Extra V75: Litar på "Elitloppshästen" » 8 juni | Martin Engström -…

Extra V75: Litar på "Elitloppshästen"

Från Oslo hämtar vi Bjerkes stora dag för året. Oslo Grand Prix är höjdpunkten och i V75-6 litar jag på framtida Elitloppshästen.

Din andel för 175 kronor löser du här!

V75-1

I långloppet streckar jag på som allra mest. Här finns roliga fynd så som 3 Red Bar och det kan hända en hel del här!
Kul att se 13 Ochongo Face senast som äntligen fick vinna igen - men hästen att slå i det här loppet blir 9 N.Y.Coeur de Soleil som var strålande på Solvalla senast.

V75-2

6 Mister F Daag är en riktigt tung motståndare som imponerat och är främst emot min förstahäst.

7 Missle Hill är min förstahäst som säkert sätter sig i rygg tidigt och kan svepa ner allt. Jag tror det är en topphäst för framtiden och intrycket på Solvalla senast var riktigt fint. Jag tror Örjan Kihlström låter resten göra jobbet och över sista halvvarvet kommer Missle Hill dra fram!

Både 1 Patient Leather och 2 Samo Different Day är något ovissa för dagen men känslan är att Frode Hamre är i ordningställd inför Bjerkes stora dag.

V75-3

Rene Legati är rejält segersäker här och det kan man gott förstå. 3 Zalie Gar radar upp segrarna och var en fröjd att kolla in på Solvalla senast. Från ett perfekt utgångsläge har jag svårt att se henne som en förlorare.
Med tanke på hur hon ser ut och som hon presterar har jag svårt att motivera en gardering...

V75-4

8 Josveis gjorde verkligen ett topplopp i Elitkampen och är väl värd seger. Tillsammans med 3 Polara är det loppets två givna förstahästar.

Bakom ska man inte missa 6 Roli Eld och framförallt 7 Odd Herakles!

V75-5

3 Peace of Mind siktar på att leda runt om och visst kan det mycket väl bli så. Jag har dock imponerats rejält av 6 Gina Schermer som jag ser som given utmanare till segern och 7 Shadow Gar kan man sällan räkna bort.
10 Viscarda Jet
blev lite av en snackis senast och även besvikelse. Spännande med Björn Goop den här gången dock...

V75-6

Peter Untersteiner håller honom högt och så gör även jag. Det är sagt att det är en blivande Elitloppshäst och med prestationerna i två senaste starterna tvekar jag inte.
6 Heart of Steel
ser jag tidigt i ledning och jag tror holländaren är i toppform för dagen. Han vinner det här!

V75-7

Björn Goop har hittat helt rätt med 9 Nadal Broline. Även fast han går iväg från bakspår i det här topploppet tror jag väldigt mycket på Nadal Broline.
Värsta motståndarna är 2 Perfect Spirit och 3 Ringostarr Treb.

Visst är övriga ekipagen inte några blåbär, men jag tror dessa tre står sig väldigt starka.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Färjestad står som värd denna måndag kväll och det är med god känsla jag kliver in i omgången. V64 som avslutades på Bro Park tidigare idag (läs ... Läs travtips

Äntligen är januari kommen och ett av årets vassaste lopp stundar denna månad.  Jag pratar naturligtvis om ärofyllda Prix ... Läs travtips