GS75: Fin söndag med jackpot!

Grand Slam 75 körs från självaste Solvalla på söndagen där hästägarna ska få extra trevlig dag. Omgången avslutas med The Owners Trophy med flera namnstarka hästar. Och visst ja; det är jackpot på GS75! Det är en fin söndag på nationalbanan!

GIFFELPÅSENS ANDEL HITTAR NI HÄR!

SPIKARNA:

 • GS75-1

Det går inte att påstå annat än att 3 Gaylord Am står inför en väldigt vettig uppgift. 
Anders Erikssons stjärna är på väg upp i toppform och gjotde det strålande bra senast på Färjestad. Jag tror inte där finns några från framspåret som vill bråka mot honom och Gaylord Am bör sitta i ledning i tidigt skede.

Bakom är det 9 Bravo Santana som kan vara möjlig - förstareserv.

 • GS75-5

Visst har jag respekt för framförallt Kriteriedeltagaren 5 That's So Cleaver och så även sådana som 1 Beat Generation och 7 Marlon Boko, men jag tycker det är en häst som höjer sig rätt tydligt och det är 9 Crak di Girifalco.

Treåringen har onekligen fått en drömstart hos stall Nurmos och visat både styrka och snabbhet som tyder på att han nästan har för lite på kontot. Ulf Ohlsson har kört honom vid båda tillfällena och framförallt näst senast visade Crak di Girifalco en inställning som visar att han verkligen SKA vara först. Jag tror heller inte medeldistansen kommer vara något bekymmer.
Det är bra emot här med, men jag tycker Crak di Girfalco är segraren!

  • GS75-6

  Med Erik Adielsson i jollen i ett voltstartslopp sitter man ofta väldigt säkert som spelare. Här lutar jag mig tillbaka när han styr in 3 Karisma Boko.
  Stoet möter visserligen flera härdade ston som har helt annan erfarenhet, men så som fyraåringen sett ut i sina fem inledande starter så tror jag detta kan vara kommande stostjärna. 

  Jag tror Adielsson sitter perfekt till direkt och har svårt att se hur några från startvolten ska vilja sätta något emot när ekipaget kör framåt. 

  GARDERINGSLOPPEN:

  • GS75-2

  7 Kabor Boko är givetvis den som lyser lite extra som obesegrad efter två starter. Trots jättelång frånvaro var hon tillbaka senast och vann tämligen enkelt. Med den insatsen i kroppen är hon än bättre nu. Det som gör loppet intressant är att hon hamnat från spår 7 över kort distans och firma stall Stefan Melander har starthästar från spår 3, 4, 5 där främst 4 Ascension är intressant med skorycket.

  • GS75-3

  9 Beckham gick väldigt starkt på Åby senast och blir åter att räkna med tidigt här. 7 Typhoon Face har fått fart på karriären hos Katja Melkko och kommer bli jätteintressant att se. Han är tuff som få i den här klassen.
  5 Max Håleryd
  har varit fin i två raka andraplatser och borde kunna få sätta nosen först snart igen.

   • GS75-4

   Efter många om och men var det kul att se 1 Unico Broline som jag lyfte fram som förstahäst där. Han är verkligen i fin författning nu och ska räknas tidigt återigen från perfekt läge! Annan som kommer från en fin insats är 3 My Dream Art och för mig höjer sig dessa två något.

   Jag väljer ändå att även nämna 9 Staro Mojito som gick bra som tvåa senast och Christer Otterström känner till sexåringen sedan tidigare.

   • GS75-7

   Det är verkligen ett lysande lopp som avslutar i The Owners Trophy!

   Jag fastnade fort för 2 Champ Lane som jag är övertygad kommer bli en miljonär inom kort. Erik Adielsson sitter upp vilket knappast är något minus från Örjan Kihlström - framförallt i volt. Champ Lane kommer sitta perfekt till direkt och är min klara förstahäst!

   13 Zarenne Fas är inne i fint stim nu och vann starkt senast på Jägersro. 14 Campo Bahia är såklart ett frågetecken men visst är kapaciteten skyhög och hoppas verkligen han visar lite av sitt rätta jag här igen!

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   Bäst på fasta odds
   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Min V86-form har varit förbannat tung en längre tid. Förra onsdagen däremot satt verkligen ALLT och således vände trenden. Det var minsann på tiden ... Läs travtips

   Dags för V86 igen där en ensam vinnare kan kamma hem 18 miljoner denna onsdagskväll. Denna omgång är det Åby/Solvalla som står som värdar. Formen är ... Läs travtips

   Kylan har kommit till sverige och från och med idag så är det barfota förbud som gäller för samtliga hästar och det är som upplagt för skrällar ... Läs travtips

   Åby och Solvalla med 18 miljoner i jackpot. Vi inleder med ett längre lopp på Åby och avslutar med två 1640 meterslopp på båda banorna. Det är ... Läs travtips

   Stallet kallar även de flesta timmarna av dygnet den här veckan. Vilket gör att det tyvärr inte riktigt finns tid över för ett skriva en ... Läs travtips

   Favoritbetonat i lördags och trots att mina spikdrag Prosecco och Unique Juni satt så blev det endast 6 rätt. Hands Down D.E. varnade jag lite för ... Läs travtips

   Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 4 December från Bergsåker! Här bjuder jag (Andreas Stenberg) på mina tidiga tips ... Läs travtips

   Jag kan förstå att det känns avlägset med Elitloppet när vi befinner oss mitt i den mörkaste tiden på året. Men faktum är att det står inte på så ... Läs travtips