Extra V75: Spikbuden mot slutet » 17 apr. | Martin - Travstugan.se

Extra V75: Spikbuden mot slutet

Påskhelgens V75-yra inleds på Gävletravet denna torsdag kväll. Spikarna är två starka mot slutet!

Din andel löser du här!

SPIKARNA:

I V75-6 startar högkapable 6 Disco Volante.
Utgångsläget är så klart lite långt ut på vingen mot en del bra motbud invändigt om sig. För mig är dock Disco Volante klart bästa hästen i fältet och är han bara frisk och på humör tror jag han vinner det här ganska enkelt.

Avslutningen ser upplagd ut för 7 Hankypanky Rubyred. Stoet har visat en inställning och ett intryck som inga av motståndarna här varit närheten av.
Stoet har en hel del respekt med sig i det här loppet och Jorma Kontio kommer i tidigt skede avancera sig framåt - den som kör emot kommer ångra sig.

ÖVRIGA LOPP:

V75-1

Jim Oscarssons, 5 Dontloosememate, har inlett karriären lysande och blir att räkna med återigen.
Tufft motstånd här iform av 8 Acciaio men även lite väl bortblömde 3 Arnie Express!

V75-2

Örjan Kihlström lär försöka styra och ställa det här med 1 Messiah hela vägen. 13 Magic Cash kommer från imponerande insats senat och är värst emot.
Jätteintressant att se regidebuten för 10 On Track He's Black hos Nicklas Westerholm.

V75-3

Roger Walmann-duon, 1 Flash Am och 6 Aleppo Pine årsdebuterar båda två och behöver rimligen loppen i kroppen. Däremot är båda högkapabla i grunden och kan bråka mot 3 Zaragoza.
Känslan är att Örjan Kihlström med 2 Vivaicious Allie

Lurigt lopp där alla utom två är segerfarliga.

V75-4

Kallblodsloppet håller god kvalité - tar sig 2 Guli Rubin iväg felfritt tror jag Jörgen Westholm kan sitta upp bakom vinnaren.
Rikard N Skoglund tillhör en av landets bästa just nu och sitter upp bakom 12 Guli Tor som stoltserar med två raka segrar. Kan helt klart bli svår att stå emot till slut. Min respekt för Guli Tor är mycket stor för dagen!

V75-5

Intrycket på 12 Minnestads el Paso senast på Jägersro var riktigt vasst och från läget tror jag Rebecca Dahlén är tidigt framme!
1 You To Neat
serveras perfekt resa härifrån och en som är i riktigt fin form för dagen och blir lite bortglömd den här gången är 13 So Gå Ikaros.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

V64 hämtar vi från Skellefteå denna härliga måndag! Jan-Olov Persson besöker banan med två spikbud! V64-1 Där råder väl en hyfsad kvalité på övriga ... Läs travtips

Inget ont om Antero Heinonen som kört hästen i de senaste loppen. Men just ikväll tror jag att 11 Dragondamour Sisu kommer att tända till ... Läs travtips

Äntligen bär vi av mot Eskilstuna igen, som jag längtat. Detta är i mitt tycke en av Sveriges bästa travbanor och inte bara för att man skördat ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten och här går Martin Engström igenom V75-lördagen! Våra ... Läs travtips