GS75: Hemmatränaren imponerar?

Det blev en närmast omöjlig Grand Slam 75 förra söndagen från Bodentravet. Nu tar vi nya tag när omgången besöker Solvalla där hemmatränaren Timo Nurmos kan imponera.

🥇 SPIKVALEN

GS-1

Hon utgjorde inte jättemycket ifjol som fyraåring men femåriga 4 Ivanka Amok har den här säsongen visat upp ett register som visar att hon är kommande Stoeliten-tävlare. Nu går hon ut mot ett härdat motstånd med mycket mer rutin i sig, men sättet hon presterat på den här säsongen har övriga här inte varit närheten av.

Jorma Kontio kommer köra som att han har bästa hästen i fältet (vilket han har), och jag ser detta som en mycket stark vinnare!

GS-4

8 Electrical Storm står lite i skymundan här mot sina konkurrenter 20 meter framför. Jag tycker distansen är mycket gynnsam för honom och med ett lopp i kroppen förväntar jag en mycket stark insats.
Han blir för mig alldeles för underskattad och jag tycker han känns som ett riktigt kul spikförslag att ta ställning för. Han trivs över långa distanser och framförallt är han riktigt stark när han får anfallsorder!

Mycket namnkunnigt fält gör upp här där stall Nurmos står i centrum med 1 Lee Harvey Bros, 2 Istanbul Boko och framförallt 4 Global Winner. Sistnämnde är den mest aktuella av de tre.

GS-6

Jag tycker det ser spännande ut för 11 Florence Ima i GS75-6 och framförallt blir stoet något underskattad i det här sällskapet.
Hon ställs mot två, 9 Hill of Cash och 1 Kate River, som båda haft svårt att få det att lossna. Visserligen har Florence Ima endast en seger i år men hon har mött betydligt hårdare motstånd och fartmässigt är där få som utmanar henne här. Jag spikar!

💣 TRE AV GARDERINGSLOPPEN

GS-2

Min respekt är väldigt stor för Erik Adielsson i voltstarter och inte minst från springspår.
Här startar han med stall Båth-hästen 7 Just Fontaine som gör sin blott tredje start. Treåringen inledde karriären med andraplats efter att ha körts längs innerspåret och sista halvvarvet ute i andraspår. Senast fick han ta hand om ledningen i tidigt skede och gick undan till enkel seger därifrån. Jag tror det kan bli något liknande igen härifrån.

Den som utmanar främst för mig är 5 Catch Me som jag tycker sett otroligt fin ut i sina tre starter han gjort.
9 Say No More Zaz
har visat upp ojämna tendenser. Han har varvat starka intryck med att totalt sjabbla bort sig. Frågan är vilken sida vi får se här?

GS-3

Stall Nurmos kan fortsätta segertåget med talangfulle 6 Douanier som här gör karriärens åttonde start!
Fyraåringen startade över 2 640 meter för första gången senast men där det slutade i startgalopp. Nu tar hästen nya tag här med Ulf Ohlsson och det råder ingen tvekan om att Readly Express-sonen är stark som få i den här klassen.

Det är loppets givna etta - men jag tycker han blir enormt för stor favorit. Visst, ses med stor segerchans men är inte SÅ stenklar...!

Jag tror framförallt att en sådan som 9 Knox Newport i grunden kan vara minst lika bra som Douanier och 7 Riser Ås med två lopp i kroppen ska vara redo för en stark prestation den här gången.
4 Campari
har inte alls fungerat på ett tag men intressant att han ska gå barfota fram den här gången och distansen 2 640 meter har han vunnit över förr!

GS-7

Det har väl varit en hyfsad säsong för 3 Mister Invictus. Det har ännu inte blivit någon seger i årets sju starter och där han oftast varit ute i mycket tuffa lopp.
Han ska självfallet vara tidig i segersnacket nu och vid normala fall har han bra chans. Jag tycker däremot inte han är spikförslag för dagen...

2 Katalonia från läget över distansen är självklar och Mister Invictus två främsta konkurrenter är 8 So Far Away Ås och 5 The World Is Mine. Jag tycker även 7 Fade To Black Ås känns väldigt intressant.

Bästa spelbolaget för travodds

Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i NordicBets recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips