Challenge: Några starka bud

Från kvällens Challenge på Eskilstuna tycker jag där finns några starka bud att luta sig mot.

Spela Challenge här!

 1. Knifetown Winner föll snöpligt på V75 senast. Han kom helt ur fas inför loppet vid fördröjningen och såg sig slagen innan bilen ens släppt fältet.
  Ikväll står han inför en klart passande uppgift att vinna igen och spikettan känns given - 1!
 2. Laza Magic hade ett starkt fjolår inom montén och har nu fått ett lopp i kroppen. Borde rimligen segerstrida ikväll igen, och motbudet är Ashbury Park från spår 2. Jag tycker dessa två står ut lite trots att Naughty Boy säkert kommer kunna "bråka" - X 2!
 3. Emotion Man möter klart överkomligt motstånd ikväll. Jag tror Jorma Kontio hittar ut med honom direkt och sedan tycker jag att en frisk Emotion Man ska kunna krossa det här fältet. Jag tycker även denna spiken känns stark - 2!
 4. Actual Star inledde karriären för Jörgen Westholm på bästa sätt med seger. Ikväll möter ekipaget Herrera Boko som inte är mycket sämre. - 1a och 2a!
 5. Syria A.T. kommer från en mindre svag insats och ikväll tror jag Per Lennartsson väljer något försiktigare upplägg. Head For Home blir säkert att räkna med som nu fått två lopp i kroppen och kommer säkert testas för att ta hand om ledningen.
  Vellum Paper
  håller jag högt i loppet och kommer svepa förbi många. Helgardering givet!
 6. Mochino Degato blir att räkna med ikväll, men ska bli intressant att följa Hulk Boko i sin regidebut för Nicklas Westerholm. Körs säkert lite försiktigt härifrån, men bra nog att överraska direkt ändå.
  Enjoy's Wifi
  har inlett karriären starkt med flera segrar och slutar garanterat långt framme även ikväll.

Bästa spelbolaget för travodds

Bet365

Bäst på fasta odds
 • Världens största spelsajt
 • Egna fasta travodds
 • Bra välkomsterbjudande
 • Inget poolspel
Välkomstbonus
1250 SEK i spelkrediter
Hämta bonus Besök hemsidan

Minsta insats 50 kr och krav på 1x fastställt spel för att få spelkrediterna. Minsta odds, spel och betalningsmetod exkluderingar gäller. Utbetalningar exkluderar insatser i spelkrediter. Tidsbegränsningar och villkor tillämpas.

Hemsida: bet365.comGrundat: 2000
Ägare: Hillside (sports) ENCHuvudkontor: Stoke-On-Trent

Sammanfattning

Skrivbent: Simon Hagen Simon Hagen

Bet365 har ett brett utbud på fasta travodds och fördelarna är att limits är höga och att dom faktiskt sätter sina egna odds. Det här är ett spelbolag man definitivt ska använda sig av när man spelar på trav.

Läs hela recensionen

Fler aktuella travtips

Söndagen bjuder på extra-V75 och det är hög klass med kulltoppar från tre- och fyraåringarna. Semifinaler i Breeders' Crown och de fyra främst ... Läs travtips

Hej på er!Då har vi kommit fram till sista stora storloppet för 2021(om man bortser från svensk uppfödningslöpning). Vi har alltså Breeders Crown ... Läs travtips