 Porto. Det är ju inte mycket som har stämt för fyraåringen - hade det bara gjort det hade han haft betydligt mer på kontot och fler som ryggat honom.
Vid tillfället där han verkligen visade sitt bästa var han urstark från utvändigt ledaren där han sedan vann enkelt. 

Porto är en riktigt vass talang och jag hoppas verkligen han visar upp sin bästa sida här. Då tror jag han bara är bäst och jag är möjligen lite vågad som spikar - men för att vinna stort måste man våga!

GS-7

5 Baula ska man ta på allvar men att det är medeldistans talar inte till hennes fördel.

Nej, istället talar det istället för 6 Ninja's Kiss och Örjan Kihlström. Örjan körde stoet även senast på Solvalla och från utvändigt ledaren gjorde sexåringen ett starkt jobb och kunde där vinna på V86. Finns risken åter att det blir tunga vägen här så oroas jag inte. Ninja's Kiss är i toppform just nu och är vinnaren i avslutningen!

👌 DESSA MISSAS INTE

GS-1

1 Mr Carioca har en mycket god chans att kunna leda det här hela vägen och är den klara förstahästen i inledningen. Är mycket svårslagen från ledarpositionen sedan tidigare och att han får tävla barfota fram är ett stort plus för hans del! Spår 1 däremot på Eskilstuna kan vara ett aber och den som kan snuva honom på den är 3 Dakar Brodde

Mr Carioca har så klart stor segerchans men känns inte som någon jag helt vill luta mig mot...

GS-2

9 Ivanhoe Renka är bäst av de startande här och framförallt var det kul att se honom näst senast. Det är dock ingen jätteenkel häst att styra men Magnus Jakobsson är sannerligen rutinerad och visst kan den här fyraåringen vinna från utvändigt ledaren. 
Det finns dock en del roliga skrällbud i loppet, i form av 2 Centi Liter och 7 Gigino först och främst, och 4 Ramsea's Statement med lopp i kroppen bör kunna tåla lite tuffare upplägg!

GS-3

4 Gordini Brick såg vi så sent som i onsdags på Solvalla. Med Anders Eriksson i sulkyn hade han full koll på läget hela vägen och vann mycket enkelt. Att det nu är lite tätare starter kan så klart slå åt båda hållen; antingen blir det trötta ben mot slutet eller så gör det honom bara bättre.

1 Forcebewithyou är en tuff konkurrent i loppet som felfritt kommer ge Gordini Brick en match, men jag tycker verkligen den här fyraåringen är högintressant för framtiden. Spår 4 i volten är riskabelt så klart, men jag hoppas han håller sig lugnt när det bara är just fyra hästar på startvolten. Felfritt tror jag han visar åter vem som är starkast här - men respekten för Forcebewithyou är stor om den går felfritt och det här låser "helgarderar" för mig.

GS-6

2 Scotch Brodde maxladdas i balans och huvudlag och allt vad det heter och kommer försöka ge 3 Expensive och 4 Jaguar Hill en kamp över korta distansen. För den snåle kan det räcka långt med dessa tre, men snacka om att 9 Tanya Gel är värd en seger och majoriteten lär totalt missa stoet här.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Vi skäms bort med en riktigt fin torsdagskväll från Åbytravet när det är dags för Åby Monté Trophy och även The Red Mile! 🔨 SPIKARNA ... Läs travtips

Det är dags för V64-Express och fredag och jag backar för att spika i V64-3! 🔨 SPIKARNAV64-3 Grabben får lite att bita i men löser det! 9 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips

Ute och cyklade förra söndagen (V75 var på söndagen). Detta trots att alla vinnare fanns med på mina lappar, men fick helt enkelt inte ihop systemen. ... Läs travtips