GS75: Gazglad inledning och omtag på slutet

På sommaren är det landets vackraste travbana. Möjligen blir så inte fallet när vi går in i oktober på Årjängstravet under söndagen med Grand Slam 75!

🔨 SPIKARNA

GS75-1

När vi vänder oss mot Värmland är det allt som oftast en viss Björn Goop att hålla koll på och redan här kör han vinnaren. Egentränade 5 Gazza B.R. ska ha en mycket god segerchans då jag tror Goop tidigt tar hand om spetspositionen. Åttaåringen gick klart godkänt på V75 från bakspår senast och formen är på topp!

GS75-7

Jag tar omtag med 11 Kentucky Lobell som jag även spikade på Halmstadstravet senast där det blev fjärdeplats. För den här klassen håller han hög klass och jag tror framförallt det blir bra fart där framme med flera startsnabba - just vad som kommer gynna Kentucky Lobell till slut.

Det är givetvis även intressant att han nu ska få springa barfota runt om och i ett fält som annars behövt 6-7 streck så tar jag omtaget med femåringen som rundar allt till slut!

👌 DESSA MISSAS INTE

GS75-2

Jan Roar Mjölneröd är sannerligen i ropet i GS75-2 och kör bästa hästen 15 Garli Kongen. Det är många att ta sig runt härifrån och det är främst det som jag ser som utmaningen för ekipaget. Jag tycker han är av högre klass än alla här, men 60 meter bakom starthästarna är ingen enkel uppgift.

Stallkamraten 1 Svein Frost spikade jag så sent som i måndags på regniga Färjestad. Där galopperade han från start och sen var det loppet över. Nu är det betydligt bättre förutsättning och felfritt borde han kunna leda väldigt länge.
3 Granli Blesen
utmanar där framme och helt omöjligt är det inte att Odd Arne Sagholen snuvar Svein Frost. 

8 Sogns Basse gillade jag inte helt vad jag såg av senast och tyckte han tröttnade väl mycket. Känns inte som formen är där för dagen och står över.

GS75-3

  • Hey Baberiba vad det kommer bli lopp av det här. Detta är lika öppet som Ullared är en lördag morgon mitt i sommaren.
    Det kommer välla runt av ekipage till höger och vänster och i orutinerade tolvhästarsfältet är där endast TVÅ som besökt vinnarcirkeln vid vars ett tillfälle

Björn Goop blir sannolikt betrodd med 7 Nena Barosso som startade på V64 i måndags. I ett fruktansvärt regnoväder från springspåret hamnade stoet till slut tredje par invändigt och trots den vilsamma resan tröttnade hon rejält sista 200 meterna. Täta starter kanske sätter fart på henne till den här starten - men knappast någon att luta sig mot.

3 Gustaf Avenue har fått ett lopp i kroppen i nya regin och det var även första starten på två månader. Borde vara mer i ordning nu och autostart är gynnsamt för fyraåringen. 10 K.E.Palema är ett osäkert kort i leken som fått två lopp efter årslångt uppehåll. Borde rimligen vara redo att prestera bättre här.

GS75-4

10 Effective har verkligen gjort skäl för namnet sitt och varit väldigt effektiv i sina insatser. Jag gillade framförallt hur han såg ut senast där han visade att han även kan göra grovjobbet och inte behöva någon ledarposition! Jag gillar verkligen vad jag sett av honom!

6 Jarel Boko och 9 The Way I Talk Ås är två tuffa konkurrenter som är minst lika bra som Effective - och det ska bli spännande se hur 7 Corona Park står sig som var jättefin på Visby senast.

GS75-5

Mikael Å Linderoth har siktet inställt att leda hela vägen med 1 Stommens Berta men jag tror det här är ett perfekt lopp för 12 Rolf Martin som jag rankar etta.
Dels är han av helt annan hårdhet än konkurrenterna i det här fältet och framförallt är han av helt annan kapacitet. Jag förväntar mig en offensiv taktik från Adrian Solberg Akselsen.

7 Lysjö Kasper är lite väl ojämn i sina prestationer men gick ändå väldigt bra som femma på V75 senast och då som nu kör Calle Jepson!

GS75-6

12 Millmighty har gjort det otroligt bra i alla sina tre starter den här säsongen och han gillar ju verkligen de lite längre distanserna. Han känns sannolikt mycket svår att stå emot här med Paw Mahony och det är rätt att han är stor favorit.

15 Jackson Avery är van vid betydligt tuffare motstånd men är å andra sidan även mer van vid kortare distanser. Jag förväntar mig ändå att han ska kunna utmana Millmighty och för mig är detta ett lopp som ska stå mellan de två.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

V75 vänder mot Bergsåker kommande lördag och det är både jackpot och en väldigt öppen omgång vi bjubds på!Travstugans alla andelar hittar ni här! ... Läs travtips

Skotvång, Bergsåker och strax över 40 miljoner extra i potten. Alla rätt i analysen förra veckan och veckan innan galet rätt på det i analysen men ... Läs travtips

Nästintill toppform för dagen med sjuor och åttor på V86, sexor på GS75 och sexor och sjuor på V75. Vi har varit rätt på det men stolpe ut när ... Läs travtips

Björn Goop är inte själv på plats på Bergsåker men han Andel i Björnkollen hittar ni här! 🔨 SPIKEN V75-1 1 Mellby Ironman gick senast ... Läs travtips

Lite tidiga tankar av mig till Jackpot-omgången på Bergsåker den 3 december. Härlig omgång där potentialen är stor för fin utdelning. Ni hittar mina ... Läs travtips

Äntligen dags för V75 igen! Förra helgen blev det återigen 6 rätt och vi närmar oss onekligen den där sjuan nu! Analysen då var i det närmaste ... Läs travtips

V75-jackpot som gäller denna lördag på Bergsåker. Det blir en fröjd och jag har mitt drag i kallblodsloppet!Mina andelar är som följer: Analysens ... Läs travtips

Idag har vi en härlig jackpot som kryddar tillställningen och spelvänliga lopp på skrällbanan Bergsåker - det finns absolut potential till riktigt ... Läs travtips

Söndagen ger oss en småtrevlig GS-omgång från Mantorpstravet och glädjande nog för att krydda det är att det är finfin jackpot att lira om! ... Läs travtips