GS75: Vi avslutar med besked!

Grand Slam 75 är tillbaka efter att det förra söndagen var V75. Vi har en härlig jackpot denna söndag och visst ska vi avsluta veckan med besked!

🥇 SPIKVALEN

GS-1

  • Det känns alltid bra att inleda tryggt och säkert och vi spikar direkt när Daniel Wäjersten visar upp sin kommande Gulddivision-stjärna 6 Gooner.

Tids nog kommer sexåringen tillhöra högsta eliten och intrycket han visat upp senaste tiden har varit bland hans bästa någonsin. Det har surrats en del om 1 Pinto Bob senaste tiden men som fortsatt har svårt att övertyga. Övriga sällskapet är några som Gooner ska slå alla dagar i veckan. Jag tycker det är en toppchans för fjärde raka segern!

GS-3

  • I GS75-2 tror jag en del på Raja Mirchi-avkomma och här i GS75-3 tror jag på Mosaique Face-avkomma! Rena Rama Kolgjini-takterna denna söndag, alltså Här startar Elisabeth Lundholm med sin 10 Baltimore Face. Ulf Ohlsson sitter i sulkyn som kört treåringen i de tv senaste starterna och det har ju varit rent av ruggigt att kolla in honom. Han har vunnit övertygande utan att ta i och att han nu testar på 2 640 meter ska bli spännande.

8 Myrsjös Timeout var otroligt bra senast på V86 och även testat på 2 640 meter förr. Jag tror han blir rejält underskattad den här gången.

GS-7

  • Samu Sundqvist har en mycket stark segerchans i avslutningen med 7 Facing Life. 

Det var ju en femstjärnig insats vi fick se på V75 senast och det enda emot stoet nu är henne själv.
Löser Sundqvist bara positionerna något så när härifrån så har jag oerhört svårt att se några av konkurrenterna som utmanare.

Den som mot förmodan skulle kunna ha utmanat är 15 Just More Fun men som har ett oerhört besvärligt läge. Detta ska Facing Life lösa utan bekymmer och jag spikar utan att darra på manchetten. 

💣 GARDERINGSLOPPEN

GS-2

Daniel Wäjersten inleder omgången och här kan han besöka vinnarcirkeln igen med talangen 3 Byron Face.
Treåringen tog karriärens första seger senast när Wäjersten med halvvarvet in fick överta ledningen och därifrån vinna mycket enkelt. Raja Mirchi-sonen påminner lite av pappan i sitt steg tycker jag och är svårbesegrad om ledningen nås härifrån.

Robert Bergh bredvid i starten är det som gör att jag garderar. Hans 4 Ektara har varit liten snackis under hösten men som ännu inte lyckats övertyga till sin första seger ännu. Hon stred oerhört tappert mot annan Wäjersten-talang senast och jag tror hon kan ge Byron Face en match!

Loppet kan i slutändan öppna upp sig för annan och döm om förvåning så är det Wäjersten-tränat i form av 10 Global Dash. Han är väl den i detta fältet som övertygat allra mest denna hösten och är minst lika bra som övriga även fast han är lite bortlottad.
Jag glömmer heller inte bort 11 Melbourne Boko som nu ska tävla barfota runt om och gick perfekt senast som tvåa.

GS-4

15 Pyrotek är trots läget förstahästen som varit jättebra på slutet. Läget gör däremot att jag "hoppas" att han får göra grovjobbet och även fast han är min förstahäst är han sårbar.

10 Gullviva
är tidig som gjorde det mycket starkt senast, då liksom nu med Ingvar Nyberg. Det vankas däremot lite trafikproblem härifrån även här och en sådan som 10 Månodin A.M. och även 9 Sol Storm ger en rejäl match.

GS-5

5 Secret Celebration var jättebra ifjol som treåring och har under årets fyraåringssäsong utvecklats ytterligare. Han är i väldigt fin författning för dagen med två raka segrar.

4 Google Sisu ser jag som utmanaren nummer ett och Jessica Sidbäck kommer vara väldigt offensiv i sin taktik!
Robert Bergh kör själv 9 Conrads Diderot men nog är 3 Albert Zonett betydligt bättre än vad han visat en längre tid nu. Raden är mörkare än mörker men kunnandet har han och nu ska Magnus A Djuse sitta upp för första gången!

GS-6

3 Grant Hall är en riktig tuffing som är mer stark än snabb men här tror jag Robert Bergh tidigt vill dirigera fältet från ledningen. Kan leda det här hela vägen runt om!
6 Knutte Sting
är en spännande talang hos Oscar Berglund och som var otroligt bra senast. Knutten här tål att gå den tunga vägen och jag tycker loppet verkligen står ut med dessa två som ett starkt lås.

Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips