Extra-V75: Derbyvinnaren är gjuten

Som alltid oerhört spännande med ännu en derbysöndag på Jägersro. Fastän motståndet är bra så kan ingen stoppa Francesco Zet mot en ny triumf!
Andel i systemet kostar 125 kronor - klicka här!

 • Jag har även "Tidiga V75"-andelen som gjordes när omgången öppnades i måndags! Andelen där kostar 71 kronor här!

V75-1

Vi börjar med ett derbyminne till Good As Gold över medeldistansen!

4 Unico Broline startar för ovanlighetens skull från framspår den här gången, efter tre raka bakspårsstarter. Jag tror han har väldigt stark segerchans den här gången och det är givet att han är hästen att slå. Favoritskapet är tungt men det är befogat och detta vinner han!

Stall Goop har verkligen trummat igång och visst hade han försiktig optimism på 10 Rotate senast. Sexåringen kommer alltmer i loppen och kan få perfekt resa härifrån. Förstareserv.
9 Adde S.H.
har visat en form den här säsongen jag inte trodde han hade i sig. Radat upp segrarna - men skillnaden nu mot då är framförallt bakspåret och medeldistansen. Inte kan det här gå, väl?

      V75-2

      11 Palmyra håller jag högt i Diamantstoet och nog kommer Jocke Lövgren vara offensiv så tidigt som möjligt. Hon tål att gå den tunga vägen och kan mycket väl vara väldigt svår att stå emot till slut. Stallet håller hästen mycket högt inför den här uppgiften och Palmyra sägs även vara stall Lövgrens bästa chans för hela helgen!
      Jag spikar även här!

      1 Queen från spår 1 från startvolten siktar Björn Goop givetvis på att försvara innerspåret med och tuffa på därifrån hela vägen. Jag ser henne som det första motbudet. 
      Adrian Kolgjini har med två hästar och kör själv 9 It's A Girl som var oerhört tapper senast på Mantorp och visst är fyraåringen en riktig tuffing när hon är på rätt humör.

           V75-3 - Derbystoet 2022

           Stall Nurmos dominerar Derbystoet och visst är det imponerande!

           Mika Forss siktar på att ta en ny storseger med 2 Lara Boko som vann sin uttagning mycket enkelt, men jag tyckte stallkamraten 3 Rihanna W.I. var överraskande bra!

           Adrian Kolgjini hoppas jag sätter färg på loppet med 4 A Perfect Face som var riktigt fin senast och nu testas hon barfota runt om igen som vid StoChampionatet.
           7 Great Skills
           är bland kullens bästa ston och har framförallt en inställning man imponeras av. För mig är hon ett måstestreck! Annan jag imponerades av under uttagningarna är 9 Glorius Rain.

                 V75-4

                 Det roliga med Jägers är de internationella inslagen som lockas hit och här ska vi se nederländska 5 Karola.
                 Stoet är startsnabb men mötte annan lika startsnabb näst senast. Stoet valdes därför att inte vara med i rusning mot denne men fick senare överta direkt och flög sedan runt ovalen och vann med flera längder.
                 Näst senast tog hon enkelt hand om ledningen men kunde inte rå på Edens Boy som är av lite högre klass.

                 Robert Bergh är sannolikt framåt med 2 Conrads Diderot, men startsnabb är sexåringen knappast. 3 Cadiz kan bättre än vad han gjorde senast och får nu på sig jänkarvagnen igen.
                 4 Black Fire
                 stormtrivs med Gustav Johansson och kan mycket väl ta hand om ledningen och där är fyraåringen väldigt tuff!

                 10 Black Mission var jättebra ifjol och gör nu sitt första lopp för året och även regidebut för Per Nordström. Tränaren meddelar dock snällt upplägg och jag står över Black Mission den här gången.

                 V75-5

                 I K.G.Bertmarks Minne ser det ut som klar fördel för Peter Arnqvist med egentränade 1 Dali Pagadi - men visst är det här jämnt bakom!

                 12 Stenson har varit väldigt bra under året och Håkan B Johansson är skicklig i sulkyn. 2 Comes With Age håller jag också högt i det här sällskapet och bör segerstrida härifrån. 4 Manual Flight sjabblade bort sig direkt senast vilket jag inte tar så allvarligt på. Var strålande fin näst senast!

                      V75-6

                      När jag vände hem från Derbyuttagningarna hade jag ändå ett visst tvivel kring slutvinnaren. Nu med lite distans - vinnaren är stenklar.

                      Jag tror inte någon eller någonting kan stoppa 5 Francesco Zet. Jag håller honom som bland de bättre vi har i svensk travsport just nu och presterar han bara närheten av sin förmåga finns där inga kullkompisar som kan utmana honom.
                      Jag tror han är stenklar i Derbyt.

                      Jag har alltid även hållit 3 Kentucky River väldigt högt och håller honom som reserven.

                            V75-7

                            Intressant avslutning med Bo W Takters Tribute. Notera att starthästarna står 40 meter framför andravolten.

                            Är där någon på startvolten jag tror kan segrstrida så är det 4 Hawker Typhoon som jag håller högt i det här loppet och som kommer få en perfekt resa här framme. Snacka om att han är rejäl nästagångare!

                            10 Staro Leonardo trivs med den här uppgiften och han var ju riktigt vass vid segern i Malmö Stads Pris näst senast. Här återgår nu åttaåringen till samma balans som då och blir förstahästen.
                            8 L.L.Royal står bra till på mellanvolten och visst kommer Robert Bergh köra sig framåt så tidigt han kan med Revenue-sonen. 11 Holy Water går bra över längre distanser och uppgiften nu är bättre än vad han varit ute över senaste två starterna.


                            Bästa spelbolaget för travodds

                            Bet365

                            • Världens största spelsajt
                            • Egna fasta travodds
                            • Bra välkomsterbjudande
                            • Inget poolspel
                            Välkomstbonus
                            1250 SEK i spelkrediter
                            Hämta bonus Besök hemsidan

                            Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

                            Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
                            Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

                            Sammanfattning

                            Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

                            Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

                            Läs hela recensionen

                            Fler aktuella travtips

                            Solvalla sätter fart på helgen och på V65 gör Hefner Am intressant debut i monté! V65-1 12 Beethoven Gar föll som jättefavorit senast där han ... Läs travtips

                            Likt traditionen gör gällande är det dags för SM-dag på Åby. Det är dags på lördag och i huvudnumret Svensk Mästerskap fick bästa hästen det sämsta ... Läs travtips

                            Analysen uteblev förra helgen då det var mycket annat, och då hittar vi dit med två 10% spikar i inledningen som jag hade kunnat bjuda på. Tyvärr ... Läs travtips

                            Tidiga V75 tankar SM-lördag från Åby och det ska delas ut många medaljer under dagen. Det är alltid lite extra spänning sådana dagar och det gäller ... Läs travtips

                            Travstugans tidiga tankar på V75 inför V75-omgången lördagen den 8 Oktober från Åby! Här bjuder jag ( Andreas Stenberg ) på mina tidiga tips ... Läs travtips