GS75-jackpot: Lövgren med sexiga jackpot-spikar!

Vi får en finfin söndag framför oss med topptävlingar på Vincennes - men framförallt GS75-jackpot på Kälmäh! Stall Lövgren har två sexiga chanser.

🥇 SPIKFÖRSLAGEN

GS75-3

Jocke Lövgren prickar springspåret alldeles perfekt med 6 Jersey. Det kommer gå undan för treåringen och som enkelt kommer sitta i ledarpositionen. Visst kan han styra hem det därifrån och vi gratulerar till karriärens första seger!

GS75-4

Vi behöver en lyckosam spik i jackpoten och tacksamt nog startar 6 Lucky Guy Boko. 
Jag tror han står inför en mycket stark vinter och han visade senast att toppformen är där - det var trots allt V75-seger dessutom! Nu är motståndet minst sagt lättare och jag blir förvånad om han ser sig slagen mot dessa...!

GS75-6

Orutinerade 1 Come On Lane är inte alldeles rumsren och det råder galopprisk. Jag ska inte vara den som är den, men jag hoppas han får lite trubbel trots allt och istället har vi en hemmahäst som hamnar perfekt till!

11 Lumberjack Bros är betydligt mer rutinerad och drar iväg strålande från springspåret här. Med få hästar från start tror jag Jim Oscarsson kommer vilja ladda framåt så mycket han bara kan. Är fyraåringen precis så bra som han kan vara tror jag han vinner det här.

💣 MINA BÄSTA SKRÄLLBUD

GS75-1

Vi välkomnar 8 Pere Ubu tillbaka och där han även regidebuterar för Ola Samuelsson. Från spår 8 över kort är han given att gardera. 

4 Image Rapida är värd en etta i raden snart och 3 Mira Prawo lär tidigt vara den som frontar och som nu får på jänkarvagnen. Kan hon hålla emot hela vägen!?
Inledningen känns minst sagt lurig

GS75-2

Monté på kupongen och då landar man som ofta på Jonathan Carré som vinner med allt numera... Här rider han starke 11 Valnes Lisa som givetvis blir att räkna med - men 2 Italy Mearas är en stark konkurrent där framme. 

7 Cash Bore trivs mer i monté än sulkylopp numera och kan vara outsidern.

GS75-5

5 Maleiwa är riktigt fin talang som jag tror mycket på här, men det är ett riktigt jämnt lopp bakom och en sådan som 10 Attention Please ska man ta på allvar som visade form senast.

Preben Söviks hästar går väldigt bra för dagen och jag blir inte förvånad om han testar sin 2 Happy Shadow för ledning den här gången. Dags för karriärens första seger!?
Annan jätteskräll jag betalar för är hemmahästen 9 First Lady Neo som var finfin näst senast och det mesta blev fel senast. Är hon som näst senast tror jag hon kan överraska.

GS75-7

1 Staro Peanut har en stor chans att styra fältet hela vägen från start till mål i avslutningen över korta distansen. Jag tycker detta ska vara given favorit!

En jag däremot inte kan släppa är 7 Andover Heaven som har gått riktigt vasst i tre raka starter nu - de två senaste med Stefan Persson i sulkyn som sitter upp även nu. För mig är det givet motbud!
11 Kentucky Lobell
är rejält missgynnad härifrån så klart, men kapacitetsmässigt vetefanken om inte detta är bästa hästen...!? 

Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips