Grand Slam 75: Segerredo! » 13 apr. | Martin Engström - Travstugan.se

Grand Slam 75: Segerredo!

Söndagens Grand Slam körs från Skaraschlätta och Axevalla travbana. Efter insatsen senast är Erwin redo!

GS75-1

Jag gillar verkligen 8 Evan Williams Sisu och lyfter mer eller mindre alltid fram honom. Nu är han tillbaka igen efter en månad ifrån och för mig är det klart bästa hästen. Trots det här utgångsläget är han svårslagen i min bok.

Den emot är 9 Milord som har ett, för honom, perfekt utgångsläge. Stormtrivs över distansen och kommer ge Evan Williams Sisu en match.

Funderar man på ytterligare streck är det vidöppet bakom!

GS75-2

Vi fick se en klart förbättrad 10 Erwin senast på Åby. Motståndet där var klart värre än här och tredjeplatsen togs med klar mersmak. Med det loppet blir han väldigt spännande att se den här gången och jag tror han är segerredo igen.

GS75-3

Christoffer Eriksson reser till Axevalla med 10 Barista Oak som det möjligen är dags för att ta första segern i karriären. Det låter väldigt uppåt inför den här starten och insatsen hemma på Jägers under V75-dagen var klart positiv!

7 Rapide Cash ska bli högintressant att kolla in som jag tror har har mycket i sig som helst. 
Ulf Stensrömers båda bidrag i loppet, 1 Elche och 4 Amelia, känns även streckvärda. Framförallt sistnämnda.

GS75-4

Peter Zadel kan styra och ställa det här hela vägen med 6 Global Wireless, som trots att det är första starten sedan november ska ses som segerbudet i loppet.
Den emot tycker jag är 4 Frederique K. med skicklige Gustav Johansson. Gör här tredje starten för regi Tommy Karlstedt och efter regidebuten näst senast såg stoet klart förbättrad ut senast. 

Ulf Stenströmer-tränade, 3 Wherehaveubean, som är en avkomma efter en viss Noras Bean, har det ännu inte lossnat för riktigt men känns som det förr eller senare lossnar rejält. 

GS75-5

12 Blue Mustache galopperade bort vad som skulle bli säker seger senast. Kan ta revansch här.

13 Lima Mermaid återkommer på banan igen och jag tror hon är att räkna med direkt. Brukar gå bra direkt efter vila och är att se upp med direkt.
Från framspåret är det främst 3 Nisse Sånna som räknas. Nu sitter Ulf Ohlsson upp och fyraåringen som segrat i två av sex starter bör segerstrida härifrån.

Hoppas verkligen Stefan Söderkvist får iväg 6 Bransbys Juke Box som är en väldigt osäker sort, men som vid felfritt har hur mycket fart i sig som helst i den här klassen.

GS75-6

9 Procolate kommer från övertygande V75-seger från förra helgen på Jägersro. Här ska segerchansen åter vara mycket god om han är i närheten av lika bra.
Motbudet är 3 Sobel Jasmine som kommer bli svårflörtad från ledningen med Peter Untersteiner.

Låset på dessa två känns klart.

GS75-7

Risken finns givetvis att 6 Star Costashorta inte når någon ledning härifrån med två snabba invändigt om sig, men jag känner mig inte orolig för det.
Såg jättefin ut i årsdebuten där han vann direkt och är rimligen än bättre den här gången med det loppet i kroppen. Jag tror han löser det!

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Petri Salmela är som alltid högaktuell när det är V64 på Boden. Här värmer han upp inför Elitloppshelgen med formtoppad Yankee Blue. V64-1 ... Läs travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Då sparkar vi igång elitloppshelgen med v75 på Solvalla. Otroligt spännande och kluriga lopp att bena ur men jag tycker att jag har riktigt bra koll ... Läs travtips

Årets höjdpunkt är här, Elitloppshelgen. Lördagens V75 från Solvalla innehåller riktigt fina hästar och vi bjuds på högklassig underhållning. Här ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips