GS75: Högkapabel måste garderas i comebacken

Vi vänder hela vägen upp till Boden på söndagen för Grand Slam 75!
Det ska bli kul att se profil tillbaka i GS75-1 - men som måste garderas!

🥇 SPIKVALEN

GS-2

Sandra Eriksson är oftast mycket säker att luta sig mot uppe på Bodentravet och jag tror mycket på henne här med sin 7 Grit Brodda.
2 Olea Håleryd gör sitt försök att stå emot från ledningen, men för mig är Grit Brodda den som står ut i fältet lite och som framförallt tål att göra jobbet ute i spåren. 

GS-4

Toni Granath vet minsann vad han sitter upp bakom i form av 12 M.T.Puccini och även fast hästen såg ut att vara nyvaken senast i loppet så löste han uppgiften. Kör i tid Granath och som att du har bästa hästen i fältet så vinner ni det här. Enkelt.

💣 TRE AV GARDERINGSLOPPEN

GS-1

8 Harlem Dupuitsvert blir kul att se i comebacken. Högkapabel för den här klassen och normalt toppchans - men rejält i behov av lopp i kroppen!

2 A Question Bi har varit besvikelse i år sett till hur bra sexåringen var ifjol. Kan bättre än så och John Östman känner väl till valacken.

GS-5

Den andra uppe på Boden man ofta kan luta sig mot är Hanna Olofsson. I GS75-5 visar hon upp sin strålande talang 12 Last Dying Breath som varit riktigt fin med sex segrar på nio starter i år.
Jag håller honom som klart bäst i loppet.

Noterbart är att stall Petri Salmela har med fem av de tolv startande. Den som däremot utmanar Last Dying Breath är 10 Burn Notice från Roger Nilsson. Treåringen har varit ute i svåra sällskap i två senaste starterna och går nu ner lite i klass.

GS-6

5 Mysterious Lucifer blir väldigt betrodd i sjätte avdelningen men jag är inte alls säker på att han sköter sig i starten. Känns sårbar för mig!

6 Cash T.J. är mycket tidig från springspåret och visst har 10 Got To Dash mött tuffare gäng än de här. På ren grundkapacitet bör han sluta långt framme tillsammans med 15 Dante Godiva.

Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips