GS75: Det är väl läge nu...!?

Det skrällde till på sina håll på Boden förra söndagen och sju rätt gav över 369 000 kronor. Nu tar vi fokus mot söndagen som flyttats till Romme och i GS75-1 hoppas jag det är läge för spiken!

🔨 SPIKEN

GS-4

Han fick göra det otacksamma jobbet utvändigt ledaren senast, 7 Indy Lane, och in över upploppet kopplade han greppet om loppet men blev snöpligt förbisprungen av liftresande vinnaren bakom honom under loppets gång. Han föll med flaggan i topp och i den här klassen han befinner sig i håller jag honom högt.

Det är ett lopp där tre står ut i loppet, med 6 S.G.'s Charpentier som främsta motbud, men jag tycker som sagt att Indy Lane är en stark åttaåring som jag tycker det är läge för den här gången!

GS-3

Vi välkomnar 4 Show Must Go On tillbaka och vi gör det med honom som en segrare direkt. Det här är framförallt en ruggigt stark fyraåring som är betydligt bättre än sina 105 000 kronor han har på kontot efter fyra starter.
Även fast loppet innehåller några härdade från tillägget så tror jag inga av de övriga är så pass starka att de kan stöta emot Show Must Go On som tidigt borde sitta i ledning här. Det låter även mycket uppåt från stall Svante Båth som meddelar positiva träningsrapporter på valacken!

GS-4

GS75-4 är väl egentligen bland de öppnaste loppen på hela eftermiddagen, men här väljer jag att vara stentuff och gå på EN! 

Mats E Djuse har tävlat framgångsrikt med 11 Vessle Moen och senast ekipaget tävlade tillsammans var för tre starter sedan. Då vann de över aktuella distansen 2 640 meter och även fast det den här gången är lite missgynnat med bakspåret så tror jag ändå att sjuåringen är bäst till slut. Han blir väl knappast favorit den här gången utan snarare mer andra- eller tredjehandsfavorit som bäst och det är en sådan här man gärna vill få in som spik för att koppla greppet!

👌 DESSA MISSAS INTE

GS-2

Jag förstår väl även jag att 6 Sturfajt'n har stor segerchans i det här loppet, men alldeles för skyhög favorit för min smak i den här låga klassen. 7 Arveruds Bonus håller jag som nästan minst lika bra och totalt borttappad i loppet är 11 Sluggo Tabac.

GS-5

3 Level Off känns spontant väldigt intressant här om Linus Lönn hittar ner till plankan direkt och från helst rygg ledaren tror jag sedan stoet kan bli farlig vid avgörandet. Annan man hoppas det ska lossna för från startvolten är 4 Cersei Karma
Jätteöverraskningen i loppet som får det att rassla bland kupongerna är 10 Art of Destiny.

GS-6

Jag spikade 7 Soldhöjdens Drake förra söndagen och han stod för en godkänd insats som tvåa. Han kommer med den insatsen vara än bättre den här gången och jag väljer åter att tro mycket på honom. Däremot är 10 Buska Blyg högkapabel och kommer garanterat strida emot. 

GS-7

Förstår att 7 Ozzy's Melody står ut mest i avslutningen med 5 Whothehillareyou bakom sig, men jag utfärdar varning för 9 Gossip's Lord som nu fått två lopp i kroppen efter långt uppehåll och gick positivt som trea senast! Smygläget är perfekt härifrån.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Det är från Solänget vi hämtar torsdagens lunch-V4 och i avslutningen kan det bli en kul duell!V4-1 Det är dags för karriärens femte start för 7 ... Läs travtips

Det är finaler av olika slag på lördagen från Eskilstuna. Det är både E3-finalen och V75-finaler och en alldeles lysande omgång!Örjan ... Läs travtips

V75 Finalerna Dags för E3 finalerna och STL finaler på Eskilstunas travbana. Försöken till E3 gick på Bergsåker och där var jag på plats, jag skrev ... Läs travtips