Extra V75: Nurmosdominans på Bergsåker? » 30 apr. | Martin -…
  • Hem
  • Martin
  • Extra V75: Nurmosdominans på Bergsåker?

Extra V75: Nurmosdominans på Bergsåker?

1 maj firas genom extraomgång med V75. Det är från Bergsåker vi hämtar omgången och där stall Timo Nurmos har flera segerbud.
Viss risk för favoritbetonad omgång, men jag försöker koppla grepp och jaga utdelningen.

Din andel till "Martin - Travstugan" löser du här!

V75-1

Fyraåringsstoet 3 Hankypanky Rubyred är inne i en härlig segertrend. Stoet kommer här ta femte raka segern och så som hon presterar och ser ut för dagen ger det knappast någon anledning till att gardera upp henne.
Det här vinner hon!

V75-2

4 Dixie Brick fick en fin start på säsongen med seger senast och nu rapporteras det att hon möjligen går barfota runt om för första gången. Hon är helt klart hästen att slå!
Daniel Wäjersten ser ut att ha en lovande tävlare i 13 Global U.S.A. som efter galopp svarade för en uppvisning senast.

Stoloppets obehagliga överraskning är 15 Symphonie One som visserligen har en del att ta sig förbi, men är bland de starkare i fältet! 

V75-3

Det är möjligen så att jag är helt snett ute i det här treåringsloppet, men jag tror det kan vara läge för 9 Boxer Shrimp. Stall Bergh låter så där härligt uppåt inför den här starten och treåringen är helt klart på väg upp i form. Förstastrecket!

Stall Oscarsson har höga tankar om sin 5 Granit de la Roque som jag låser loppet med!

V75-4

2 Rus Can gjorde det överraskande bra bakom omöjlige Månprinsen A.M. senast. Någon sådan motståndare hittar vi inte i det här fältet och det kan helt klart vara så att Rus Can vinner enkelt.
Jag hoppas dock 15 Guli Tor gör lite bättre ifrån sig den här gången än senast. Rikard N Skoglund kommer placera sig perfekt härifrån och över slutvarvet kommer Guli Tor kämpa ner majoriteten.

1 Torpa Olea radar inte upp segrarna, men kommer få ett perfekt lopp härifrån. Kan helt klart överraska om hon får chansen sista halvvarvet. 8 Järvsöodin har varit en rejäl besvikelse i år och det är med nöd och näppe som hon streckas... Dags för uppryckning!

V75-5

Jättesvårslagen 5 Magic Cash efter hur han såg ut senast. Det var enormt och han kommer inte bli enkel att tugga ner i det här loppet. Befogad storfavorit i fältet.
9 Fighting Bax
är på väg mot toppformen och kommer svara för ett rejält slutvarv. Jag tror han kan utmana liksom urstarke 15 Explosive Merlot med loppet i kroppen.

12 Zorro Swing chansspikade jag på V75 senast, men fick aldrig någn tur med positionerna. Kan bättre än så och han är ett kul sistastreck!

Försöka måste man ju...

V75-6

Jag imponerades av 11 Yieldson senast vid segern på Umåker. Han var riktigt stark under sista varvet. Spår elva över kort distans är svårt så klart, men han hanterade en klart tuffare uppgift senast och han kommer vara riktigt grym sista 800 metrarna här.
2 Master de Pan
är hästen att slå där framme, men 7 Dardanos ska inte ignoreras som har liten chans för ledningen.

6 Garmin B.J. har jag alltid ögonen på som skrällbud och 8 S.G.'s Charpentier kan på ren styrka sluta bland de främre.

V75-7

Det ser ut som en toppchans för 3 Michelangelo Ås och jag tror Örjan Kihlström kommer ha stenkoll på övriga hela vägen in i mål från ledarpositionen.
Klar förstareserv är 11 Angle of Attack. Bakspår är klart minus för honom, men tyckte Sverige-comebacken såg klart positiv ut senast.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Dubbeltrav på Axevalla och analysen gäller för lördagens omgång! På resande fot just idag och lägger samtliga tre system lördag MEN på söndagens ... Läs travtips

Från Axevalla är det V75 som gäller under lördagen. Trippeltravets andra dag på Skaraslätten. Våra andelar hittar ni här!V75-1 Bronsloppet ... Läs travtips

V75 1 7 Randemar R.D gjorde det bra som 2:a bakom Zalie Gar senast och formen är på topp. Är snabb i voltstart. 10 Pastor Power såg smällfin ut ... Läs travtips

Dubbla V75:or är det dags för när vi beger oss mot Axevalla och dess härliga sommartrav. Lopparkiven har gått varma dessa dagar och här får det inte ... Läs travtips

Trevlig helg på er och dags för trippeltrav på Axevalla. Som rubriken lyder så tycker jag på förhand att de är den svåraste omgången någonsin sedan ... Läs travtips

V75 20/7 avgörs på Axevalla travbana. Omgången bjuder på riktigt grymma lopp och vi gör ett försök att nå sju rätt. Omgången ser riktigt klurig ... Läs travtips

Inte helt lättlöst omgång på Axevalla men jag tror mig ha lösningen, Häng på! Vill ni köpa en eller fler andelar i mina system kan ni göra det HÄR ... Läs travtips

Dagens V75 Från Axevalla är verkligen något utöver de extra. Vi har börjat se detta fenomen allt oftare i spellistorna och jag är nöjd, 3140 meter ... Läs travtips

På söndagen är det fyraåriga stonas stora dag. Stochampionatet 2019 ska avgöras och i övrigt fin klass på omgången!Din andel hittar du ... Läs travtips