GS75-JACKPOT FRÅN ÅBY!

Grand Slam 75 besöker självaste Åby på söndagen och gör det dessutom med en härlig jackpot i spelkassan. En inte helt lättlöst omgång vilket gör att man hoppas på fina lovor tillbaka!

GIFFELPÅSENS ANDEL HITTAR NI HÄR!

SPIKARNA:

 • GS75-1

Det är väl kanske inte toppchans för spiken då loppet innehåller 7 Cash And Carry samt 8 La Sassicaia som så sent som i torsdags segrade - jag har ändå fastnat väldigt mycket för 6 Zola Love
Stoet såg jättefin ut senast och uppgiften ser väldigt tilltalande ut. Hon står 20 meter framför sina tuffaste konkurrenter och i den formen hon är i för dagen tror jag hon kan besegra dessa. Jag chansspikar direkt!

 • GS75-4

Kan en uppgift se mer tilltalande ut än vad den gör för 2 Spinal Tap A.T.?
Nej, jag tror inte det. Riccardo Bianchi låter som vanligt uppåt inför det här och den mycket startsnabbe femåringen kommer sitta i ledning efter 10 meter ungefär. Därifrån tror jag det kommer räcka hela vägen runt.
Vid gardering är det främst 4 Federer som intresserar.

  • GS75-5

  Bakspår över kort distans är på förhand stentufft om man ska se till segertankar. I det här fallet gör jag ett undantag!

  10 Denco's Galliano håller jag väldigt högt och löser det sig bara något så när från bakspåret tror jag han har både fart och hårdhet nog att lösa det här. Treåringen möter  8 Geronimo Am som är intressant i regidebutant för Robert Bergh samt 2 Almas Caviar, men över kort distans har Denco's Galliano visat sig riktigt vass. Jag spikar!

  GARDERINGSLOPPEN:

  • GS75-2

  8 Mael såg ut att kunna koppla greppet in mot sista sväng senast men sjabblade sig i galopp. Det är ren tidsfråga innan treåringen tar karriärens första seger och felfritt tror jag han kan vara lösningen i detta orutinerade loppet.

  Förväntar mig lite mer av 6 Chef Axe den här gången. I Sverige-debuten senast kördes han fram under avslutande 800 meterna och gick i tredjespår. Galoppen kom över upploppsrakan förmodligen av ren trötthet. Med loppet i kroppen tror jag han är lite mer i ordning här. 12 Hurricane Gilbert såg sitt lopp förlorat redan innan starten gick i torsdags. Hämtade upp avståndet bra ändå och gick fint över open stretch. 

  • GS75-3

  Spår 4 i volten är inget vidare för orutinerad treåring. 4 Judy Mowatt hade jag mycket väl kunnat gå fullt ut på vid annat spår, men det här vingliga läget kan ge problem. Mötte en tuff konkurrent senast men fullföljde väldigt bra som tvåa.
  Stallkamraten 7 Wish Lane har varit hårt betrodd i alla sina fyra starter och liksom många andra väldigt osäker fortfarande.

  En felfri 1 Mellby Jewel leder väldigt länge men jag litar på att även Bo Falsig försöker med 2 Kit Crown. 5 Ornellaia Cheri var inget vidare i debuten näst senast men klart bättre senast där stoet segrade. Visade väldigt bra fart över sista 800 meterna!

   • GS75-6

   7 Eenyminyminymoe testar på långa distansen och med planer på Frankrike i vinter vill Flemming Jensen givetvis ge stoet en tuff insats här. Jag tror absolut detta är ett starkt segerbud i loppet! 10 Audrey Effe såg jättefin ut i sin värmning i lördags och har gått två väldigt bra tider i sina Sverige-starter. Med två lopp i kroppen kan det vara läge för henne den här gången.

   Robert Bergh försöker tävla emot med 3 Omega Superstar 20 meter framför och loppets roliga skräll är 9 Gobi Princess med lopp i kroppen!

   • GS75-7

   5 Hennessy Boko var klart godkänd som fyra senast. Jag tror sjuåringen blir att räkna med här igen och förhoppningsvis är han lite som vid segern för tre starter sedan. Då krävs det att de övriga är väldigt bra... 8 Global Warrior har två lopp i kroppen och planeras springa i jänkarvagn den här gången. För allra första gången och med tanke på att han gick i mål med allt sparat senast tror jag på offensiv taktik den här gången. 1 Armagnac försöker Björn Goop leda med hela vägen

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Grand Slam 75 avgörs denna söndag från Östersund och i GS75-3 får vi verkligen se fram emot en duell över korta distansen! Häng med på GS75 med ... Läs travtips

   Hej på er!Återigen skriver vi söndag i kalendern och planenligt har vi en omgång av GS 75 att sätta tänderna i. Denna söndag har vi härliga Östersund ... Läs travtips

   Prix'd Amerique närmar sig med stormsteg,  men vi har ett kvallopp där ytterligare tre hästar ska försöka knipa någon av dom sista platserna ... Läs travtips

   DD-1 I första avdelningen gillar jag 2 Tinder Lars. Kort distans och han är inte speciellt startsnabb. Det är möjligen det som kan fälla ... Läs travtips

   Skive inleder travveckan och således V4-spelet under måndag lunchen. Spiken tror jag tar en välförtjänt seger och snacka om att skratta bäst som ... Läs travtips

   Äntligen är stunden kommen och ett av de loppen vi travälskare ser fram emot mest är äntligen här! Jag syftar såklart på Prix'd ... Läs travtips