GS75: Dejligt värre denna söndag

Grand Slam 75 denna söndag är lite extra hygglig i mina ögon! Min andra hemmabana Charlottenlund får äran att styra omgången. I fjol bjöd den här dagen på rejäl utdelning och även fast söndagens omgång innehåller ett par starka favoriter så finns det som alltid fynd i danska travhögen!

GIFFELPÅSENS ANDEL HITTAR NI HÄR!

SPIKARNA:

 • GS75-2

Knud Mönster kommer försöka leda runt om med 3 Go On Gardenia som visat flera gånger i år att hon är svår att rå på därifrån. Jag tycker inte 2 Gloria Line varit särskilt bra på slutet och 8 Gaby C N kämpar med utgångsläget. Jag tycker det ser ut som en krattad uppgift för Go On Gardenia.

 • GS75-6

Steen Juul har skördat rejäla framgångar den här hösten med 5 Extreme. Chocolatier-sonen vann EM för femåringar på Åby för tre starter sedan och fick sedan någon dag senare starta ytterligare en gång och vann utan att ta i. Senast såg vi honom på svenska V75 i Gulddivisionen och det måste varit det mest imponerande han stått för i karriären. Han är ruggig för dagen och även fast han har spår utvändigt om 2 Apapmand och 3 Slide So Easy så är det självklart att rygga Extreme för dagen.

  • GS75-7

  Jag håller 4 Billi Time väldigt högt när han är över till Sverige och utmanar. Åttaåringen är av hög klass och möter ett minst sagt överkomligt gäng nu som han ska kunna besegra utan bekymmer.

  GARDERINGSLOPPEN:

  • GS75-1

  4 Ultra Bright är knappast slut som artist och visat ett par gånger i år att hon är grym i Stoeliten. Självklar igen! 
  1 Call Me Brodda
  har fått två lopp i kroppen och gick väldigt bra på Jägers senast.

  3 Carna Sensei besegrade bland annat Dortmund och Ghazi B.R. senast på ett regnigt Skive. Flemming Jensen fick ingen bra start och såg länge ut att bli hängande i andraspår, men hittade ner i tredje par invändigt. Efter ett slutvarv ute i andraspår hittade Jensen ner invändigt ledaren igen in mot upploppet och hittade invändig lucka över upploppet och vann mycket fint. Stoet har nu fått två lopp i kroppen och ska bli spännande i detta sällskapet.

  • GS75-3

  Ska man åt en spik till i omgången så kan det vara 7 Caviar. Jösses vad han avslutade på Jägersro senast där han blev fast med i princip allt när han skar mållinjen. Jeppe Juel är säkert mycket nöjd med sjuåringen för dagen och det emot är trafikproblemen härifrån. Utan problem längs vägen tror jag Caviar kan ta övertygande seger.

  Väldigt öppet bakom och 9 Encore Cloc förväntar man sig mer av liksom 12 Dekanen K.

   • GS75-4

   4 Staro Obrigado är vid sunda vätskor lätt bästa hästen i det här fyraåringsloppet. Senast vi såg honom var i svenska derbykvalet för tre månader sedan där han bjöd på ett väldigt trist intryck. Han var ju även tråkig starten innan det och efter en framgångsrik vår har det inte alls blivit vad man hoppats på den här säsongen. Han är lätt bäst här, men dagsformen är sannerligen ett frågetecken.

   2 Coventry Hall startade på V75 i lördags och kom väl aldrig direkt in i matchen.  Tredjestrecket faller på 6 Frodo Cash och för mig räcker det gott och väl med dessa.

   • GS75-5

   Steen Juul med 2 Gasolin är självklar etta för mig. Hingsten stod för en riktigt läcker insats senast och gör han något liknande här igen blir han enormt svårslagen.
   4 Gibson
   är inte mycket sämre vill jag påminna om och är den jag främst har respekt för, men se upp för Steen Juul andrahäst i loppet 9 Geert.

   Bästa spelbolaget för travodds

   Bet365

   • Världens största spelsajt
   • Egna fasta travodds
   • Bra välkomsterbjudande
   • Inget poolspel
   Välkomstbonus
   1250 SEK i spelkrediter
   Hämta bonus Besök hemsidan

   Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

   Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
   Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

   Sammanfattning

   Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

   Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

   Läs hela recensionen

   Fler aktuella travtips

   Eskilstuna och Sundbyholmstravet slår upp portarna för tisdagens lunch. Bästa hästen i V4-3 tycker jag är värd att gardera! V4-1 Det har varit ... Läs travtips

   Vi är på upploppet av V86 Super Days och ikväll är det Bjerke/Kalmar som styr tillställningen. Andel i systemet kostar 58 kronor - fynda här! ... Läs travtips

   Vi ska avsluta V86 Super Days med en jackpot och jag har spelat tre omgångar hittills och slutat på 7 rätt av 8 varje gång. Jag fortsätter att jobba ... Läs travtips

   Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

   Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

   Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips