Dags för V86-sommarutflykterna!

Värmland och Åmåltravet sätter fart på V86-sommaren. En bana jag personligen inte är särskilt förtjust över, men där ledarpositionen oftast resulterar i seger. Just det tror jag en gasglad Tessla gör direkt!

 • Lägg märke till starttiden kl 19:20!

V86-andelen kostar 86 kronor - häng med här!

V86-1:

Det kunde knappast blivit bättre det här för 3 Bravo Tessla. 

Motståndet känns klart överkomligt och Stefan Persson kommer tidigt sitta i ledarpositionen med det fyraåriga stoet och är hon bara närheten av så bra som hon kan vara så ser det här ut som en toppchans runt om!
Det blir en gasglad Tessla i ledningen som inleder V86-kvällen.

  V86-2:

  12 Reddington tillhörde tidigare stall Peter Untersteiner men har flyttats till Robert Bergh och gör här regidebut för regin. Femåringen är sannolikt den bättre i startfältet, men det där med att ta längder ute i spåren är inte det lättaste på Åmål. För mig är det här en klar favorit i fara!

  Mikael J Andersson är den som för mig sitter lite på leken. Lyckas han ladda fram med 7 Being Jolly så kan han helt klart leda det här hela vägen. 4 Olympic Tile väntar sig säkert Björn Goop lite mer av nu när femåringen fått två lopp i kroppen för regin. 

  Kajsa Frick kör mina två jätteöverraskningar. I V86-5 startar den andra och den ene syns här i form av 10 Short Circuit.

   V86-3:

   Oskar Kylin Bloms bidrag i loppet är 5 Sweety Cash S.W. som jag faktiskt håller som förstahästen i fältet. Fyraåringen har haft en riktigt fin säsong än så länge och efetr att ha inlett med två raak segrar har hon fortsatt prestera väldigt bra i sina tre senaste även fast det inte räckt till seger.
   Inte direkt fördelaktigt med spår utvändigt sina främsta motbud gör att jag ändå inte vågar singelstrecka, men först på ranken är hon!

   Björn Goop tror säkert han sitter på leken här med 2 The Fastlove som senast till slut övertog ledningen och vanns edan rätt enkelt. Jag hoppas att 1 Thai Daenerys tävlar emot här och då kommer det här garanterat öppna upp sig.

     V86-4:

     • Liksom Bravo Tessla finner vi andra spiken från ledningen som har stenkoll på läget hela vägen

     6 Ian B.R. var lysande senast och vann tämligen enkelt och trots att det blev bra fart på segertiden såg det onekligen ut som att hästen ville springa vidare efter att det var över. Ole Johan Östre reser till Åmål med optimism och det tror jag även han har fullt fog för. Ian B.R. kommer tidigt sitta i ledningen och sedan är det här loppet klirrat och klart.

      V86-5:

      Jan Roar Mjölneröd har med två bud där han själv kör det främsta i 4 Mjölner Röder. Det är inte helt stabilt att hästen ska ta sig iväg felfritt, men lyckas Mjölneröd med detta tror jag på tidigt avancemang. Skulle han lyckas få till sig ledarpositionen kan det här vara över redan efter 400 meter.

      Till skillnad från mig så trivs 2 Fröyu Birk på Åmålstravet som inom loppet på en månad fått tre lopp i kroppen efter sitt långa uppehåll. Tillsammans med 15 Harald är han främsta buden från tilläggsvolten.
      Kallblodslopp brukar kunna bjuda på överraskning och den jag ser som möjliga skrällbudet är 1 Åstas Gotthard som kommer få löpa längs innerspåret hela vägen och är han som näst senast på Gävle kommer han duga långt här.

         V86-6:

          Oskar J Andersson har med ett par till Åmålstravet och hans bästa chans i omgången borde vara 6 M.T.On Target. Intrycket på Gävletravet senast var förmodligen det bästa femåringen visat upp och framförallt fick vi där verkligen se vilken kapacitet och styrka han besitter.
          Andersson laddar framåt och skulle det mot förmodan bli utvändigt ledaren så känner han sig knappast slagen för det. Klar förstahäst i det här fältet!

          Mattias Djuse har med 3 Final Whistle som inlett mycket lovande med fyra segrar på sju starter och det finns en möjlighet att det blir barfota runt om för första gången här. 4 Cena vann enkelt näst senast och som betrodd på GS75 var han inte alls lika bra senast. Förväntar mig lite bättre den här gången och därtill rycker stall Goop skorna runt om. 

          8 Calypso Coffee startade med lopp i kroppen senast och visade att han verkligen tog årsdebuten på rätt sätt när han sedan vann jätteenkelt senast. Utgångsläget är ju inget vidare, men distansen 2 480 meter talar till hans fördel och Ole Johan Östre kan ta dubbelseger den här kvällen (Ian B.R.).

          V86-7:

          • Uppryckning här och segerdags!

          Det har inte sett särskilt vasst ut på slutet för 2 Chang som i sina två senaste starter inte alls varit sig själv. Jag tror dock det är dags för uppryckning här!
          Ulf Ohlsson sitter åter upp och från spår två borde fyraåringen tidigt sitta i ledarpositionen och därifrån har han under karriärens gång ännu inte kunnat besegras. Det är några hyggliga bakom, framförallt 8 Mill Cava från svårt läge, så jag tycker det ser upplagt ut för att Chang har koll på det här.

               V86-8:

               Det surrades lite försiktigt om Elitloppet för 4 Lucifer Lane men till sist var det aldrig aktuellt. Han startade senast i Majpokalen på min hemmabana Jägersro och han gjorde det genom att stråla hela vägen runt ovalen. 
               Det ser ut som en väldigt god segerchans här med och när Johan A Nilsson når ledningen kommer det krävas väldigt mycket för att Lucifer Lane ska förlora.

               7 Heart of Steel är annan med drömmar om Elitloppet men som inte riktigt räckt dit ännu. Med spår längre in hade han varit jämnspelad med Lucifer Lane, men härifrån kommer det krävas en del så klart. Jag tror ändå han kan räcka till här.
               9 Nadal Broline
               är en kämpe som är på helt rätt väg framåt vilket vi inte minst såg vid andraplatsen senast. Kommer svara för en stark avslutning!

               Bästa spelbolaget för travodds

               Bet365

               Bäst
               • Världens största spelsajt
               • Egna fasta travodds
               • Bra välkomsterbjudande
               • Inget poolspel
               Välkomstbonus
               1250 SEK i spelkrediter
               Hämta bonus Besök hemsidan

               Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

               Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
               Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

               Sammanfattning

               Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

               Bet365 är ett av de bättre spelbolagen på den svenska travmarknaden. Med ett brett utbud med fasta odds som man sätter själva har Bet365 seglat upp och tagit trio-positionen som bästa spelbolag för trav i Sverige. Spelar man på trav är Bet365 ett måste med tanke på deras höga odds, höga limits och bra utbud.

               Läs hela recensionen

               Fler aktuella travtips

               Äntligen V75 igen och denna gång på Gävle. En mycket fin jackpot finns återigen att spela om, och jag ska göra det jag kan för att vara med och ta ... Läs travtips

               Gävle helgen innan Elitloppet är det som gäller och likt traditionen gör gällande tävlar Guldhästarna om en plats in i storloppet på SolvallaDet är ... Läs travtips

               Jackpotvecka och veckan innan elitloppsveckan, det är ju en otroligt härlig vecka att njuta av. I onsdags försökte man bli ensam vinnare eftersom jag ... Läs travtips

               Trippla V75-system in i lördags och innan dess mest inspelat i Sverige på V64 i fredags. Formen börjar verkligen hitta tillbaka och det passar ju ... Läs travtips

               Det blev sju rätt för Björnkollen förra lördagen och nu laddar kollen vidare mot jackpot på Gävletravet!🔨 SPIKEN V75-3 Befogad favorit ... Läs travtips

               Det är jackpotdags från Gävletravet och av den anledningen ska jag givetvis försöka få in spelvärt system för att göra lördagen lite extra kul för ... Läs travtips

               Lite tidiga tankar av mig till omgången på Gävle den 21 maj. Vi har en riktigt trevlig lördag att se fram emot. Sista chansen att kvala in till ... Läs travtips

               Godkväll! En regnig fredag som denna har jag pluggat trav och tänkte bidra med lite tankar för morgondagens drabbning. I onsdags var jag inte långt ... Läs travtips

               God morgon travfantaster! Idag väntar ännu en jackpot på V75 och kosan styrs mot Gävle där man ska slåss om en av de sista elitloppsbiljetterna i ... Läs travtips

               Solvalla laddar för Elitloppshelgen och därför delar Åby nästa V86-omgång med dalabanan Romme och vi får bland annat kolla in Sleipner ... Läs travtips