Extra-V75: Ljuv sto-söndag väntar!

Sporten håller hög klass på söndagen när det främst är stona som visar upp sig på Axevalla. Jag tycker omgången ser lurig ut och kan ge bra betalt!

 1. ANALYSENS ANDEL - 175 KR
 2. Lilla andelen - 55 kr

V75-1

2 Bitcoind' Arc såg inte ut att trivas senast med att gå ute i spåren och sedan jobba utvändigt ledaren under slutvarvet. Desto finare i comebacken näst senast och nu ska han få springa barfota runt om för första gången i år. Känns mycket svårslagen om han är i sitt rätta jag.

3 Calamari har haft en strålande vår och stoltserar med tre raka segrar. Ulf Stenströmer håller honom högt och det är han som ska utmana Bitcoind' Arc.

     V75-2

     3 Midyat Zaz har varit bra under sin debut på tävlingsovalen den här våren och testas nu med Björn Goop för första gången.
     Tidigare stallkamraten 2 Innersniffen är det lite fördel för med spår invändigt och ska bli jätteintressant i första starten hos Jörgen Westholm.

     På tilläggsvolten är 9 Robthebank mycket tidig. Är inne på att han kommer göra ett topplopp den här gången! Även så 14 Run n'Cola!

          V75-3

          1 Honey Mearas är tillbaka igen och visst är hon stostjärnan i sammanhanget. Spår 1 är knappast det bästa, men härifrån kommer Örjan Kihlström ta sig ut i andraspår direkt och hon känns verkligen svår att stå emot...

          Om nån ska utmana Honey Mearas känns 10 Fifty Cent Piece fortsatt intressant. Hamnade för dåligt till senast in mot sista sväng och galopperade bort sig. I grunden av hög klass. 11 Miracle Tile är även i toppform för dagen liksom ständiga outsidern 9 Devs Daffodil.

                V75-4

                Läget är ju knappast det bästa, men en felfri 7 Athena Face tror jag kan vara bäst till slut. Det ska som sagt vara att hon sköter sig men gör hon det är hon bäst i fältet. En djärv spik är alltid kul att dra in under storloppsdag och det gör jag här!

                6 Indira Split har varit bra under våren och ska bli intressant med Magnus A Djuse i sulkyn den här gången! får 3 Black Magic Eyes bra position i andraspår kommer hon sedan gå riktigt vasst över det långa upploppet. Lite likt tredjeplats-insatsen i E3-finalen ifjol. 

                V75-5

                10 Deeply Express har varit förkrossande bra i sina tre starter och är ännu obesegrad. Nu är han anmäld med jänkarvagn och treåringen är trots bakspåret den solklara ettan i treåringsloppet. Kan åter vara svårstoppad.

                Det är inga "duvungar" han ställs mot som fått framspår... Två främsta motbuden;

                2 Destino D.J. var inte mer än sisådär i sina två första Sverige-starter men har i sina två senaste insatser fått fart på hovarna och varit riktigt fin. Perfekt läge nu.
                3 Staro Mack Crowe
                även han mycket bra med två raka segrar och trivs bra med Mika Forss. 6 Sunrise är en mycket lovande herre som med tiden kommer bli riktigt bra. Vid gardering tycker jag även han är given.

                    V75-6

                    12 Nova Mahiron är möjligen bästa hästen i fältet men det är knappast någon enkel uppgift hon har framför sig här och återkommer efter två månader ifrån. Det gör att jag måste gardera henne, även fast jag har henne som klar etta på ranken.

                    2 Passion Tile har radat upp fyra raka segrar hemma i Norge och vänder nu mot Sverige och får Erik Adielsson i sulkyn. Ska bli spännande se hur hon står sig här.
                    11 Gitte Silvåkra ska med tidigt efter prestationen senast. Satt sist in mot upploppet men flög fram till andraplatsen.

                          V75-7

                          • StoChampionatet ser mycket jämnt ut den här säsongen

                          Känslan är även att Daniel Wäjersten prickat in formen på 6 Great Skills till finalen. Jag har Great Skills som förstahäst rent av och min förhandsvinnare om jag måste välja EN.

                          3 A Perfect Face var läcker i uttagningen och ska nu springa barfota runt om. Felfritt är hon att räkna med hela vägen. 4 Deborah S.H och 5 Glamorous Rain är båda självklara 
                          9 Imhatra Am
                          har imponerat men får nu gå iväg från bakspår.


                          Bästa spelbolaget för travodds

                          Bet365

                          • Världens största spelsajt
                          • Egna fasta travodds
                          • Bra välkomsterbjudande
                          • Inget poolspel
                          Välkomstbonus
                          1250 SEK i spelkrediter
                          Hämta bonus Besök hemsidan

                          Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                          Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                          Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                          Sammanfattning

                          Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                          Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                          Läs hela recensionen

                          Fler aktuella travtips

                          Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                          Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                          Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                          Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                          Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips