GS75: Talangfull eftermiddag! » 15 juni | Martin - Travstugan.se

GS75: Talangfull eftermiddag!

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla tävlare som blir att räkna med!

GS75-1

3 Alaska Dany är den man direkt fastnar för, men 10 No Limit Queen kommer göra ett topplopp trots sitt bakspår! 2 Mellby Harissa har ännu inte fått smaka på segerns sötma, men härifrån kan första karriärssegern komma! 8 Grande Diva Sisu verkar vara ett riktigt löfte!

GS75-2

Han har bara en plump i raden - i övrigt har 4 Global Adventure radat upp segrarna. Åtta segrar på nio starter är imponerande och trots två tunga motbud, så tror jag Erik Adielsson laddar sig framåt med treåringen som tar ännu en seger.

GS75-3

3 Boxer Shrimp har övertygat två gånger om och Robert Bergh kör ut med optimism. Givet hästen att slå!

Tidigt bakom har vi 4 Award Kronos som såg riktigt lysande ut i två raka starter innan han sedan gjorde bort sig i måndags. Tror säkert stall Redén ordnat till honom inför det här.
2 She Rains
ska man inte glömma bakom dessa tåv som nu förstärks med Björn Goop och gick bra på Solvalla senast!

GS75-4

Liksom stallkamraten Global Adventure tror jag här på 3 Bythebook.

Det blir en sevärd kamp mot lika imponerande 7 Fort Knox och det kommer bli en njutning att kolla in striden - jag tar dock ställning för Bythebook!

GS75-5

Det mest dramatiska? Ja, det fick vi vara med om vid anmälningstillfället. 

1 Mascate Match rådde där vissa oklarheter kring, men slutligen syntes hon i startlistan. Här tror jag hon åter kommer besöka vinnarcirkeln igen. Pekka Korpi följer bilen och leder loppet hela vägen!

GS75-6

2 Power stod för en av Elitlopphelgens bästa insatser senast och powern i hästen var riktigt rejäl. Chansen är stor att det blir andra raka, men de givne utmanaren i loppet är så klart unghästtoppen 1 Belker som imponerar vid varje start!
Missa inte 6 Guzz Mearas bakom dessa två som jag tror Johan Untersteiner håller högt. Inte mycket sämre än de övriga två!

GS75-7

Det mest öppnaste får vi se i slutet. Här gäller det att bruka all bläck ni har kvar i pennan...!

Örjan Kihlström upp bakom 9 Dame Dream känns oerhört intressant och helt bortglömda 14 Flaming Ace Sisu har lysande dagsform och tar snart årets första seger.
15 Cheerful Rivner
är trots läget den givna förstahästen som både är stark och envis - går hela vägen in i mål! Frånsett senast har 10 Fröken Sting gått riktigt bra på slutet - nu sitter Ulf Ohlsson upp!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips