GS75: Ljuv omgång på Rättvik!

Midsommardagen är en ljuuuuuuv omgång med hög klass på tävlingarna! Breeders' Crown-lopp toppat med Midsommarloppet blir en fröjd!
Andelen (giffelpåsen) kostar 59 kronor - klicka här!

🔨 SPIKEN

GS-2

Ibland underlättar jag tipset väldigt för mig. Uttrycket "hittar ingen anledning" gör det ofta ganska enkelt att ge mig lösningen.

5 Xerava C.D. har varit utomordentligt bra än så länge och visat prov på hög klass. Hon har ett perfekt läge här och sitter tidigt i ledningen. Därifrån har jag mycket svårt se henne förlora.
Jag har spikat henne hela vägen och där hon imponerat - jag hittar ingen anledning att börja gardera, trots att motståndet är väldigt bra!

GS-3

Daniel Redén låter mycket hoppfull på regidebuten för 2 Chestnut som lämnade Oskar Kylin Blom i väldigt fin dagsform. Här är det ju ett perfekt läge bakom bilen och han stormtrivs i ledningen dit han kommer nå här. 
Jag tror han inleder karriären hos Redén med seger.

GS-5

5 Night Art är en tuffing som givetvis slutar långt framme vid felfritt - men jag är verkligen nyfiken på 8 Rocket Tile!
Läget är vad det är, men jag tror han kommer sitta perfekt till tidigt i det här fältet och han gjorde verkligen en heroisk insats bakom Barack Face senast. En insats jag tror för fram honom rejält. 

Rocket Tile blir inte jättebetrodd den här gången, men är han bara som han ska så tror jag han kan stå för en urstark insats. Jag drämmer i spiken!

👌 DESSA MISSAS INTE

GS-1

8 Versace Face gjorde en klart godkänd insats i tuffa Harpers och står riktigt bra till på mellanvolten den här gången. Örjan Kihlström kör tidigt framåt och kan bestämma det här hela vägen.

10 Devs Definitif har hittat höga toppar på slutet och kommer tidigt nå fram till de framför och utmanar Versace Face.
4 Testa di Cavolo kan bättre!

GS-4

Vi välkomnar 2 Lara Boko tillbaka som tillhörde fjolårstopparna och visst blir hon högintressant direkt.
Hon saknar däremot inte motstånd med 1 Donna Summer från innerspåret och 6 Isabelle Cash en bit utifrån. Just Isabelle Cash tror jag kommer göra en grym årsdebut.

Jag tror även att en sådan som 5 Filippa B.J. är riktigt bra i ordning och för en gång skull har fyraåringen fått lite mer tur i spårlotten!

GS-5

6 Missle Hill är verkligen taggad för dagen och kommer vara riktigt tävlingssugen här som min förstahäst. 2 Diamanten har varit jättebra flera gånger om och 4 Antonio Trot var tapper bakom Don Fanucci Zet.

De tre står ut, men det kittlar lite med 11 Ubiquarian Face men som jag ändå för plånbokens skull får ta som reserv...

GS-7

12 Kentucky River var dels en härlig V75-spik att sätta i finalerna senast och själva prestationen var ruggig. Han är av hög klass och ses med segerchans här förstås.
Däremot är läget vad det är, och det ska man ha respekt för - jag tror inte Per Nordström vill tömma hästen helt för vinst här... Det kan gå så klart, men jag har respekt för både motstånd och utgångsläget. 

Därav gardering och en skräll är 4 Whothehillareyou!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Innan alla börjar dansa runt Midsommarstången ska det avverkas en V64:a!V64-3 Omgångens jättefavorit ska ses med mycket god segerchans Öystein ... Läs travtips

Traditioner står sig starka och som alltid är det Kalmar som arrangerar V75 under Midsommarhelgen!Notera att omgången körs på söndagen.V75-1 9 Rossi ... Läs travtips

V75 Som vanligt tar vi oss till Kalmar efter lite midsommarfirande så det är alltså V75 på Söndag denna gång. Efter många favoriter senast så har ... Läs travtips