Extra V75: Nurmosdominans på Bergsåker? » 30 apr. | Martin -…
  • Hem
  • Martin
  • Extra V75: Nurmosdominans på Bergsåker?

Extra V75: Nurmosdominans på Bergsåker?

1 maj firas genom extraomgång med V75. Det är från Bergsåker vi hämtar omgången och där stall Timo Nurmos har flera segerbud.
Viss risk för favoritbetonad omgång, men jag försöker koppla grepp och jaga utdelningen.

Din andel till "Martin - Travstugan" löser du här!

V75-1

Fyraåringsstoet 3 Hankypanky Rubyred är inne i en härlig segertrend. Stoet kommer här ta femte raka segern och så som hon presterar och ser ut för dagen ger det knappast någon anledning till att gardera upp henne.
Det här vinner hon!

V75-2

4 Dixie Brick fick en fin start på säsongen med seger senast och nu rapporteras det att hon möjligen går barfota runt om för första gången. Hon är helt klart hästen att slå!
Daniel Wäjersten ser ut att ha en lovande tävlare i 13 Global U.S.A. som efter galopp svarade för en uppvisning senast.

Stoloppets obehagliga överraskning är 15 Symphonie One som visserligen har en del att ta sig förbi, men är bland de starkare i fältet! 

V75-3

Det är möjligen så att jag är helt snett ute i det här treåringsloppet, men jag tror det kan vara läge för 9 Boxer Shrimp. Stall Bergh låter så där härligt uppåt inför den här starten och treåringen är helt klart på väg upp i form. Förstastrecket!

Stall Oscarsson har höga tankar om sin 5 Granit de la Roque som jag låser loppet med!

V75-4

2 Rus Can gjorde det överraskande bra bakom omöjlige Månprinsen A.M. senast. Någon sådan motståndare hittar vi inte i det här fältet och det kan helt klart vara så att Rus Can vinner enkelt.
Jag hoppas dock 15 Guli Tor gör lite bättre ifrån sig den här gången än senast. Rikard N Skoglund kommer placera sig perfekt härifrån och över slutvarvet kommer Guli Tor kämpa ner majoriteten.

1 Torpa Olea radar inte upp segrarna, men kommer få ett perfekt lopp härifrån. Kan helt klart överraska om hon får chansen sista halvvarvet. 8 Järvsöodin har varit en rejäl besvikelse i år och det är med nöd och näppe som hon streckas... Dags för uppryckning!

V75-5

Jättesvårslagen 5 Magic Cash efter hur han såg ut senast. Det var enormt och han kommer inte bli enkel att tugga ner i det här loppet. Befogad storfavorit i fältet.
9 Fighting Bax
är på väg mot toppformen och kommer svara för ett rejält slutvarv. Jag tror han kan utmana liksom urstarke 15 Explosive Merlot med loppet i kroppen.

12 Zorro Swing chansspikade jag på V75 senast, men fick aldrig någn tur med positionerna. Kan bättre än så och han är ett kul sistastreck!

Försöka måste man ju...

V75-6

Jag imponerades av 11 Yieldson senast vid segern på Umåker. Han var riktigt stark under sista varvet. Spår elva över kort distans är svårt så klart, men han hanterade en klart tuffare uppgift senast och han kommer vara riktigt grym sista 800 metrarna här.
2 Master de Pan
är hästen att slå där framme, men 7 Dardanos ska inte ignoreras som har liten chans för ledningen.

6 Garmin B.J. har jag alltid ögonen på som skrällbud och 8 S.G.'s Charpentier kan på ren styrka sluta bland de främre.

V75-7

Det ser ut som en toppchans för 3 Michelangelo Ås och jag tror Örjan Kihlström kommer ha stenkoll på övriga hela vägen in i mål från ledarpositionen.
Klar förstareserv är 11 Angle of Attack. Bakspår är klart minus för honom, men tyckte Sverige-comebacken såg klart positiv ut senast.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

Kvällens V64 körs från min hemmabana Jägersro där jag tycker det verkligen ser lurigt ut.Gina Schermer V64-1 3 Comanche Moon var överraskande ... Läs travtips

Elitloppslördagen håller som vanligt god klass! Det är V75-finaler och Harper Hanovers som förgyller vår lördag och här är tidiga tanken! ... Läs travtips

Med 69 dagar kvar till Elitloppet känns det mycket spännande att besöka spelbolagen som redan nu erbjuder förtidsspel till den stora ... Läs travtips