GS75: Vi avslutar på nationalbanan

Veckan avslutas från självaste Solvalla som styr Grand Slam 75! Två lovande spikar är starka spikbud i omgången som bland annat har sina fynd i GS75-2!

🔨 SPIKEN

GS-1

Man gillar ju de högkapabla hårdingarna som Timo Nurmos har i stallet och en av de mest hårda är 9 Queen Ratzeputz. Det är visserligen bakspår och del hyggliga konkurrenter - men stå emot den här drottningen gör de inte till slut.

Hon är tveklöst bästa spiken i hela omgången.

GS-4

10 Swan Hill kommer jag följa med stort intresse i framtiden. Han har inlett karriären mycket lovande och många fyraåringar i landet gläds nog att det är en jänkare som därmed inte kan vara med i Derbyt i år.
Hingsten kommer bli en stjärna för framtiden och med lopp i kroppen avgör han det här med lätthet.

GS-7

1 Flexible Journey har så klart god chans att spåra runt om kan man tro - men 7 Vice Versa Diamant är en tuffing ingen vill ställas mot i en boxningsring, om man säger så. En riktig tanks med inställning som vägrar ge sig förrän mållinjen är passerad. Han tål att göra grovjobbet vilket kommer krävas från det här läget och jag tycker den här diamanthästen är vinnarhästen.

Nu blir han inte ens favorit i loppet och jag kan därför inte hålla mig från att ta ställning...!

👌 DESSA MISSAS INTE

GS-2

Diederink Meilink besöker Solvalla med 7 Ariene d'Amour som jag håller högt i detta orutinerade fältet där jag heller inte missar 12 Frazier till under 5%!

GS-4

12 Easy Cash kan vända ut och in på det här fältet men jag tror trots allt han behöver loppet och framförallt är läget struligt och kommer således krävas toppinsats. Har han det verkligen i sig redan? 
Robert Berghs son Nicklas Westerholm är på plats med 10 Pontiac S.W. som jag är lite besviken på. Övertygad om att åttaåringen är bättre än vad han visat en längre tid och hoppas han får det att lossna snart. 

Björn Goop kör själv 8 Frodo S. som är tidig från framspåret men andrahästen 11 Cruise blir helt borttappad. Med jänkarvagnen på igen kommer sexåringen göra topplopp.

GS-5

2 Don't Touch Me I.T. är mångas förslag till singelstreck och en av omgångens jätefavoriter och visst är segerchansen god, men jag håller 5 Rosa Majalis minst lika högt om inte högre.... Låset helgarderar!

GS-6

3 Huile d'Olive är den jag nästan ser fram emot allra mest under omgången efter intrycket senast. Nu med det loppet i kroppen, perfekt läge bakom bilen och med Erik Adielsson i sulkyn ska han bli högintressant att se. Jag håller honom som förstahästen i det här loppet som innehåller flera fina hästar - streckkrävande...!
5 Dazzling Diva
har varit jättefin i inledningen av karriären och kan vara potentiell profilhäst för Peter Eriksson.

8 Kabor Boko har struligt läge men fått loppet i kroppen hhn behöver och hamnar stoet i slagläge in mot upploppet kommer det bita bra. Tagit fyra segrar på åtta starter i karriären vilket säger en hel del om inställningen!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips