GS75-jackpot: God chans att runda!

Söndag är en vilodag... Trodde ni! Det är Grand Slam 75 från paradiset Halmstad med jackpot och en sjuårig segertysk har en normalt bra chans att runda allt!

GS75-1

1 Exclusive Matter har nu fått två genomkörare i kroppen och jag förväntar mig att han gör upp om det den här gången. 4 Florist är verkligen på gång och likt senaste segern för tre starter sedan får hon tävla i jänkarvagnen den här gången. 6 Arendelle är en klassig dam som närmar sig miljonen insprunget som jag rankas som trea då hon normalt sett inte trivts över kort distans.

  GS75-2

  12 Izzi's Newport står läskigt bra inne i det här loppet och även fast både 2 Le Piment och 10 Lucifer Sam båda kommer från bra prestationer så blir det tämligen svårt för båda att stå emot Izzi's Newport. Sjuåringen har vunnit 18 av 30 starter och är av hög kapacitet. Han ska vinna det här trots tolfte spåret!
  Han har bra chans att runda allt och spikas.

  GS75-3

  • Dagens mest luriga upplösning där man inte ska spara på strecken! 

  7 Gabriel's Love är den starka sorten som från springspåret givetvis hamnar vettigt till direkt och är den att slå men det ska bli intressant se vad Thomas Uhrberg lyckas till med 5 Kensington N.L. och 11 Immateriel d'Am hoppas jag verkligen visar sin kapacitet snart. Han är betydligt bättre än vad han visat i sina fem fyra starter. Se upp!

  GS75-4

  Det strulade till sig på Jägers senst för 6 Maroma Wibb. Dels var utgångsläget stentufft och samtidigt missade kretsen att anmäla henne i jänkarvagn som var planerat. Den här gången missas inte detta och likt näst senast sitter Stefan Persson upp i sulkyn. 

  Det här stoloppet håller fin klass tycker jag och jag har som alltid lite tro på Maroma Wibb. Jag håller henne högt för klassen och väljer att gå fullt ut på henne i det här annars mycket streckkrävande loppet!

  GS75-5

  12 Legend V.S. har ju varit närmast legendariskt bra på slutet men vid båda fallen har han varit tidig bland de främre och sedan visat styrkan. Här kommer det krävas styrka återigen och från ett betydligt tuffare läge. Distansen talar dock givetvis mycket för honom igen.
  1 Encru Cloc
  är mycket tidig på min lapp som även han gillar dessa lite längre distanserna och lyckas 9 Xet Diablo sköta sig för en gång skull är han inte sämre än Legend V.S. i grunden.

  GS75-6

  Adrian Kolgjini sitter upp bakom klart bästa hästen i form av 12 Sangria Pellini. Stoet siktas mot större uppgifter framöver på Solvalla och trots ett tufft läge ska hon räknas som främsta segerbudet här. Hon kommer gå ett rejält slutvarv ute i spåren och jag har svårt se någon stå emot henne till slut. 

  9 Leia Diablo är tidig bakom och det ska bli intressant se 7 Icebreaker Sisu om Gustav Johansson lyckas placera fyraåringen i slagläge direkt.

   GS75-7

   Likaså i avslutningen kan lösningen vara Adrian Kolgjini som får styra 9 Hindy Heikant som åter besöker Sverige. Stoet har två raka segrar inför det här efter att hon startat vecka-vecka. Hon duger tidigt även här så klart, men är knappast en given vinnare.
   10 Van Gils
   var överraskande bra senast och visade uppåtform igen och annan utländsk som besöker Halmstad är 5 Leading Tile som får Johan Untersteiner i sulkyn.

    Bästa spelbolaget för travodds

    Bet365

    Bäst
    • Världens största spelsajt
    • Egna fasta travodds
    • Bra välkomsterbjudande
    • Inget poolspel
    Välkomstbonus
    1250 SEK i spelkrediter
    Hämta bonus Besök hemsidan

    Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

    Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
    Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

    Sammanfattning

    Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

    Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

    Läs hela recensionen

    Fler aktuella travtips

    Travveckan sätter fart från Skellefteåtravet och så även med en magisk årsdebutant som jag tror vinner direkt!V4-1 Sandra Eriksson är i fokus under ... Läs travtips

    Mantorp erbjuder oss en V64-måndag av god klass med både obesegrade och ett profiltätt fält i V64-5! 🔨 SPIKEN V64-1 Man ska inte göra det ... Läs travtips

    Det är ett fartfyllt V86 som väntar nästa onsdag! På Åby körs ett sprintlopp för elithästar med bland andra Bepi Bi i startfältet! Här är tidig koll ... Läs travtips

    Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips