GS75: Valacken är att se upp med » 12 mars | Martin Engström -…

GS75: Valacken är att se upp med

Grand Slam 75 betyder söndag och den här gången på Sundbyholmstravet. Visst har favoriten god segerchans i inledningen, men jag tror valacken är redo att strida emot!
Andel i giffelpåsen kostar 99 kronor - klicka här!

GS75-1

2 Remarkable Feet förmodligen har toppchans. Dagsformen går det verkligen inte att klaga på och möjligheterna är goda att tidigt sitta i spetspositionen vilket han sedan blir svårslagen från.

Jag tycker dock man ska se upp för en valack i loppet;
6 Spickleback Face
blev relativt betrodd senast trots spår 12 på V75 och ser inte ut att få särskilt många sympatisörer den här gången. Jag vill tro att hans form är än bättre den här gången och i det här lilla fältet tror jag betydligt mer på honom än senast på V75 i ett tuffare sällskap. Given på kupongen!

  GS75-2

  • Omgångens jättefavorit har toppchans

  6 Yankee Dee har ju visat upp en rejäl kapacitet i årets starter och det ser verkligen toppenbra ut här. Läget är perfekt över korta distansen och inga av konkurrenterna har visat samma höga toppar som femåringen som här gör sin blott femte start i karriären.
  Tre segrar på fyra starter säger en del om kunnandet och Kenneth Haugstad kör ut med stor segerkänsla.

   GS75-3

   Trots 2,5 månaders frånvaro kunde 11 The Big Bang leverera direkt i årsdebuten senast. Femåringen verkar stormtrivas i montén och framförallt med Jennifer Persson!
   8 Allez Allez
   känns given direkt trots årsdebut!

   Montéloppet innehåller två ston som debuterar i disciplinen som man ska se upp för;
   6 Lotusathena kommer från formstallet Oskar J Andersson och får skicklige Jonathan Carre med sig ut på banan i sin montédebut. Annan spännande är 10 My Golden Eye!

    GS75-4

    • Litet fält förvisso, men fin klass på det!

    Torbjörn Jansson får ärofyllda uppdraget att styra 1 Jacoby Keeper som inlett året med två mycket fina segrar och som sämst blir det rygg ledaren här. 
    6 Mr Mah Can
    gjorde vad han behövde i måndags på Halmstad och täta starter ska kunna vara ett stort plus för honom. Robert Bergh är resolut direkt när bilen släpper fältet och från ledningen blir Mr Mah Can inte enkel att strida ner.

    3 Sidney Celeber visade prov på mycket hög talang under fjolåret och gör här årets första start. Behöver säkert loppet i kroppen men förberedelserna hit låter ändå lite uppåt från stall Walmann och Kihlström kommer ju vara på hugget sista 3-400 meterna när Sidney Celeber får avsluta i spänstig stil.

    GS75-5

    Ett orutinerat gäng gör upp och 11 Final Whistle är den som visat mest av dessa. Mattias Djuse presenterade fyraåringen i fint skick vid årsdebuten näst senast och följde sedan upp det med en stark seger senast. Intrycket var klart mycket bättre och Final Whistle är givna favoriten här.

    Markus B Svedberg årsdebuterar 2 Moonlight Zon som visserligen har viss galopprisk härifrån, men felfritt tror jag det här är en dam som kan ta sig mot ledarpositionen och ge Final Whistle en match.

      GS75-6

      10 Xanthis Daiquiri chansspikade jag på V86 senast och från ett klurigt läge gick hästen ändå rätt okej som fyra. Här är motståndet likvärdigt som senast och jag släpper givetvis inte taget om valacken!
      Den här gången rycks skorna på framhovarna och den starke sexåringen trivs över 2 640 meter. 

      Den jag har respekt för bakom är givetvis 4 Moncler Bo som har ett betydligt bättre läge och troligen sitter i ledningen i tidigt skede och där Ida Riesterer kan leda väldigt länge. En Moncler Bo i fullgod form blir inte lätt att ta ner.

        GS75-7

        Respekt för de från startvolten, men när det väl kommer till kritan så tycker jag detta är en uppgift som 8 Got To Dash normalt ska kunna reda ut. 
        Visserligen är han inte van vid den här distansen, men jag tycker jag på ren kapacitet ska ta hem det här loppet ändå och det bästa vore så klart om de där framme kör lite för hårt mot varandra!

        Dela inlägg

        Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

        Bästa spelbolaget för travodds

        Bet365

        Bäst på fasta odds
        • Världens största spelsajt
        • Egna fasta travodds
        • Bra välkomsterbjudande
        • Inget poolspel
        Välkomstbonus
        1250 SEK i spelkrediter
        Hämta bonus Besök hemsidan

        Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

        Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
        Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

        Sammanfattning

        Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

        Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

        Läs hela recensionen