GS75: Dejlig dag på Lunden!

Glädjande nog för mig är det Grand Slam 75 på Charlottenlund i Köpenhamn, min andra hemmabana, denna söndag! N J Koster Memorial är givetvis höjdpunkten.

🥇 SPIKVALEN

GS-1

8 E.Type Cash är en sexåring av hög klass och äntligen börjar han få fart på karriären. Hingsten har sett jättefin ut vid två raka segrar nu och går även riktigt bra över längre distanser.
Motståndet här är klart överkomligt och jag skulle bli överraskad om han inte reder ut den här uppgiften.

Klart överlägsen övriga och E.Type kommer ha show...!

GS-7

Det smärtar ju lite att lämna 8 Lady Beluga utanför kupongens om är en urstark dam som älskar att tävla.
Jag tycker dock att 11 Eenymeenyminymoe ska vinna det här om hon bara är frisk.

Dels är hon betydligt mer härdad än Lady Beluga och samtidigt har hon visat att hon är rejält att räkna med under den här hösten. Jag tror Flemming Jensen är rejält offensiv här och visar vilket sto som är bäst!

  💣 GARDERINGSLOPPEN

  GS-2

  5 Klaes Hunt lyckades senast på Hamburg-banan överta ledningen efter en bit och därifrån vann han mycket enkelt. Även vid näst senaste segern för fyra starter sedan fick han tidigt överta spetspositionen och vann enkelt.
  Marciano Hauber har kört i alla fyra senaste starterna och gör det även här på Lunden. Det som är emot hästen är så klart att han inte har startsnabbheten...

  6 Girl Happy E P är en riktig tuffing! Senast startade hon i Consolation-lopp till Grand Circle för fyraåringar och ställdes där mot flera tuffa hingstar/valacker. Från spår 8 blev hon hängandes till en början ute i tredjespår och laddade sedan framåt för att försöka överta ledningen. Lyckades inte med det och tog rygg ledaren och trots den tunga inledningen höll hon starkt på 1.13,5a/2 140 meter som trea.

  GS-3

  Ett talangfullt treåringslopp med en Juul-segrare från bakspåret?!

  9 Hernando har haft en väldigt fin säsong och syntes senast på Jägersro. Han såg ut att bli fast rygg ledaren när det var varvet kvar men där Steen Juul lyckades komma ut i andraspår med halvvarvet kvar.
  Via tredjespår in mot sista sväng lyckades sedan Hernando gå väldigt starkt ute i spåren och kunde enkelt avgöra. Jag tror Hernando kan kliva runt dessa!

  Den som utmanar är 3 Hurricane Hydrup - om han bara förmår sig att vara felfri! Han är allt annat än pålitlig men de gånger han skött sig har han varit otroligt bra. Löser han det från start kommer hingsten tidigt sitta i ledningen och då ska övriga vara väldigt bra...

  GS-4

  Marciano Hauber har en bra segerchans i GS75-2 med Klaes Haunt och även här en intressant startare i form av 9 Kosy Occagnes. Stoet har varit otroligt bra i år och gör här första starten på 2,5 månad. Baserat på insatserna femåringen gjort i år är hon given och den som jag tycker är bäst - men ingen spik på grund av frånvaro av lopp och bakspåret...

  1 Dempsey Cloc och framförallt 3 Almas Caviar kan bättre än vad de gjort på slutet och jag gillar verkligen inställningen 12 Glad Nock har!
  2 Gurli Tinghöj
  startade i Axel Jensens Minneslopp för ston på V75 senast med Björn Goop och det var givetvis stentufft emot. Nu har stoet åter ett perfekt läge och här tror jag Jeppe Juel är lite mer offensiv. Stoet är startsnabb och det är inte omöjligt att han testar henne i ledningen.

  GS-5

  Stefan Persson kör Fredrik Persson-tränade 4 Braddock för första gången och som gjorde en fullgod insats senast i Breeders Crown'-semi. Lite annat motstånd den här gången än vad fyraåringen mött under året hemma i Sverige. Bör segerstrida.

  6 Orkan Bo är ju den mest intressanta i fältet som flugit fram hemma i Tyskland och pengamässigt står han stentufft till i det här loppet - kapacitetsmässigt däremot matchar han mer än väl!
  5 Glorious Rain
  imponerade i Stoderbyt i Sverige. Hon vann sitt försök och tog sedan tredjeplats i finalen - sen blev det lite för bra med Breeders'-semi på Solvalla med bakspår senast. Nu sitter tränare Flemming Jensen upp igen och stoet räds inte någon.

  7 I.D.Exceptional skulle jag nog tro att Nicklas Korfitsen laddar iväg med då detta är en av de mest startsnabba i fältet. 8 Dowhatyoudodowell är lite spårtorsk härifrån. Med spår lite längre in hade han varit rätt betrodd skulle jag tro. Han har verkligen stångats i svåra uppgifter under säsongen vilket även gör att resultatraden ser ut som den gör... 

  GS-6

  N.J.Koster Memorial 2022 ska avgöras över 1 600 meter!

  8 Emoji går ner lite i klass på konkurrensen och han tål ju att göra grovjobbet som krävs. Sexåringen är av hög klass och fick mest en lugn resa över innerspåret i Müllers Memorial senast. Redo att göra en urstark prestation här och hade det varit 2 100 meter hade han varit spikförslag.

  Sören Boel vänder hem till moderlandet och får köra 3 Adde S.H. som han gjort med bravur ett par gånger i år. Spåret går det knappast att klaga på och visst är siktet inställt på leda runt om.

  2 Asnaur dei Rum har varit bland de största snackisarna på slutet då han startat. Är inte startsnabb men gör han om prestationen han gjorde vid segern för fem starter sedan, så...! Han satt där femte par utvändigt med varvet kvar och över sista halvvarvet närmast flög han fram och svepte fältet. För mig är han inte mer än reserv dock...

  Bästa spelbolaget för travodds

  Leo Vegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
  Välkomstbonus
  Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
  Hämta bonus Besök hemsidan

  18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

  Hemsida: https://travstugan.se/besok/leo-vegasGrundat: 2011
  Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
  Leovegas startsida
  Leovegas sport
  Leovegas Trav

  Sammanfattning

  Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

  Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

  Det här hittar du i NordicBets recension:

  Läs hela recensionen

  Fler aktuella travtips

  Vi går in i isiga förutsättningar på veckan när V64 ikväll körs uppe på Umåkertravet! 🥇 SPIKFÖRSLAGEN V64-5 Man vill egentligen inte spika ... Läs travtips

  Bergsåker serverar oss tisdagens V4-hundring och i V4-2 har vi bästa spiken i omgången!V4-1 Stall Lars Wikström har haft fantastisk form på stallet ... Läs travtips

  Det är dags för STL Champions på Åbytravet och vi står framförallt inför årets hitintills svåraste och med öppna omgång!Femtonhästarsfält där flera ... Läs travtips

  15 hästar i sju lopp, fem av sju är voltstart, ett lopp över tre varv, ett lopp över 2640 meter och de resterande fem över medeldistans. Det handlar ... Läs travtips