Extra-V75: Klasselöpdag på Bjerke

Det är klassloppdags på Bjerke denna söndag med både norska Derbyt och Kriteriet för de kalla och varma!
Andelen kostar 75 kronor - fynda här!

V75-1

Norskt Travkriterium för kallbloden inleder V75-eftermiddagen!

Öystein Tjomsland är en gigant inom unghästfinalerna och kan vara det här med. 3 Brenne Borken är en tuffing som radat upp fem segrar på fem starter och det enda hingsten vet om är att vara först över mållinjen. 
Loppets bästa häst är han och jag tror han blir oerhört svårslagen. Stenklar spik i min bok.

5 Brolin är den som utmanar och som överraskade mig i svenska Kriteriet. Han fick där bestämma i täten hela vägen och var oslagbar. Lite tveksam om han når dit den här gången med Brenne Borken invändigt om sig...!

      V75-2

      1 Garth Vader sjabblade bort sig bakom startbilen senast och sen var det loppet över. Han kördes då med skor och den här gången återgår femåringen till barfota runt om. Med den balansen levererade han två gånger om för tre starter sedan och näst senast.

      3 Caruso såg inte alls ut att ha en bra dag senast på Jarlsberg (21 augusti). Hingsten kördes bak i femhästarsfältet och in mot sista sväng galopperade han. Före det tog han två övertygande segrar, så antagligen var det bara en dålig dag på jobbet senast. Han ska vara tidig i det här loppet. 
      7 Robertson
      har visserligen ett utmanande läge men formen är på topp! 8 Es Trenc är väl normalt bortlottad härifrån men den i loppet mest bäst dagsform och som haft en otroligt fin säsong!

           V75-3

           2 I.D.Forecast är min knappa etta i det norska Krieriet och som toppats formen perfekt inför det här. Kristian Malmin kör återigen och ekipaget kan ta sin tredje raka seger tillsammans här.

           Åsbjörn Tengsareid ska ta en triumf med 1 Petho som vunnit alla sina tre starter som hingsten hunnit göra. 3 Thai Missisippi är möjligen lite osäker av sig men felfritt räds han inte en enda i det här loppet. Stallkamraten till denne, som tränare Bo Westergaard själv valt, är 12 Thai Kansas. Läget är stentufft men här maxas allt med skoryck och jänkarvagn.

                 V75-4

                 I Per Ulvens Äreslop vill jag direkt lyfta fram 6 Velten Swarovski. Valacken startade i långlopp under danska derbyhelgen i närmast gräsliga förhållanden med regnoväder och kladdig bana. Sexåringen gick oerhört starkt ute i spåren under slutvarvet och inställningen var riktigt bra. Jag tror han gör upp om det den här gången.

                 7 Millmighty har kommit tillbaka mycket imponernande. Efter 1,5 års frånvaro har han nu gjort två starter som båda resultat i seger. 8 Riva O. ser jag som det främsta motbudet till Velten Swarovski. Och Riva O. står framförallt riktigt bra inne på mellanvolten.

                 De längst bak måste vara väldigt bra för att nå fram, men en sådan som 9 King of Greenwood vet vi vad han kan uträtta - och 11 Delight Classic ska man ha koll på. Stoet har visserligen inte vunnit i säsongens nio starter men hon gick ruggigt vasst senast bakom Bentley Gar/Margaretha Tooma.

                 V75-5

                 Tom Erik Solberg får som vanligt uppdraget bakom 2 Tangen Minto och trots en tuff 1 Brenne Odin i startfältet så tror jag inget kan stoppa det här ekipaget.
                 Jag håller hingsten som bästa fyraåringen av kallbloden i Norge och så länge han bara är frisk så har jag svårt att se någon som kan hålla samma höga nivå som honom. Spik? Spik!

                      V75-6

                      I Karsten Buers Äreslöp är det naturligt att rygga 7 Best ofdream Trio och gå vidare? Ja, alltså visst ska femåringen räknas mycket tidigt och sannolikt vinner han - men så himla mycket sämre är inte konkurrenten!
                      6 Cicero T.G.
                      är den jag håller som motbudet till Best ofdream Trio och i grunden tror jag inte denne är så mycket sämre. 

                      2 Gigant Invalley får på sig jänkarvagnen igen och tolvåringen är verkligen i finfin författning. Senast återkom han efter 2,5 månads frånvaro och körde till sig ledningen halvvarvet in och vann sedan plättlätt. Jag håller honom inte som lika bra som övriga två, men given reserv.

                            V75-7

                            1 Code Young spikade jag i uttagningen och där han vann mycket behagligt. Jag tycker han är den att slå i norska Travderbyt.
                            De som utmanar startar intill i form av 3 The Pirate först och främst som är väl den som visat mest i karriären än så länge, samt 2 Alegrito.

                            Bästa spelbolaget för travodds

                            Bet365

                            • Världens största spelsajt
                            • Egna fasta travodds
                            • Bra välkomsterbjudande
                            • Inget poolspel
                            Välkomstbonus
                            1250 SEK i spelkrediter
                            Hämta bonus Besök hemsidan

                            Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                            Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                            Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                            Sammanfattning

                            Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                            Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                            Läs hela recensionen

                            Fler aktuella travtips

                            Vi går mot en lunch-torsdag på Rommetravet där tidigare hemmatränaren Jörgen Westholm har en kall chans som spikas!V4-1 Trots frånvaro av lopp på ... Läs travtips

                            V64 är tillbaka igen efter över en veckas frånvaro! Spelformen gör comeback med smaskig jackpot direkt och en spik som skrämmer bort konkurrenterna. ... Läs travtips

                            Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                            Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                            Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                            Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                            Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips