GS75: Dags för italienaren den här gången!?

Söndagen ger oss åter en fin GS75-omgång och det är från upploppets paradis Axevalla som vi hämtar omgången!
Giffelpåseandelen hittar ni här!

🥇 SPIKFÖRSLAGEN

GS75-3

Jag hade lite förhoppningar på 8 Italy Mearas förra helgen när stoet startade på V75 i ett öppet stolopp men dessvärre var hon inte alls sitt bästa jag. 
Den här gången startar hon i monté igen vilket hon visat att hon verkligen gillar och åter sitter Jonathan Carré på ryggen. 

Om jag trodde på Italy Mearas i ett tuffare V75-lopp är det en självklarhet att tro på henne här igen och således även spika. Det är ett par hyggliga emot, framförallt 9 Country Sound, men jag har svårt se Italy Mearas förlora om hon får sitt lopp.

GS75-6

Hemmatränaren Anders Svanstedt tror jag en hel del på i GS75-6 där han står väldigt bra inne på startvolten med sin 3 Boss Design. 

Lyckas ekipaget nå ledningen tror jag hästen är stark nog att kunna hålla emot hela vägen! Procenten kommer ligga passande lågt på ekipaget då där finns ett par tuffingar på tilläggsvolterna, men Boss Design med barfotabalansen kommer göra ett riktigt bra lopp är min känsla och får bli chansspiken i omgången!

❌ FAVORIT I FARA

GS75-7

Vi fortsätter på Rick Ebbinge-spåret och i avslutningen kör han ut med 3 LaFerrari Dimanche som debuterar för regin.
Tidigare har vi sett hennes toppar när hon tidigt nått ledningen och därifrån varit väldigt effektiv, men mot slutet av karriären i förra regin var hon inte alls till sin fördel. 

Nu återkommer hon efter ett längre uppehåll och kommer siktas mot att springa barfota runt om. Jag tycker GS75-7 känns väldigt jämnt och LaFerrari Dimanche är knappast någon jag tycker är en stark favorit. Blir alldeles för hårt betrodd när inte minst 3 Isan kommer vilja bråka om ledningen och jag tror även mycket på 6 Woodbury Wine

💣 BÄSTA SKRÄLLBUDET

GS75-6

Visst är 8 Donnafugata Font mycket intressant i Sverige-debuten och trycks hon av direkt och sitter i ledningen är loppet förmodligen över. Bakom däremot är det läskigt öppet!

11 Marcelo Vieira har jag stor respekt för som skrällbud i loppet och likaså 3 Vikens Takecool som utmanar favoriten om spetspositionen.

Bästa spelbolaget för travodds

LeoVegas

  • Bra välkomstbonus
  • Bra utbud på vardagstravet
  • Bra kundsupport
  • Svårnavigerad hemsida
Välkomstbonus
Upp till 120 SEK i en 100% oddsbonus
Hämta bonus Besök hemsidan

18+ år, spela ansvarsfullt, Stodlinjen.se, Spelpaus.se. Läs fullständiga regler och villkor här.

Hemsida: leovegas.comGrundat: 2011
Ägare: LeoVegas ABHuvudkontor: Malta
Leovegas startsida
Leovegas sport
Leovegas Trav

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Leo Vegas är kanske inte det första spelbolaget man tänker på när man ska spela på trav, faktum är dock att deras utbud är riktigt bra och man kan räkna med att dom ibland har en del erbjudanden när det kommer till travet. Mobilappen och hemsidan har varit lite rörig för dom som inte är rutinerade av onlinespel, men LeoVegas har förbättrat sig och erbjuder numera en spelupplevelse i riktigt bra klass. Leo Vegas använder sig av Kambi som oddsleverantör och har därmed samma odds som Unibet och MrGreen.

Det här hittar du i LeoVegas recension:

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Tävlingarna från Bodentravet under torsdagen håller rätt hygglig klass! Vi har en fin mix av finskt och svenskt. Jag väljer åter att vurma för sött ... Läs travtips

April måndags första dag ger oss V75 från Åbytravet där Guldhästarna tävlar om plats i Paralympiatravet!Här är en tidig koll! V75-1 Preben Sövik ... Läs travtips

Efter finalerna där favoriterna var bra och utdelningen blev låg laddar vi mot Åby. Jag trodde inte Aetos Kronos skulle hitta tillbaka så jag missade ... Läs travtips