GS75-jackpot: Bör vinna SmålandsMästaren

På söndagen vänder vi åter till småländska Vaggeryd för Grand Slam 75 med jackpot!
Dagen till ära körs Smålandsmästaren - spiken bör vinna det...!

🔨 SPIKEN

GS-1

Jag tycker inledningen känns jämn, men fastnat lite för 3 Hera Sisu. Stoet körs nu av Calle Jepson och får även på sig jänkarvagnen. 
Lyckas hon hålla ut 4 Juni Rapid så tror jag segerchansen är väldigt god och jag tycker Hera Sisu framförallt höjt sig på slutet. Detta tar hon hem!

GS-6

I GS75-6 körs Smålandsmästaren och det rimliga och i mina ögon troliga är att 2 Night Brodde vinner det här.

Vi minns inte minst hans vår och insatserna där som tog honom till Elitloppet. Han har onekligen varit ute i stentuffa lopp sedan dess och gick 10,3/1 609 meter senast från spår 8 i Hugo Åbergs.
Nu är läget perfekt och motståndet är knappast av samma tuffa klass som på länge. 8 Holy Water är en härdad tuffing som säkert kommer sluta långt framme - men för mig ska Night Brodde vinna det här.

Noterbart i övrigt är att 1 Dear Friend regidebuterar för Marcus Lindgren och får Magnus A Djuse i sulkyn. Därtill sätts jänkarvagnen på och hon kommer garanterat ge en kamp om ledningen.

👌 DESSA MISSAS INTE

GS-2

Ja, trots bakspåret tror jag 10 Coco C.G. kan vara lösningen i detta stoloppet. Senaste starten är bara att glömmaoch hon har visat att hon är vass ute i spåren när hon får anfallsorder.
Mycket spännande med Magnus A Djuse i sulkyn den här gången!

5 Ilaria Mearas är främsta konkurrenten på framspår som får gå barfota runt om och jag tror även att 2 Digthislass kan överraska!

GS-3

Peter Ingves sitter utom tvekan upp bakom bästa hästen, 15 Irony. Hingsten har fått ett lopp i kroppen som han verkligen behövde. Var riktigt vass under sin debutsäsong ifjol och kan runda allt här.

7 Lord Tobin är spännande med Dwight Pieters som jag är övertygad om kan växla upp sig den här hösten. 13 Honey Dollar är oerhört stark och kommer göra ett topplopp.

GS-4

Utom tvekan det mest öppna loppet för dagen. 13 Anxious To Matters möter lite enklare motstånd nu och är min förstahäst i loppet tätt före 5 Mr Montechristo.
På startvolten är 1 Dancing Days väldigt spännande och jag är övertygad om att hon är redo för en topp-placering här! Liksom Anxious To Matters tycker jag även att 11 Vasco de Gama går ner lite i klass på konkurrensen. Bör således kunna runda majoriteten här.

GS-5

Det blir en riktigt spännande duell här!

2 The Flying Eagle är den jag tror mest på från ett toppläge - men ett toppläge har även 4 Judge D. som var strålande bra senast. Jag har svårt se att någon annan än dessa två segerstrider - även fast en sådan som 3 Ransom Tile är bättre än raden...

GS-7

3 King Knas står ju väldigt bra till på startvolten och kommer laddas vad som går. Han är min förstahäst i avslutningen, men visst kommer Hanna Lähdekorpi tävla emot med 1 Franklin Zet från sitt innerspår. Den här fyraåringen kan stå emot väldigt länge där framme...!

5 Starbec's A To Z återkommer efter uppehåll men är ju en av de mest starka i fältet och även fast läget är lite struligt för 11 Lucifer Sam så går han ner i klass på motståndet. Han ska kunna ta sig runt många här till slut.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Fredagens V64-kväll bjuder verkligen på en godbit redan i V64-1. Där har vi en finfin klass på kallblodsloppet med V75-profiler!🥇 ... Läs travtips

Halmstadstravet är V75-värden kommande lördag och redan i V75-1 kan vi hitta bästa spiken i hela omgången!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Östersund bjöd på fina insatser från flera hästar, men de flesta var hårt betrodda av oss spelare och därför slutade det med låg utdelning och ... Läs travtips

Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 28 januari från Halmstad! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips

Intressant jackpot-omgång nere i Halmstad. Finns ett par favoriter med väldigt goda chanser att ta hem det, men tycker mig ha hittat några roliga ... Läs travtips

Björn Goop är på plats nere på Vincennes under helgen men är ändå påläst inför V75-jackpotten på Halmstad!Andel i Björnkollen hittar ni här! ... Läs travtips

Uppe i norr och på Boden arrangeras det söndagens Grand Slam 75. Bästa spiken i omgången visar upp sig direkt!🥇 SPIKFÖRSLAGEN GS75-2 ... Läs travtips

Söndagen ger oss det alltid så enorma och mäktiga Prix d'Amérique. För mig innehåller loppet ett järnsto som blir helt borttappad! Det har ju ... Läs travtips