Extra-V75: Kriteriestoet vinns av stjärnan

Vi har extra-V75 att se fram emot på söndagen och i kalla Kriteriestoet har vi en mycket trygg spik! Andelen kostar 100 kronor - klicka här!

SPIKARNA:

V75-2 - 5 LANNEM STELLA

Med föräldrarna Tekno Odin/Lannem Silje fanns förhoppningar om ett mycket högkapabelt sto - och snacka om att vi fått det! Efter fem starter är hon ännu obesegrad och fastän motståndet visserligen är bra här så känns Lannem Stella som ett mycket starkt segerbud och en trygg spik att luta sig mot. Mats E Djuse känner även väl till henne och bör ha med sig mycket respekt ut till loppet!

V75-4  - 3 ESPRIT SISU

Daniel Wäjersten har haft ett par finfina veckor på tävlingsovalen och i årets Ådalspriset vinner han med 3 Esprit Sisu.
Jag tror framförallt att hästen är på väg upp i toppform igen och motståndet är något mer överkomligt än vad han ställts mot tidigare i år. 8 From The Mine gör givetvis ett tappert försök och en jag har stor respekt för, men uppgiften ser väldigt passande ut för Esprit Sisu och jag tycker närmast att han bör vinna det här.

V75-3 - 3 BORE MIKKEL

Öystein Tjomsland har ju haft en strålande säsong i de stora kull-loppen och frånsett 2 Brolin möter Bore Mikkel ett väldigt överkomligt motstånd. Han är ännu obesegrad efter sex starter och kommer vara det efter det här med.

SKRÄLLBUDEN:

V75-1

Oskar J Anderssons hästar är verkligen igång och att han ska vara favorit med 6 Infinity Sisu tycker jag är helt rätt, men detta är ändå enligt mig ett läskigt öppet lopp. Olle Alsén har med två hästar i hemmaomgången i form av 1 Beluga Launcher och 2 Kylie C.Boko och en skräll att se upp för är 4 Deep Sea Fishing.

V75-3

7 Per Viking är verkligen spännande att kolla in och en framtida stjärna. Jorma Kontio kommer få en perfekt start härifrån och Per Viking bör tidigt kunna ladda sig framåt. Jag håller honom som loppets givna etta och visst hade han kunnat vara spikförslag..., men visst har jag 12 Stjärnblomster som en tidig konkurrent som stred tappert senast och tål att gå ute i spåren. En som blir lite underskattad i gänget här är 6 Eigelands Fredrik som förvisso är strulig men väldigt bra om han sköter sig!

V75-5

11 Marlon Boko känns väldigt intressant trots hans utgångsläge och får han bara något så när bra lopp så tror jag han kan passera alla till slut. Bakom är det oerhört jämnt och jag tycker man bör strecka på om man inte försöker chansspika sig ut det här loppet. Omgångens öppnaste lopp där jag streckar på en hel del och tror en sådan som 9 Gordini Brick främst strider emot - men jag ser upp för en sådan som 5 Southridge Jeremy.

V75-7

3 Hannibal Face har varit av hög kapacitet denne strulige pågen och nu hos Oscar Berglund börjar han verkligen komma igång på allvar. 1 Hefner Am är den jag håller emot och ju mer jag kollar på loppet bakom finns ett par hyggliga skrällbud till väldigt låga procent, bland annat 5 Axl Brown!

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst
  • Världens största spelsajt
  • Egna fasta travodds
  • Bra välkomsterbjudande
  • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Åby har inte någon V64-kväll på sin torsdag men väl en lunchomgång. Hemmatränaren André Eklundh kan mycket väl ordna en dubbelseger på V4:an! V4-1 ... Läs travtips

Det är dags för V64 från Östersund denna torsdag. Kvällen innehåller två montémästerskap som kan bli serika! 🔨 SPIKARNA V64-4 Det är ... Läs travtips

Nästa lördag är det från Örebro vi hämtar V75-omgången och stora höjdpunkten är givetvis de två E3-finalerna! V75-1 Väl medveten om utgångsläget så ... Läs travtips

Vi tar oss till Örebros oval på lördag och det är korta E3 finaler plus klass 2,1, brons, silver och guldlopp. Korta E3 över 1609 meter som går i ... Läs travtips

Äntligen tillbaka på kontoret efter en välbehövlig semester, och det betyder också att V75 analyserna är tillbaka.Travet har gäckat mig på slutet ... Läs travtips

En kväll med dramatik och spännande laddning - derbyuttagningarna på Jägersro!Här är en tidig koll över V75-omgången.V75-1 Ja, men det är väl kanske ... Läs travtips