GS75: Söndag vid motorvägen

Vi far ut i skogarna i Småland och till Vaggeryd-travet som ligger vid E4:an. Grand Slam 75 innehåller både starka vinnare och vidöppna lopp.
Giffelpåsen-andelen är laddad - klicka här för andelen!

🔨 SPIKEN

GS-3

Familjen Knutsson är givetvis redo när det körs GS75 på hemmabanan och i GS75-3 är segerchansen mycket god med 10 Arachis P.R.. 

Den jag har respekt för bakom är 9 Lokomotiv, men det som Arachis P.R. hunnit visa upp på tävlingsovalen är där få i det här fältet som gjort. Han planeras dessutom köras barfota runt om den här gången och det kommer bita riktigt bra när Anton Knutsson väl sätter in avancemanget. 
Slutligen tror jag det här kommer bli en rätt trygg seger och jag spikar hemmahästen.

GS-5

Femte avdelningen är enligt mig ett av omgångens jämnaste fält och det kryllar givetvis av lågprocentare jag tror kan bli farliga, däribland 9 Wilma Töll.
Jag tror dock att 13 Benita Winner slutligen kan sitta på leken

Visst, 4 Make It A Star är en tuff konkurrent i ledarpositionen dit hon har stor chans att nå och likaså 5 Magical Mile - men formen på Benita Winner är verkligen på topp. Senaste insatsen tar jag inte på så stort allvar och tror hon repar sig här igen. Hon möter även enligt mig lite enklare än tidigare och löser det sig bara från det här läget på tillägget tror jag det kommer bita bra.
Stefan Persson sitter upp den här gången och procenten kommer inte bli särskilt högt i detta jämna fältet - perfekt!

GS-7

6 Global Lover var trots allt fullt godkänd i lördags på V75 och det där med täta starter är något som Robert Berghs hästar älskar. Motståndet är av enklare klass den här gången och visst, en och annan hygglig konkurrent finns i loppet, men jag tycker Global Lover är den som höjer sig och felfritt har jag svårt se honom förlora det här.

👌 DESSA MISSAS INTE

GS-1

Lars I Nilsson tar turen upp till Vaggeryd med 4 Epiche Riche och så länge Stefan Persson bara hanterar starten med hästen så kommer han tåla att köra tufft med denne starka fyraåringen. Får hon en bra start tror jag hon är vinnaren, men visst är detta ett lite orutinerat fält.

Det krävs en del streck och framförallt 5 Eclectic och 6 Mellby Ia är de som utmanar - men den stora överraskningen är 2 Digital Damp!

GS-2

4 Best Time Ever syntes så sent som förra söndagen där treåringen i sin andra start för karriären förmodligen hade vunnit om han bara hållit rakt spår. Hingsten hade lite svårt att hantera sista sväng in mot upploppet och bröt ut ett par spår vilket gjorde att han tappade fart och således även slutsegern.
Näst senast debuterade han på ett mycket starkt sätt. Jag gillar hans långa kliv och litar på att Bergh har honom mer skärpt till den här starten än förra söndagen - då vinner väl treåringen!?

Värst emot Bergharen är svärsonen hans. Christoffer Erikson har med 3 Patrick Silvio som gjort det jättebra i sina två starter som andraplacerad i bägge. Har visat så pass fint intryck att jag tror denne kan utmana Best Time Ever.

GS-4

2 Golden Guard gör årsdebut och det har ju tagit sin lilla tid då han tvingats strykas på grund av banförhållanden två gånger om och sedan fick en liten sårskada inför tredje försöket. Nu är det fjärde gången gillt och från perfekta spår 2 kommer han tidigt sitta i ledning och kan vinna direkt!
8 Namanga Bo har dels ett struligt läge och har möjligen inte varit lika vass som vid sina segrar tidigare i år, men jag tycker hon ändå ska räknas i detta sammanhanget och väntar mig uppryckning.

5 Beckham är en tuffing som Mika Forss kör offensivt med och som den här gången körs barfota runt om. 3 Moses är litet frågetecken efter insatsen senast. Körs nu med skor och tar omtag. Håkan K Persson hade stor tro på hästen vid V75 senast men där en sjabblande galopp ställde till det. Garderar man Golden Guard är Moses ett måste.

GS-6

Det är givet att 7 Jello W. är den som spelarna fastnar på efter hur han presterade senast och att Per Henriksen nu drar av skorna runt om. Distansen talar även mycket till hästens fördel som med senaste insatsen i kroppen nu reser till Vaggeryd i toppform.
Personligen är 2 Calamari en stark utmanare och den jag rent av rankar som etta i loppet. Ulf Stenströmer har höga tankar kring den här fyraåringen och utgångsläget mot sin konkurrent är väldigt bra. Jag tror Ulf Ohlsson drar iväg mot ledning direkt och därifrån är Calamari tuff nog att strida mot Jello W..

8 L.L.Labero med debuten avklarad hos Robert Bergh ska även bli spännande att se och 4 Leon Coger blir helt underskattad! Hela omgångens stora knall kan vara 3 Unusual Face som jag närmast tjatat om... Testas med Thomas Uhrberg den här gången!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips