GS75: Kall derbydag på Östersund!

Det är kallbloden som ska utmärkas vid söndagens GS75. Det är derbyfinaler och jag tror stall Tjomsland kan vinna båda!

🔨 SPIKEN

GS-2

Öystein Tjomsland har stor chans att vinna i Svenskt Kallblodsderby i GS75-6 men redan här får han ta hem storseger.
I Derbystoet tror jag han vinner med 2 Nordsjö Anna. Jag har visserligen respekt för invändiga 1 Bato Tösen men i slutändan håller jag ändå Nordjö Anna som bästa stoet i den här upplagan.

GS-5

Det blev lite surt för 9 Ros Borken som inte hade sin bästa dag i uttagningen till derbyt. Istället blir det start här istället och jag tycker inte han möter särskilt stentufft motstånd.

Den som möjligen kan strida emot är 6 Hauk Viktor men felfritt tycker jag det ser mycket bra ut för Ros Borken och spiken är stark!

👌 DESSA MISSAS INTE

GS-1

Smålurig inledning över medeldistansen. 11 Knutte Sting var närmast överraskande bra senast tycker jag och blir intressant se hur han följer upp det här.

8 Infinite Mass är en talang som nu ställs mot äldre. 4 H.P.Roadrunner hade ingen bra dag senast men är han tillbaka i sitt rätta jag kommer han leda loppet länge.

GS-3

6 Tangen Töff visade finfin form senast och med tanke på den insatsen tror jag även Robert Bergh kommer köra rejält offensivt här. Mer stark än snabb denne sjuåringen så utvändigt ledaren bekymrar inte honom.

3 Backegubben ska först och främst sköta sig - gör han det så är han garanterat i ledning så länge som möjligt. 11 Gott Klirr är den jag håller som bäst i startfältet men det är också bakspår här för sjuåringen. 

En jag tror man ska upp med i loppet trots tufft läge är 8 Alma Prins. I grunden är detta en bra häst och den jag håller som nästbäst.

GS-4

1 Emile Zola Sisu var jättekul att se senast och låt hoppas han fortsätter på den här vägen. En topphäst i grunden som haft sina skavanker. Härifrån får han perfekt resa hela vägen och vid sunda vätskor? Då vinner han troligen...

Det som gör det spännande är 2 Alert Kronos bredvid som bör vara den som tar hand om ledningen och från den positionen är sexåringen mycket kaxig. Det går heller inte att komma ifrån 7 Huddlestone och hur bra han varit i år.

GS-6

Jag spikade 2 Tangen Mintoo i hans uttagningslopp utan att tveka och där han gjorde väldigt väl ifrån sig. Han är min klara förstahäst men motståndet är verkligen inte mycket sämre!

5 Brenne Odin håller jag som minst lika bra och som garanterat kommer utmana. För mig står dessa två ut i Svenskt Kallblodsderby. 

GS-7

Det var förbannat med utgångsläget för jag har alltid ett mycket gott öga för 8 Invidia. Stoet är nu verkligen på gång igen och är hon som vid starten för tre starter sedan blir hon högintressant här!

4 Kontur är givetvis tidig där framme och så även 7 Behind Lord som vid ledning blir svår att ta ner. 10 Underbarosåfin får för en gång skull gå iväg från bakspår - intressant se hur femåringen löser det härifrån.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredagens V64-kväll bjuder verkligen på en godbit redan i V64-1. Där har vi en finfin klass på kallblodsloppet med V75-profiler!🥇 ... Läs travtips

Halmstadstravet är V75-värden kommande lördag och redan i V75-1 kan vi hitta bästa spiken i hela omgången!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Östersund bjöd på fina insatser från flera hästar, men de flesta var hårt betrodda av oss spelare och därför slutade det med låg utdelning och ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 28 januari från Halmstad! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Intressant jackpot-omgång nere i Halmstad. Finns ett par favoriter med väldigt goda chanser att ta hem det, men tycker mig ha hittat några roliga ... Läs travtips

Björn Goop är på plats nere på Vincennes under helgen men är ändå påläst inför V75-jackpotten på Halmstad!Andel i Björnkollen hittar ni här! ... Läs travtips

Uppe i norr och på Boden arrangeras det söndagens Grand Slam 75. Bästa spiken i omgången visar upp sig direkt!🥇 SPIKFÖRSLAGEN GS75-2 ... Läs travtips

Söndagen ger oss det alltid så enorma och mäktiga Prix d'Amérique. För mig innehåller loppet ett järnsto som blir helt borttappad! Det har ju ... Läs travtips