GS75-jackpot: Dags för pepparspiken!

Även söndagen ger oss en fin jackpot att spela om! Det är GS75-dags igen och från Rättvik där spiken pepprar runt allt!

🔨 SPIKARNA

GS75-3

Första spiken i jackpot-omgången är sannerligen en millionskrällig sådan

Det är förbannat att 4 Closetoamillion inte vunnit lopp ännu. Jag trodde länge att det skulle lossna senast men utrustningen fick henne att tveka sista biten (norska huvudlaget).
Nu aviseras det helstängt huvudlag och Zeb Jonasson känner mycket väl till stoet. Skulle de lyckas nå ledningen tror jag hon äntligen tar sin första seger till slut. Spik!

GS75-4

Jag förväntar mig mycket av 1 S.K.'s Ariel i det här fältet. Han kan vara lite halvdan att lita på och framförallt från innerspåret, men jag tycker han möter ett rätt överkomligt motstånd, framförallt när 5 Tekno Lynet är struken, och jag väntar mig att han reder ut det här utan att ge mig några skrämselhickor. 
Mycket stark spik!

GS75-6

Hela omgångens starkaste och bästa spik är tveklöst 9 It's Peppertime!

Hingsten gör här sin sjätte start i karriären och frånsett en plump för tre starter sedan har han vunnit barnsligt enkelt. 7 Power Håleryd är en tuff konkurrent på framspåret, men jag väntar mig att Jorma Kontio i tidigt skede kör sig framåt och den här treåringen tål att gå den tunga vägen och avgöra.

👌 DESSA MISSAS INTE

GS75-1

Vi har en öppen inledning i Katrin P Fricks lopp

1 Lövdala Principito körs åter av Emilia Leo som blev fast med elvaåringen på V75 senast. Mycket lättare gäng emot nu och spännande läge!
11 Immanuel K.
tror jag mycket väl kan svepa ner hela fältet för det här rör sig om en kapabel fyraårig som haft en del otur den här säsongen. Var jättebra på Gävle senast!

10 Cesar F.C. har hittat tillbaka i en fantastisk form och är verkligen att ta på allvar nu och 2 Figaro Vici har nu fått två genomkörare i kroppen.
6 Xanthis Coktail
är ojämn av sig men klart positiv femma på V75 senast och dessa ska åttaåringen matcha.

GS75-2

Kallblodsloppet står här främst mellan 4 Klack Molle och 8 Eva R.G. men dels är Klack Molle osäker och spår 4 i volt är inget vidare och Eva R.G. har spår 8 i volten att lösa först och främst.

3 Faks Olle är obegripligt nog ännu segerlös efter 41 starter. Har lyckats med allt utom att sätta nosen först. 7 Väskinge Inez är en stark sjuåring som är intressant från springspåret och från tillägget är det 11 Ersa Frej som gäller!

GS75-5

Jörgen S Eriksson är på plats med formstarka 6 Ballerina Indika som stoltserar med två raka segrar och härifrån kommer Eriksson givetvis försöka ladda mot spets och sedan tugga på därifrån.

Hon möter två tuffingar från bakspåret som båda tål att göra jobbet i form av framförallt 13 Pay Me men även 14 Kee Keeper
Skrällbudet i loppet är 10 Fast And Go som nu får springa barfota runt om!

GS75-7

6 Thelma M.M. är knappa förstahästen i avslutande stoloppet. Hon är bra i ordning för dagen och jag gillade vad jag såg på V75 senast! Vettigare uppgift för henne här och jag tror även Tomas Pettersson kör ut med optimism!

Katja Melkko selar ut minst en vinnare i omgången i form av 9 It's Peppertime men även i nästkommande lopp har de med 10 Go Peppergirl. Jag tycker hon var klart positiv som trea senast på Färjestad och har gått framåt med den insatsen i kroppen!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredagens V64-kväll bjuder verkligen på en godbit redan i V64-1. Där har vi en finfin klass på kallblodsloppet med V75-profiler!🥇 ... Läs travtips

Halmstadstravet är V75-värden kommande lördag och redan i V75-1 kan vi hitta bästa spiken i hela omgången!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Östersund bjöd på fina insatser från flera hästar, men de flesta var hårt betrodda av oss spelare och därför slutade det med låg utdelning och ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 28 januari från Halmstad! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Intressant jackpot-omgång nere i Halmstad. Finns ett par favoriter med väldigt goda chanser att ta hem det, men tycker mig ha hittat några roliga ... Läs travtips

Björn Goop är på plats nere på Vincennes under helgen men är ändå påläst inför V75-jackpotten på Halmstad!Andel i Björnkollen hittar ni här! ... Läs travtips

Uppe i norr och på Boden arrangeras det söndagens Grand Slam 75. Bästa spiken i omgången visar upp sig direkt!🥇 SPIKFÖRSLAGEN GS75-2 ... Läs travtips

Söndagen ger oss det alltid så enorma och mäktiga Prix d'Amérique. För mig innehåller loppet ett järnsto som blir helt borttappad! Det har ju ... Läs travtips