GS75: Upploppets paradis en söndag

Söndag betyder Grand Slam 75 och det är långa upploppets paradis Axevalla som håller i omgången. Det är bland annat test inför Stochampionatet och stall Redén är även på plats med en del segerbud!

🔨 SPIKEN

GS-3

Gustav Johansson kör som vanligt 6 Black Fire och just on fire var ekipaget senast vid segern på Mantorp. Efter två lopp i kroppen var valacken segermogen och jag ser fram emot starten den här gången. 
Det är ett lopp som ser oerhört jämnt ut och det skiljer väldigt lite mellan hästarna. Jag hoppas Johansson laddar vad han kan från start och sätter sig i perfekt position i loppet och i den formen som Black Fire är i nu så känns detta som en kul spik att koppla greppet med!

GS-4

5 LaFerrari Dimanche är åter på tävlingsovalen efter en kort period ifrån. Hon har gått bra efter vila förr så även fast hon inte är i något toppslag den här gången så tror jag ändå hon är lösningen i Andra Testet till StoChampionatet. Örjan Kihlström är på plats på Axevalla och sitter upp bakom fyraåringen och tillsammans har de ju haft en stark vår tillsammans.
11 Kashmir River är värst i loppet som håller jättefin klass!

GS-6

Det är ett jättejämnt GS75-6 men med tanke på läget tror jag Mats E Djuse liftar med bakom startbilen och 1 Xerava C.D. kommer leda detta runt om. Senast föll hon för första gången i karriären men gick ändå jättebra som tvåa. Hans R Strömberg håller stoet jättehögt för framtiden och ska bli spännande se här.
Främsta motbuden har svettigare lägen att jobba med så det är klar fördel Xerava C.D!

👌 DESSA MISSAS INTE

GS-1

2 Easy Cash jagar lite revansch på sig själv efter senast. Han ska vara den att slå här och jag tror Robert Bergh är offensiv hela vägen runt. Det är dock inte helt givet att ekipaget når ledningen då vi har 6 Global Brilliance på framspåret som även hon ska vara med i fajten och likaså 5 Summit In Sight så klart.
1 Kuyt F.Boko
har inte vunnit på ett tag men gick väl ändå lite bättre på Lunden senast än vad han gjort tidigare i år. Ska det äntligen vara dags!?

GS-2

1 Captain As är blytung favorit och det kan mycket väl vara så att hästen till slut vinner det här plättlätt men jag tycker ju det är en lite väl stor favorit... Det är ju knappast någon storstjärna ännu. 7 Lokomotiv tycker jag är väldigt spännande bakom och som kan mycket bättre än senast. Jag tror han hittar rätt igen och gör ett jättebra lopp här.

GS-5

1 Adroable Face står väldigt bra till i det här loppet och från innerspåret lär Adrian Kolgjini testa för att försvara innerspåret. Oavsett så tycker jag stoet ska räknas tidigt den här gången. 4 Raya Maya redde ut det senast trots inledande galopp. Det gäller att hästen sköter sig vid starten och gör den bara det kommer Magnus A Djuse vara oerhört framåt!
6 Maltese Magic är annan rusare som kommer laddas så det ser ut som att det här blir ett lopp med fart - se därför upp för 9 Gone!

GS-7

1 Zanella har varit jättefin i sina två raka segrar men innerspåret den här gången är inte det enklaste för henne så helt stenklar är hon inte! Inte minst när vi har 4 No Doubt i loppet som reser till Axevalla i toppform och en underskattad i sammanhanget är 7 Fighter från stall Markus B Svedberg vars hästar gått jättebra en längre tid. 

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips