GS75: Självklar inledning på söndagen

Bollnäs styr söndagens Grand Slam 75 och tacksamt nog har vi en självklar inledning på omgången med bästa spiken!

🔨 SPIKEN

GS-1

Det var med stort intresse jag följde comebacken senast från 1 Västerbo Victorious och trots fem månaders frånvaro var han ruggigt vass. Trots att han varit ifrån länge så spikade jag på V4-hundringen då som var lunchtravet. 
Jag ser fram emot den här starten och att fortsätta följa Mister J.P.-sonen och dessvärre för majoriteten i fältet så håller han minst en klass över resten. Jag ser inte innerspåret som något bekymmer och tror fyraåringen inleder GS75-dagen!

GS-4

9 Järvsö Micke gjorde en av karriärens bästa insatser senast och Wiktor Kylin-Blom borde nu köra ut med stor optimism den här gången. Spår 5 i volten är inget dunderplus direkt, men lyckas sexåringen bara ta sig iväg tror jag sedan han blir mycket svår att tampas mot. Hans främsta konkurrenter är två ston som givetvis kommer göra jobbet att utmana men har inte riktigt samma hårdhet som Järvsö Micke.

GS-5

Det är bara att hålla i hatten och ta det lugnt och fint i starten för 1 Albert Zonett. När han väl travat in sig tror jag Robert Dunder är väldigt resolut och tuff i sin styrning och låter hästen göra jobbet ute i spåren. Felfritt tror jag miljonärerna från tillägget får mycket svårt att hämta in längderna på honom och jag förväntar mig att han visar vem som är starkast där framme. 

👌 DESSA MISSAS INTE

GS-2

Ole Johan Östre får sitta upp bakom 2 Åsvinn S.K. och ekipaget står nästintill i vinnarcirkeln redan innan loppet dragit iväg. Fyraåringen står perfekt till på startvolten och lyckas han sköta sig sitter han tidigt i ledningen och då ska det mycket till för att han ska förlora.
9 Reime Blesen har jag väldigt stor respekt för och även fast han årsdebuterar så är han den starkaste i startfältet som duger mer än väl direkt. Den emot Åsvinn S.K. men som också har 40 meters tillägg... Björn Karlsson låter försiktigt uppåt på 4 Backegrabben vilket han givetvis ska göra med de resultaten som hingsten visat upp på sistone. Jätteintressant i comebacken här!

GS-3

2 Nova Effe med två lopp i kroppen kan vara mogen för seger nu och vägen ligger öppen för tidig ledning och sedan kan hon mycket väl stå emot hela vägen. 1 Belle Up känns däremot intressant som gick jättebra senast och körs nu av duktige Marcus Lilius.
6 Katrine Hill
är skrällen i fältet som visserligen behöver loppet men står väldigt bra inne i loppet. 12 Isabelle Mearas håller jag som bäst i fältet men som har ett krångligt läge att tampas med...

GS-6

Björn Karlsson kan vinna med en Backe i GS-2 men den han har större chans med är så klart 1 Backegubben här. Felfritt kommer Karlsson vara väldigt offensiv och försöka leda länge. 12 Tekno Lynet årsdebuterar och från bättre läge hade han sannolikt varit jättefavorit. Gunnar Melander är dock lite som Timo Nurmos; det är väl förberett direkt i första starten!

2 Åstas Gotthard har jag respekt för och som är härdad i väldigt tuffa omgivningar. Personligen blir jag inte förvånad om han lyckas överraska.

GS-7

Mycket kul avslutning som garanterat blir en kul kamp hela vägen. 

4 El Maco Khalifa fastnade jag tidigt för i fältet som verkligen är på gång nu. Han har behövt de två loppen för att sedan i förra starten slå till med seger i ett visserligen enklare motstånd. Jag tror han matchar de flesta här och distansen har han gått över tidigare.

5 Money Smile är verkligen härdad och blir att räkna med direkt i sin årsdebut liksom 2 Albacete. 12 Gitan de Touchyvon är väldigt gynnad av att gå ut i autostart den här gången och är sannolikt den starkaste i startfältet. Dunderskrällen är 10 My Andovra som efter att ha gått segerlös i 16 starter ifjol inlett den här säsongen överraskande bra!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips