Grand Slam 75: Segerredo! » 13 apr. | Martin - Travstugan.se

Grand Slam 75: Segerredo!

Söndagens Grand Slam körs från Skaraschlätta och Axevalla travbana. Efter insatsen senast är Erwin redo!

GS75-1

Jag gillar verkligen 8 Evan Williams Sisu och lyfter mer eller mindre alltid fram honom. Nu är han tillbaka igen efter en månad ifrån och för mig är det klart bästa hästen. Trots det här utgångsläget är han svårslagen i min bok.

Den emot är 9 Milord som har ett, för honom, perfekt utgångsläge. Stormtrivs över distansen och kommer ge Evan Williams Sisu en match.

Funderar man på ytterligare streck är det vidöppet bakom!

GS75-2

Vi fick se en klart förbättrad 10 Erwin senast på Åby. Motståndet där var klart värre än här och tredjeplatsen togs med klar mersmak. Med det loppet blir han väldigt spännande att se den här gången och jag tror han är segerredo igen.

GS75-3

Christoffer Eriksson reser till Axevalla med 10 Barista Oak som det möjligen är dags för att ta första segern i karriären. Det låter väldigt uppåt inför den här starten och insatsen hemma på Jägers under V75-dagen var klart positiv!

7 Rapide Cash ska bli högintressant att kolla in som jag tror har har mycket i sig som helst. 
Ulf Stensrömers båda bidrag i loppet, 1 Elche och 4 Amelia, känns även streckvärda. Framförallt sistnämnda.

GS75-4

Peter Zadel kan styra och ställa det här hela vägen med 6 Global Wireless, som trots att det är första starten sedan november ska ses som segerbudet i loppet.
Den emot tycker jag är 4 Frederique K. med skicklige Gustav Johansson. Gör här tredje starten för regi Tommy Karlstedt och efter regidebuten näst senast såg stoet klart förbättrad ut senast. 

Ulf Stenströmer-tränade, 3 Wherehaveubean, som är en avkomma efter en viss Noras Bean, har det ännu inte lossnat för riktigt men känns som det förr eller senare lossnar rejält. 

GS75-5

12 Blue Mustache galopperade bort vad som skulle bli säker seger senast. Kan ta revansch här.

13 Lima Mermaid återkommer på banan igen och jag tror hon är att räkna med direkt. Brukar gå bra direkt efter vila och är att se upp med direkt.
Från framspåret är det främst 3 Nisse Sånna som räknas. Nu sitter Ulf Ohlsson upp och fyraåringen som segrat i två av sex starter bör segerstrida härifrån.

Hoppas verkligen Stefan Söderkvist får iväg 6 Bransbys Juke Box som är en väldigt osäker sort, men som vid felfritt har hur mycket fart i sig som helst i den här klassen.

GS75-6

9 Procolate kommer från övertygande V75-seger från förra helgen på Jägersro. Här ska segerchansen åter vara mycket god om han är i närheten av lika bra.
Motbudet är 3 Sobel Jasmine som kommer bli svårflörtad från ledningen med Peter Untersteiner.

Låset på dessa två känns klart.

GS75-7

Risken finns givetvis att 6 Star Costashorta inte når någon ledning härifrån med två snabba invändigt om sig, men jag känner mig inte orolig för det.
Såg jättefin ut i årsdebuten där han vann direkt och är rimligen än bättre den här gången med det loppet i kroppen. Jag tror han löser det!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Mantorp styr V64-kvällen denna måndag och där vi bland annat ser rutinerade miljonärer i V64-3. Loppet jag själv ser fram emot är V64-2 med flera ... Läs travtips

Lördagen på Solvalla håller hög klass! Det är V75-finaler, Walter Lundberg Memorial och framförallt uttagning till Europaderbyt som ... Läs travtips