GS75: Duell mellan storstallen!

GS75-söndagen ser onekligen intressant ut. Vem är Bergsåkers etta för dagen!?
Både Daniel Wäjersten och Robert Bergh har mängder av chanser - vi ser fram emot en duellerande omgång!

🥇 SPIKFÖRSLAGEN

GS75-5

Jessica Sidbäck firar stora framgångar med sin egentränade 4 Farmpilot som verkligen radat upp segrar den här säsongen. 

Det är kul att höra hur hon låter när hon talar om hästen - det går verkligen in att hon uppskattar sin femåring oerhört mycket.
En felfri Farmpilot, han är inte osäker trots spår 4 i volten, förlorar inte det här och att han står på start över kort distans är bäddat för karriärens åttonde seger.

GS75-2

V75-rutinerat avslutar dagen och visst är 1 Impala Am ett högintressant sto för framtiden och stenhärdade 6 Reddington är även han väldigt bra.
Jag tycker ändå det ser bäst ut för 7 Huddlestone och tycker han är en kul spik i omgången!

Henrik Svensson kör som vanligt och vet om startsnabbheten som hästen besitter. Jag hoppas verkligen att han laddar iväg vad som går när bilen släpper fältet och når Huddlestone ledningen är detta i mina ögon en toppchans! När han nu heller inte kommer bli favoriten i loppet så tackar jag.

❌ FAVORIT I FARA

GS75-1

2 Marlon Boko blir rejält stor favorit på de tidiga spelen och även fast spår 2 är bra så är han för mig oerhört sårbar!
Jag tycker 6 L.L.Labero i grunden just nu är en bättre och starkare häst och håller honom som förstahästen i loppet.

💣 MINA BÄSTA SKRÄLLBUD

GS75-2

Detta loppet stinker verkligen skräll då både 4 Idoanythingforlove och 5 Adventure Ahead inte är några man håller i handen direkt....

9 Baltic Dawn från ett perfekt springspår bör hamna perfekt till och testas denna gången av Per Linderoth! Jag tycker även 8 From A Box kan vara en luring då fyraåringen behöver ryggresa så länge det bara går. Det kommer han få här!

GS75-6

En sådan som 7 Megan di Quattro tror jag det är snart dags för och hon är högt upp på min rank. Hon är däremot både tre år och drar iväg från spår 7... OTROLIGT hur hon inte fått vinna ännu på 23 starter!

10 Young Mistress varnade jag för senast på Östersund förra veckan och hon gjorde det strålande bra i regidebuten för Per Linderoth. Det var även första starten på fyra månader så intrycket var imponerande. Jag tror hon kommer tjäna mycket kosingar uppe i norr!
5 Bottnas Hope
blir även helt borttappad.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips