GS75-jackpot: Stall Båth med segerchanser » 20 feb. | Martin Engström…

GS75-jackpot: Stall Båth med segerchanser

Söndagen bjuder som vanligt på Grand Slam 75 och den här söndagen är det dessutom jackpot! Stall Svante Båth besöker Örebro med flera segerchanser.

Andel i giffelpåsen kostar 75 kronor - klicka här!

GS75-1

  • Svante Båth har flera segerchanser i omgången och stallets bästa dyker upp redan här.

7 Coin Perdu har överkapacitet för konkurrenterna här och visserligen är det dubbelt tillägg, men som sagt ett ljummet motstånd och dessutom över lagom lång distans så han ska hinna fram och avgöra.
Jag tror inte det blir särskilt dramatiskt!

GS75-2

Det är lika bra att fortsätta med stall Båth och här selas årsdebutanten 9 Holy Moses Mearas ut. Han är ju van vid tufft motstånd från fjolåret och häst mot häst står han ut minst en klass här från konkurrenterna.

Det ser ut att bli bra fart på tillställningen där framme och visst kan det bli så att det blir för långt fram för klasshästen. En jag tidigt måste ha med är 6 Short Circuit med lopp i kroppen och det ska så klart bli kul att se 5 The Secret igen som senast vann till ett jätteodds!

GS75-3

Erik Adielsson ser ut att segra i de två första avdelningarna - här kör han 13 Hoonigan som selas ut med två raka segrar! Hästen är verkligen inne i en högintressant utveckling men uppgiften här är inte det enklaste med tillägg och trafikproblem och dessutom är det trots allt blott tredje starten i karriären det här så visst är hon orutinerad. Gardering är för mig självklart.

En felfri 7 Moonlight Zon kan bli spännande om Ulf Ohlsson prickar starten perfekt. Hästen har som sagt en rejäl osäkerhet i sig men felfritt är hon främsta segerbudet i startvolten. 

Annan osäker travare i loppet är 11 Snowden Still som inledde tävlingskarriären i november och i de två starterna femåringen gjorde under fjolåret resulterade båda i seger. Frånsett näst senast har Snowden Still i årets tre starter varit fullt godkänd och vid gardering är detta ett givet streck.

GS75-4

Bakspår kan givetvis bjuda till dramatik, men 9 Hector Boko ska vara den att slå ändå.
Senast var han riktigt bra och Carl Johan Jepson tror jag tar ett tidigt initiativ här och placerar sig utvändigt ledaren alternativt försöker överta. Hector Boko ska ha så pass mycket respekt med sig från konkurrenterna och är främsta segerbudet.

3 Yankee Boy krävs det bättring på, nu återkommer han efter lite mer än en månads paus och från ett bra läge kan han få det bra serverat i ett lopp som kommer hålla hög fart. 4 Mega Star har fått lopp i kroppen nu och är Johan Wimans bästa chans den här dagen.

GS75-5

8 Vanja var verkligen ett utropstecken under fjolåret med fem segrar på tretton starter och nu årsdebuterar stoet, som vanligt med Kim Moberg i sulkyn. Spår 8 är ingen fördel så klart men på sin hårdhet tror jag hon kan vinna direkt och jag spikar i ett annars väldigt streckkrävande lopp!

6 Papaya Roadrunner känns intressant bakom som reserv och som verkligen kan bättre än vad hon visat på slutet. Lägena har varit svåra i två senaste starterna och för tre starter sedan testade hon på V75-sammanhang. Nu ser det än intressantare ut och med jänkarvagnen på och helstängt.

GS75-6

9 Twigs Honor ska bli kul att återse på banan igen och sannolikt siktas han mot större årgångsloppen den här säsongen likt ifjol. Att det är bästa hästen i det här fältet råder det ingen tvekan om, men jag har inte riktigt samma övertygande känsla som Coin Perdu och Holy Moses Mearas.

Framförallt tycker jag motbudet till Twigs Honor är tuffare än vad de övriga två får tampas mot.
11 Activist
börjar äntligen blomma ut ordentligt och möjligen var det karriärens bästa prestation senast? 2 Mr Julian är annan som kommer från positiv insats senast 

GS75-7

Jag gillar verkligen körhänderna på Andreas Lövdal vilket han inte minst visade så sent som i onsdags på V86 och här tror jag han kan vinna med 5 Mellby Highball. Lövdal fick köra femåringen senast vilket slutade med bästa resultat och Mellby Highball är en häst med väldigt mycket kunnande i sig och som nu är i ordning för nya regin.
Jag tror väldigt mycket på ekipaget här och spikar mig ur ett lopp som hade krävt en del streck!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips