GS75: Februari avslutas på bästa sätt! » 26 feb. | Martin Engström -…

GS75: Februari avslutas på bästa sätt!

Andel i giffelpåsen kostar 99 kronor - klicka här!

GS75 geggades bort fullkomligt förra söndagen - den här helgen är det helt andra förutsättningar! Halmstad bjuder på vårkänslor, skonsam och snabb bana och en jackpot-omgång på Grand Slam 75 som gör att februari månad avslutas på bästa sätt!

GS75-1

6 La Paradeta selas åter ut på Halmstadtravet och hon gör det med två raka segrar och formen är på absolut topp. Nu sitter Kevin Oscarsson upp återigen (Markus Niklasson senast) och de två senaste gångerna Oscarsson styrt har det resulterat i seger. Given favorit.

Motbudet hittar jag i 3 Artemide Zack som så sakteliga är på gång och jag räknar med att hon gör upp om segern den här gången. Det vore inte helt otänkbart om kusken Christian Cracchiolo testar för ledningen då Artemide Zack visat startsnabbhet tidigare. 

  GS75-2

  • Min absoluta favorit Joke Face har en son till start som jag hoppas leder runt om!

  Stall Kolgjini har bra fart på hästarna numera och här blir 1 Vulnerable Face intressant. Fyraåringen har fått ett lopp i kroppen och utgångsläget i volten här är klart fördelaktigt för att sitta perfekt till direkt. Leder han hela vägen? Ja, mycket möjligt. 
  Ett stall som inte är i topp för dagen är Peter Untersteiners men en av få i stallet som presterat är 3 Yuvaraj som vann direkt i årsdebuten senast. Det borde räcka långt med dessa två.

  6 Victory Highness gör comeback på ovalen och ger det hela ett nytt försök. Pojke Kronos-sonen inledde karriären med fyra raka segrar under våren år 2019 och efter det har det mesta bara strulat. Kapacitetsmässigt är han riktigt bra men visst är han inte alls i toppslag.
  9 Playit Flax
  med lopp i kroppen kommer få det perfekt serverat den här gången.

  GS75-3

  • Förutom stall Kolgjini i föregående lopp håller även Christian Fiores hästar väldigt bra form för dagen och här ser det ut som en toppchans!

  Malin Andersson sitter åter på ryggen upp på 4 Au Revoire Font som kommer från en lysande montéseger senast. Är hon bara närheten av lika bra här som senast är det stor segerchans.
  6 Dynamite Light
  gläds nog över att det är monté igen som han varit klart bäst över. 9 Roofparty har ingen toppenform men jag tycker han känns intressant i monté den här gången

  GS75-4

  Jens Simoni besöker Halmstad med optimism med sin 3 Cash Valley som varit omöjlig att stå emot i tre senaste starterna. Åter ser det ut som en god chans här och det går varken att klaga på dagsformen elelr utgångsläget. Det här spårar han runt om., även fast jag har stor respekt för V75-härdade 5 Taxi Out.

  GS75-5

  • Omgångens öppnaste lopp där en magga inte får glömmas bort!

  Ja, bakspår är rejält missgynnsamt så klart men 10 Maggan Håleryd tror jag är betydligt bättre än vad hon varit på slutet och även fast det inte blir spets den här gången så är det ett väldigt jämnt fält det här och Victor Rosleff kommer få bra fart på femåringen.
  5 Global Be Happy
  är ännu segerlös men det kan mycket väl räcka långt den här gången när stoet nu fått två lopp i kroppen och läget går det ju inte att klaga på.

  GS75-6

  • Finns det en rättvisa i världen är hemmahästen givna vinnaren

  Ja, det har verkligen varit smått frustrerande för 7 Payet D.E. en längre tid nu och snacka om att sexåringen står på tur för seger. Spår sju i det här racet gör inte så mycket då fältet inte är fullt och det trots allt är 2 140 meter. Valacken tar sin rättvisa seger när som helst och det kan mycket väl ske nu!

  5 Infinitus överraskade rejält på mig senast och gjorde ett topplopp. Han är självfallet tidig vid gardering. 2 Fabio de Pervenche har väl varit liten besvikelse i två senaste starterna och med lite flax får han antingen rygg ledaren eller andra par utvändigt här. Är hingsten bara felfri förväntar jag mig att han gör upp.

  GS75-7

  4 Beethoven årsdebuterade på bästa sätt senast och återigen är läget perfekt och nu sitter Stefan Persson upp som kört femåringen tidigare. Jag tror så klart han gör upp om det här igen, men jag tycker där finns en given utmanare.
  6 Ready Trophy
  återkommer till banan igen och femåringen har inte synts till sedan V75-segern på Nyårsafton. I grunden tror jag det här är en bättre häst än Beethoven men jag har givetvis lite försiktighet då han trots allt ändå återkommer efter nästan två månaders vila. 

  8 Digital Data är som många av stall Ola Karlssons hästar en tävlare som ofta är med där framme på topp 3, men som sällan sätter nosen först. Garderar man tycker jag ändå man ska passa upp för honom!

  Dela inlägg

  Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

  Bästa spelbolaget för travodds

  Bet365

  Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
  Välkomstbonus
  1250 SEK i spelkrediter
  Hämta bonus Besök hemsidan

  Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

  Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
  Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Gävle bjuder på torsdagens V64-tävlingar och för tredje kvällen på raken är det jackpott! Hetaste segerbudet i omgången är ett kallblod! Segerrike ... Läs travtips

  Hej på er! Gävle arrangerar på torsdagens V64 som är kryddad med jackpot. Flera avdelningar innehåller tyvärr få anmälda hästar men det är ... Läs travtips

  Strålande väder i Gävle och vilka lopp vi har att se fram emot! Jag har hittat min vinnare i lopp 6 tillika Norrland Grand Prix där vi får se ett ... Läs travtips

  Seinäjoki Race 2021 Är ett travlopp för varmblod som avgörs på travbanan i Seinäjoki i Finland, varje år i april. Detta är ett väldigt högklassigt ... Läs travtips

  Dags att besöka Bergsåker denna härliga lördag och det är dags att börja ta betalt nu!Så sent som igår på V86 (onsdags) så var vi ytterst nära på ... Läs travtips

  Snart lördag igen och det betyder V75. Denna vecka är det Bergsåker som står för underhållningen och vilka hästar vi får se! Bland andra kommer Very ... Läs travtips