Extra V75: Spikbuden mot slutet » 17 apr. | Martin Engström -…

Extra V75: Spikbuden mot slutet

Påskhelgens V75-yra inleds på Gävletravet denna torsdag kväll. Spikarna är två starka mot slutet!

Din andel löser du här!

SPIKARNA:

I V75-6 startar högkapable 6 Disco Volante.
Utgångsläget är så klart lite långt ut på vingen mot en del bra motbud invändigt om sig. För mig är dock Disco Volante klart bästa hästen i fältet och är han bara frisk och på humör tror jag han vinner det här ganska enkelt.

Avslutningen ser upplagd ut för 7 Hankypanky Rubyred. Stoet har visat en inställning och ett intryck som inga av motståndarna här varit närheten av.
Stoet har en hel del respekt med sig i det här loppet och Jorma Kontio kommer i tidigt skede avancera sig framåt - den som kör emot kommer ångra sig.

ÖVRIGA LOPP:

V75-1

Jim Oscarssons, 5 Dontloosememate, har inlett karriären lysande och blir att räkna med återigen.
Tufft motstånd här iform av 8 Acciaio men även lite väl bortblömde 3 Arnie Express!

V75-2

Örjan Kihlström lär försöka styra och ställa det här med 1 Messiah hela vägen. 13 Magic Cash kommer från imponerande insats senat och är värst emot.
Jätteintressant att se regidebuten för 10 On Track He's Black hos Nicklas Westerholm.

V75-3

Roger Walmann-duon, 1 Flash Am och 6 Aleppo Pine årsdebuterar båda två och behöver rimligen loppen i kroppen. Däremot är båda högkapabla i grunden och kan bråka mot 3 Zaragoza.
Känslan är att Örjan Kihlström med 2 Vivaicious Allie

Lurigt lopp där alla utom två är segerfarliga.

V75-4

Kallblodsloppet håller god kvalité - tar sig 2 Guli Rubin iväg felfritt tror jag Jörgen Westholm kan sitta upp bakom vinnaren.
Rikard N Skoglund tillhör en av landets bästa just nu och sitter upp bakom 12 Guli Tor som stoltserar med två raka segrar. Kan helt klart bli svår att stå emot till slut. Min respekt för Guli Tor är mycket stor för dagen!

V75-5

Intrycket på 12 Minnestads el Paso senast på Jägersro var riktigt vasst och från läget tror jag Rebecca Dahlén är tidigt framme!
1 You To Neat
serveras perfekt resa härifrån och en som är i riktigt fin form för dagen och blir lite bortglömd den här gången är 13 So Gå Ikaros.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Lite sämre utbud än konkurrenterna
Välkomsterbjudande
Upp till 1250 SEK i Spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsida

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Webbsida: bet365.comGrundad: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Summering

Författare: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs fullständig recension

Fler aktuella travtips

Här kommer ytterligare ett tips till elitloppet som jag tycker är mycket spelvärt på förhand och det handlar om Daniel Redens väldigt intressanta ... Läs travtips

V75 1 Jag inleder denna fina V75 omgången med en fin spik i form av 4 Double Exposure. Hästen är en undantagshäst som likaväl hade kunnat vara med i ... Läs travtips

Jarmo Niskanens Earl Simon gjorde comeback föra veckan när travet äntligen öppnades upp i Frankrike igen och vilken comeback det var!Hästen vann ... Läs travtips

Elitloppet 2020 närmar sig. Måste jag välja någon vinnare tror jag på Attraversiamo.Femåringen har sett barnsligt bra ut och har en topp som vi ännu ... Läs travtips