GS75: Talangfull eftermiddag! » 15 juni | Martin Engström -…

GS75: Talangfull eftermiddag!

Flera talanger selas ut på Gävle under söndagen där det är dags för uttagningar till E3! Svante Båth har som vanligt med några högkapabla tävlare som blir att räkna med!

GS75-1

3 Alaska Dany är den man direkt fastnar för, men 10 No Limit Queen kommer göra ett topplopp trots sitt bakspår! 2 Mellby Harissa har ännu inte fått smaka på segerns sötma, men härifrån kan första karriärssegern komma! 8 Grande Diva Sisu verkar vara ett riktigt löfte!

GS75-2

Han har bara en plump i raden - i övrigt har 4 Global Adventure radat upp segrarna. Åtta segrar på nio starter är imponerande och trots två tunga motbud, så tror jag Erik Adielsson laddar sig framåt med treåringen som tar ännu en seger.

GS75-3

3 Boxer Shrimp har övertygat två gånger om och Robert Bergh kör ut med optimism. Givet hästen att slå!

Tidigt bakom har vi 4 Award Kronos som såg riktigt lysande ut i två raka starter innan han sedan gjorde bort sig i måndags. Tror säkert stall Redén ordnat till honom inför det här.
2 She Rains
ska man inte glömma bakom dessa tåv som nu förstärks med Björn Goop och gick bra på Solvalla senast!

GS75-4

Liksom stallkamraten Global Adventure tror jag här på 3 Bythebook.

Det blir en sevärd kamp mot lika imponerande 7 Fort Knox och det kommer bli en njutning att kolla in striden - jag tar dock ställning för Bythebook!

GS75-5

Det mest dramatiska? Ja, det fick vi vara med om vid anmälningstillfället. 

1 Mascate Match rådde där vissa oklarheter kring, men slutligen syntes hon i startlistan. Här tror jag hon åter kommer besöka vinnarcirkeln igen. Pekka Korpi följer bilen och leder loppet hela vägen!

GS75-6

2 Power stod för en av Elitlopphelgens bästa insatser senast och powern i hästen var riktigt rejäl. Chansen är stor att det blir andra raka, men de givne utmanaren i loppet är så klart unghästtoppen 1 Belker som imponerar vid varje start!
Missa inte 6 Guzz Mearas bakom dessa två som jag tror Johan Untersteiner håller högt. Inte mycket sämre än de övriga två!

GS75-7

Det mest öppnaste får vi se i slutet. Här gäller det att bruka all bläck ni har kvar i pennan...!

Örjan Kihlström upp bakom 9 Dame Dream känns oerhört intressant och helt bortglömda 14 Flaming Ace Sisu har lysande dagsform och tar snart årets första seger.
15 Cheerful Rivner
är trots läget den givna förstahästen som både är stark och envis - går hela vägen in i mål! Frånsett senast har 10 Fröken Sting gått riktigt bra på slutet - nu sitter Ulf Ohlsson upp!

Share post

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Welcome Offer
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Website: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

När det är V64 på Bodentravet uppe i norr är det så klart stall Petri Salmela man ska ha koll på. Spiken gör återbesök i vinnarcirkeln! V64-1 ... Läs travtips

V86 på Visby travbana som har Sveriges kortaste upplopp på en 1000 meters bana. Ledning inför upploppet blir lite extra viktig här. Goop är i ... Läs travtips