Extra V75: Litar på "Elitloppshästen" » 8 juni | Martin Engström -…

Extra V75: Litar på "Elitloppshästen"

Från Oslo hämtar vi Bjerkes stora dag för året. Oslo Grand Prix är höjdpunkten och i V75-6 litar jag på framtida Elitloppshästen.

Din andel för 175 kronor löser du här!

V75-1

I långloppet streckar jag på som allra mest. Här finns roliga fynd så som 3 Red Bar och det kan hända en hel del här!
Kul att se 13 Ochongo Face senast som äntligen fick vinna igen - men hästen att slå i det här loppet blir 9 N.Y.Coeur de Soleil som var strålande på Solvalla senast.

V75-2

6 Mister F Daag är en riktigt tung motståndare som imponerat och är främst emot min förstahäst.

7 Missle Hill är min förstahäst som säkert sätter sig i rygg tidigt och kan svepa ner allt. Jag tror det är en topphäst för framtiden och intrycket på Solvalla senast var riktigt fint. Jag tror Örjan Kihlström låter resten göra jobbet och över sista halvvarvet kommer Missle Hill dra fram!

Både 1 Patient Leather och 2 Samo Different Day är något ovissa för dagen men känslan är att Frode Hamre är i ordningställd inför Bjerkes stora dag.

V75-3

Rene Legati är rejält segersäker här och det kan man gott förstå. 3 Zalie Gar radar upp segrarna och var en fröjd att kolla in på Solvalla senast. Från ett perfekt utgångsläge har jag svårt att se henne som en förlorare.
Med tanke på hur hon ser ut och som hon presterar har jag svårt att motivera en gardering...

V75-4

8 Josveis gjorde verkligen ett topplopp i Elitkampen och är väl värd seger. Tillsammans med 3 Polara är det loppets två givna förstahästar.

Bakom ska man inte missa 6 Roli Eld och framförallt 7 Odd Herakles!

V75-5

3 Peace of Mind siktar på att leda runt om och visst kan det mycket väl bli så. Jag har dock imponerats rejält av 6 Gina Schermer som jag ser som given utmanare till segern och 7 Shadow Gar kan man sällan räkna bort.
10 Viscarda Jet
blev lite av en snackis senast och även besvikelse. Spännande med Björn Goop den här gången dock...

V75-6

Peter Untersteiner håller honom högt och så gör även jag. Det är sagt att det är en blivande Elitloppshäst och med prestationerna i två senaste starterna tvekar jag inte.
6 Heart of Steel
ser jag tidigt i ledning och jag tror holländaren är i toppform för dagen. Han vinner det här!

V75-7

Björn Goop har hittat helt rätt med 9 Nadal Broline. Även fast han går iväg från bakspår i det här topploppet tror jag väldigt mycket på Nadal Broline.
Värsta motståndarna är 2 Perfect Spirit och 3 Ringostarr Treb.

Visst är övriga ekipagen inte några blåbär, men jag tror dessa tre står sig väldigt starka.

Dela inlägg

Hur spelar ni? Dela gärna era tankar.

Fler aktuella travtips

En segerglad italiensk Love You-hingst visar upp sig från Rommetravet ikväll. Att det ska bli annat än seger har jag väldigt svårt att se.On Track ... Läs travtips

Dags gör ny V75:a hemma från Jägersro. Jackpott på spelet och ute på banan är det sju lopp av mycket fin sportslig klass. Det ser ut att bli riktigt ... Läs travtips

V75 1Johan Jacobssons Minne mellan treåringar och fyraåringar. 9 Campo Bahia vet alla har oerhörd kapacitet och lär vinna detta felfri. Dock har han ... Läs travtips

Spetsbanan bjuder upp till dansEgentligen hade jag helst sett att det var dags att bege sig till sydligare breddgrader än så. Men Jägersro travbana i ... Läs travtips

Hej! Förra veckan gick bättre än väntat även om inte sjuan satt. Tyckte omgången var svår så 6 rätt kändes okej. Men utdelningen har varit skral när ... Läs travtips